TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:00 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:33 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:38 Pieter Konijn
Wanneer de slaperige Dirk Das in het eekhoornkamp terechtkomt, moeten Pieter en zijn vrienden bedenken hoe ze hem weer beneden krijgen voordat hij weer wakker wordt!
«
»
06:50 My Petsaurus
Liveaction kleuterserie waarin het meisje Chloe haar huisdinosaurus probeert op te voeden.
«
»
06:53 Rintje
Het stoere, lieve en ondernemende hondje Rintje, uit de populaire kinderboeken van Sieb Posthuma, komt tot leven in een animatieserie. Met een oor in de lucht en zijn neus omhoog ontdekt deze foxterriër de wereld.
«
»
06:59 Pip and Posy
Posy neemt haar rolschaatsen mee naar het park, zodat zij en Pip om de beurt kunnen rolschaatsen. Posy ontdekt dat het moeilijker is dan het lijkt.
«
»
07:05 Love Monster
Lief Monster wil iedereen wel helpen vandaag. Maar de vraag is of hij dat allemaal in zijn eentje kan.
«
»
07:12 Peppa Pig
Politieagent Eekhoorn en politieagent Panda komen Peppa en haar vrienden leren hoe ze veilig moeten fietsen.
«
»
07:17 Peppa Pig
Het is Halloween en Peppa heeft opa Big geholpen met het snijden van zijn enorme pompoen. Nu moeten ze met hulp van mevrouw Konijn uitvinden hoe ze de pompoen bij de pompoenwedstrijd kunnen krijgen.
«
»
07:22 Apennoten Klassiek
Programma waarin acht kleuters dankzij Pepijn Gunneweg, Bas Fortgens en een zeskoppig ensemble van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, op speelse wijze kennismaken met klassieke muziek.
«
»
07:34 Splat & Seymour
Splat vist een zeilbootje op en wil hem graag houden. Seymour ontdekt dat de boot een naam heeft, de Snorhaar, en vindt dat hij teruggebracht moet worden naar de rechtmatige eigenaar.
«
»
07:46 Les Schtroumpfs
Smurfbloesem en Brilsmurf zitten nog steeds in een parallel universum waar de Smurfen grijs en gemeen zijn. Lukt het de andere Smurfen hun vrienden te bevrijden?
«
»
07:58 That's Joey!
Yassine, Olivia en Joey moeten een primeur voor de schoolkrant zien te vinden.
«
»
08:09 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:17 Trex
Simon haalt een grap uit met Snotty Envelopson en buurman Zuurmans, maar die kunnen er niet om lachen.
«
»
08:23 Studio Snugger
Showprogramma waarin vliegensvlug onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet. Is het 'kletspraat'?
«
»
08:39 ZappSport
In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover 'teamcaptain' Britt Dekker.
«
»
09:00 Ninja Nanny
Wanneer Hunter en haar gezin op vakantie willen gaan, blijkt baby New York te zijn ontvoerd. Denny ontslaat vervolgens Farah, zodat Hunter er nu alleen voor staat in haar zoektocht naar haar broertje.
«
»
09:25 De Proefkeuken
Waarom maken we kaas eigenlijk bijna altijd van koeienmelk? Pieter en Willem willen kaas maken van een dier waar ze nog nooit kaas van zagen. Is het mogelijk om kamelenkaas te maken?
«
»
09:51 Koken met konijnen
Jenna komt samen met het tandloos konijn Kwibus op bezoek. Dit beestje woont in het asiel waar Jenna's ouders werken. Het kookduo bakt heerlijke konijnenkoekhuisjes én zoekt een nieuw thuis.
«
»
10:09 Hoofdzaken
Myrne zit stralend in de kappersstoel wanneer ze praat over haar verliefdheid. Jilt heeft al meerdere ideeën om het klimaat op aarde te redden. Indy vindt jongens- én meidendingen leuk.
«
»
10:24 Moonriders
Moonrider Chadi plaatst midden in de nacht een zombie-achtig kunstwerk in het parkje bij zijn huis. Hij krijgt hulp van kunstenaars Folkert de Jong en Aukje Dekker.
«
»
10:41 Voor de grap
Een bijzondere ontmoeting met de altijd onvoorspelbare Katinka Polderman. Zij gaat alle kanten op en je weet niet of ze je beledigt of voor de gek houdt. Waarom? Gewoon voor de grap.
«
»
11:11 De Blauwe Hond
Kunstprogramma over kunst kijken en kunst maken. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspireren om dit te blijven doen en daar vrij in te zijn. Kunst is grenzeloos, alles mag.
«
»
11:27 Klaas kan alles
Klaas krijgt de opdracht om de schat van de Caraïben te vinden, binnen 60 uur. Maar de locatie van de schat krijgt hij natuurlijk niet cadeau. Daarvoor gaat hij langs bij gids Mayron.
«
»
11:53 Vlogmania
Peuter Jason vlogt over zijn bezoek aan het consultatiebureau en raakt in paniek als hij ontdekt dat hij een prik krijgt. Complotdenker Geert vertrouwt de tandenfee niet.
«
»
12:13 Eng marathon
Sssst! Tegen niemand zeggen! Eng is veel te eng om te kijken! Een divers palet griezelige en bloedstollende avonturen, waarbij kinderen gegarandeerd van begin tot eind op het puntje van hun stoel zitten.
«
»
12:14 Eng
Op weg naar de vakantiebestemming krijgt de moeder van Bob en Tess autopech. Terwijl zij hulp gaat halen in een naburig dorp, zien de kinderen een avontuurlijke uitdaging in het bos langs de weg.
«
»
12:38 Eng
Wanneer de hond van Tim op een avond het huis uit rent en niet meer terugkomt, is Tim ten einde raad. De zoektocht naar Keesie voert Tim uiteindelijk naar het plaatselijke Chinese restaurant.
«
»
13:05 Eng
Als vriendinnen Floor & Elza zich door voorbijganger Edwin uit een benarde situatie laren redden, vat hij hun dankbaarheid verkeerd op en gaat de meisjes achtervolgen.
«
»
13:32 Eng
Younes zit eindelijk op kickboksen, iets wat hij al heel lang wil. Helaas wordt hij daar niet geaccepteerd maar buitengesloten en zelfs gepest. Durft hij zijn talent voor kickboksen te gebruiken?
«
»
13:58 De Faker
Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin maar er klopt iets niet. Eén van de gezinsleden is vervangen door een acteur. Maar wie dat is?
«
»
14:12 De Faker
Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin maar er klopt iets niet. Eén van de gezinsleden is vervangen door een acteur. Maar wie dat is?
«
»
14:28 De Faker
Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin maar er klopt iets niet. Eén van de gezinsleden is vervangen door een acteur. Maar wie dat is?
«
»
14:44 Brugklas weekoverzicht
Eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.
«
»
15:34 De Griezelbus
De elfjarige Onnoval is een absoluut buitenbeentje op school. Hij wordt gepest om zijn uiterlijk en om zijn gedrag: Onnoval schrijft griezelverhalen en romantische gedichten.
«
»
17:05 Willem Wever Flits
Voor alle nieuwsgierige agen: Een vraag en antwoord uit Willem Wever.
«
»
17:11 Zapp Your Planet
Manon mag voor een dag de baas van het bos zijn. Hoe maak je de juiste keuzes om te zorgen dat je een bos krijgt waar het fijn is voor veel verschillende bomen en dieren?
«
»
17:32 Topdoks
Rachel en Elbert laten samen hun gebit controleren. Wie houdt het beste zijn gebit schoon? En wat is schoon eigenlijk?
«
»
17:53 Brainstorm
Wat is claustrofobie eigenlijk? Waarom vertrouwt je brein de ene persoon wel maar de andere niet? Is de straling van je mobiel gevaarlijk voor je hersenen?
«
»
18:14 De dikke data show
Hoe kan je zien of een filmpje echt of nep is? Hoe maak je een deepfake en mag je ook nepfilmpjes maken van andere mensen?
«
»
18:35 Taarten van Abel
Fabio wil een taart maken voor Bas en Rens. Fabio heeft zes jaar met zijn zus en moeder in Guatamala gewoond en is nu terug in Nederland. Zijn vrienden hebben al die tijd op hem gewacht.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:21 ZappDoc: Nog één week
Zafanya (12) heeft tics door Gilles de la Tourette. Soms is dat moeilijk wanneer zij overprikkeld raakt, toch houdt het haar niet tegen om haar droom te volgen.
«
»
19:44 3 op Reis
Nienke vervolgt haar reis over de oude hippietrail en komt aan in Belgrado, de hoofdstad van Servië. Middenin de rivier de Sawa vindt ze stadseiland Ada Medica.
«
»
20:18 Deep Shit
Tarik houdt zich onder dwang schuil in Veerles stacaravan, maar vergaat van de honger. Veerle moet aangifte doen van haar niet gestolen auto, die ondertussen gewoon verstopt is in de bosjes.
«
»
20:52 Reizen Waes
Tom Waes trekt door Flevoland en gaat langs bij familie van één van de eerste superboeren die er destijds een nieuw leven uit de grond stampte.
«
»
21:51 Plakshot
Roel Maalderink bespreekt door middel van straatinterviews, sketches en parodieën de actualiteit en legt de absurditeit van de media bloot. En dat allemaal vanuit zijn eigen woonkamer. Met zijn broer.
«
»
22:31 Splntr!
Te gast: Britt Dekker, Roy Gommer, zangeres Rani, Annefleur Schipper en Vera Siemons.
«
»
23:25 100 dagen in je hoofd
Terwijl Nicolaas steeds meer contact heeft met de cliënten op zijn afdeling, kampt Tim nog met de gevolgen van het verkeerd gelopen ontbijtgesprekje met Djina.
«
»
00:24 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 11: Sparta - Feyenoord, NEC - FC Groningen, RKC Waalwijk - SC Cambuur, FC Utrecht - Willem II en Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard.
«
»
01:28 NOS Studio Voetbal
Sjoerd van Ramshorst neemt met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal door.
«
»
02:26 Jeugdjournaal met gebarentolk
Mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, het weer en een nieuwsgerelateerde stelling.
«
»
02:54 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
03:34 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 11: Sparta - Feyenoord, NEC - FC Groningen, RKC Waalwijk - SC Cambuur, FC Utrecht - Willem II en Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard.
«
»
04:28 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers