TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Denver: De allerlaatste dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»
06:05 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:30 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:00 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:25 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:50 K3 Roller Disco
Hanne kan door een toeval een lucky trickshot van Klaasje filmen. Die is dolblij en nodigt haar familie uit Nederland uit om naar het filmpje te komen kijken.
«
»
08:20 Draken: Race naar de rand
Wanneer Snotvlerk door een stam van gevleugelde vrouwen uit een storm wordt gered, denkt hij dat hij in Walhalla is, tot hij erachter komt dat hij op het menu staat.
«
»
08:45 Power Rangers Beast Morphers
Jeugdserie.
«
»
09:05 Nonkel Jef
Odette moet van nonkel Jef huurgeld betalen. Ook vindt ze dat er reden is tot feesten: ze is immers lid geworden van de 'Blauwe Duiver' en dat moet gevierd worden.
«
»
09:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Chicago Fire
Een oproep brengt herinneringen naar boven bij Severide. Herrmann vertrekt op vakantie. Casey is niet opgezet met zijn vervanger.
«
»
12:25 Wie? Wat? Weekend!
Een bom aan inspiratie en verrassende verhalen. Klaar om het weekend in handen te nemen?
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:35 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:45 Wooninspiraties
Een team gaat op pad om inspiratie op te doen over alles wat met wonen en leven te maken heeft. Ze trekken heel het land door om de laatste trends en tips op het gebied van wonen te achterhalen.
«
»
14:20 Lego Masters Australia
De duo's zetten alles op alles om opnieuw een verbluffend bouwwerk in elkaar te zetten. En dat zal tegen een stootje moeten kunnen, want de creaties zullen deze keer ondergedompeld worden in water.
«
»
15:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
15:45 K2 zoekt K3
De 10 mogelijke K3'tjes openen de show met een spetterende groepsperformance op de K3-song 'Filmster'. Nadien brengen ze elk een nieuw nummer uit een bekende musical of film van K3.
«
»
18:20 Expeditie Pairi Daiza
Een blik op het leven en werken in het Henegouwse dierenpark Pairi Daiza. Met speciale aandacht voor de verzorgers die er dag en nacht instaan voor de sterren van het park: de dieren groot en klein.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De Code van Coppens
Imke Courtois en Dominique Persoone zijn net als Giovanni Kemper en Bab Buelens Amerikaanse spionnen. Ze stappen op een vliegtuig naar Washington, maar komen onderweg in zwaar onweer terecht.
«
»
21:05 De Bende van Jan de Lichte
Tincke bevrijdt een zwaargewonde Jan en ontdekt de ware toedracht van de premie op Jans hoofd. Coffijn wil de bereikbaarheid van de stad vergroten door de aanleg van een weg.
«
»
22:10 Telefacts
De politie heeft wel degelijk fouten gemaakt bij de dood van Jim Cooreman. Dat blijkt twee jaar nadat de man overleed in een politiecel in Dendermonde.
«
»
23:05 Alloo bij de Verkeerspolitie
Luk Alloo zit mee op de achterbank van de lokale verkeerspolitie en volgt dag en nacht een twaalftal agenten in de politiezones Gent en Sint-Niklaas.
«
»
00:15 Gooische vrouwen
Martin Morero wordt door zijn manager aangepord om een liefdadigheidsproject uit de grond te stampen. Charity genereert immers positieve publiciteit én zwengelt de cd-verkoop aan.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:10 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:20 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Gnurf onderzoeken wat er gebeurt als je je eigen windjes rechtstreeks inademt.
«
»
05:30 Maya!
De mieren patrouilleren dag en nacht zonder rust. Maya raadt hen aan een vakantie in te lassen. Na advies van Flip, beslist Paul om voor altijd op vakantie te vertrekken.
«
»
05:40 Kabouter Plop
Klus heeft een draaimolen gemaakt. Lui en Kwebbel vinden dat geweldig en nemen meteen plaats. Plop moet draaien en dat zo hard als hij kan.
«
»
05:45 Kabouter Plop
In de melkherberg ligt een holle stam, waarvan Plop brandhout zal maken. Wanneer Klus op bezoek komt, kan hij niet aan de verleiding weerstaan om door de stam te kruipen.
«
»
05:50 Trolls: The Beat Goes On!
Poppy probeert erachter te komen wie er anoniem geschenken brengt bij elke oogstmaan. Poppy probeert een mislukte feestdag te redden, maar haar pogingen zijn tevergeefs.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers