TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Brewster's Millions
De onfortuinlijke baseballspeler Montgomery erft plots 300 miljoen dollar van zijn excentrieke oom Rupert Horn. Er is wel een belangrijke voorwaarde aan verbonden.
«
»
13:45 My Wife and Kids
De familie Kyle wil graag Michaels werknemer Larry troosten. Zijn 103-jarige grootmoeder is overleden en hij geraakt maar niet over zijn verdriet heen.
«
»
14:10 My Wife and Kids
Jay wil aan een marathon deelnemen en traint volop om in conditie te raken. Michael veronderstelt dat hij als man die sportieve uitdaging wel aankan, zelfs zonder training.
«
»
14:40 Motorway Cops
Agenten Dale en Doug gaan op zoek naar de bestuurder van een wagen die op z'n kop op de snelweg is beland.
«
»
15:55 Motorway Cops
Een vader en zijn tweejarige dochter hebben autopech en wachten op de vluchtstrook op hulp.
«
»
17:10 De familie Backeljau
Is de familie Backeljau het ideale pleeggezin voor een achtjarig kind? Lionels ouders twijfelen. Het taalgebruik van de familie en de Bomma's anarchistische gedrag stuiten hen tegen de borst.
«
»
17:45 De familie Backeljau
Hoort de vrouw thuis in de keuken en de man in het café? De mannelijke Backeljaus geloven van wel, de vrouwen zijn niet helemaal overtuigd.
«
»
18:20 De familie Backeljau
Cois en Maria zijn uitermate trots op hun harmonieuze gezin.
«
»
18:50 De familie Backeljau
Antonio en Janine proberen zich samen over de problemen die ze met hun partners hebben, te zetten. En ze blijken meer met elkaar gemeen te hebben dan ze aanvankelijk vermoedden.
«
»
19:25 De familie Backeljau
Het is officieel: Antonio heeft een relatie met Janine. Franky en Sabrina zijn er erg aan toe. Toch probeert Franky op een vreedzame manier de inboedel met Janine te verdelen.
«
»
20:00 Highway Cops
Een chauffeur probeert te onderhandelen over zijn boete nadat hij al rijdend betrapt werd op niet-handenvrij telefoneren.
«
»
20:30 The Quick and the Dead
Ellen, bijgenaamd 'The Lady', schrijft zich in voor een competitie waarin de meest beruchte schutters uit het Wilde Westen tegen elkaar duelleren. Ze wil het opnemen tegen John Herod.
«
»
22:35 Vossenstreken
Max krijgt bezoek van een oude vriendin, Mieke Devries. Jaren geleden vond ze een kristal. Nu blijkt dat kristal een ongesneden diamant te zijn met een geschatte waarde van vijf miljoen euro.
«
»
23:40 The Island with Bear Grylls
Barnes vergaat van de honger en besluit de sterke stroming en golven te trotseren om met een vlot naar een ander eiland te varen, in de hoop daar voedsel te vinden.
«
»
00:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers