TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:33 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
06:58 Andries
Toen Annemarie Six-Wienen 22 jaar was, verloor ze haar vriend. Na een lange periode van rouw vond ze een nieuwe liefde. Ze trouwde, maar een half jaar later overleed haar man.
«
»
07:28 Ik mis je
Voor Dennis van den Berg is zijn vader zijn grote voorbeeld. Die overlijdt in het jaar 2000 na een kort ziekbed. Dennis is dan nog maar 17 jaar.
«
»
07:59 Petrus in het land
Petrus in het land is op bezoek in Dalfsen waar we welkom worden geheten door dominee Hans Schipper. Hij kijkt alvast vooruit naar Dankdag. Het thema is dan ook 'Dankbaarheid'.
«
»
08:26 De Verwondering
Als Comvalius twee jaar is verhuizen haar ouders vanuit Suriname naar Nederland. Dochter Lucelle wordt op het hart gedrukt zich goed te gedragen.
«
»
08:56 Ik mis je
Als Leny kanker krijgt, vraagt ze aan haar zus Anita Dijkmans om net als de pater voor haar te bidden. Voor Anita voelt dit heel onwennig.
«
»
09:19 Zie je zondag!
Marleen gaat in gesprek met Johannes. Na jarenlang worstelen met zijn seksuele geaardheid durfde hij eindelijk tegenover zijn familie uit de kast te komen.
«
»
09:45 Geloofsgesprek
Antoine Bodar kijkt, als nieuwe rector van de Kerk der Friezen in Rome op een steenworp afstand van de Sint Pieter, vooruit naar Allerheiligen en Allerzielen.
«
»
09:59 Eucharistieviering
Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Friezenkerk te Rome. Celebrant: Recor Antoine Bodar.
«
»
11:03 EO BEAM Kerkdienst
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een live-kerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en een spreker.
«
»
11:28 Metterdaad
Natalia Tverda leeft met haar zes kinderen van wat hun Oekraïense boerderij opbrengt. Ze raakte haar man kwijt aan de drank, maar houdt ondanks alles de moed erin.
«
»
11:39 Nederland Zingt Dichtbij
Jurjen ten Brinke bezoekt Marten Hovius. Deze gepensioneerde politieagent is niet alleen gepassioneerd over zijn werk bij de politie, maar heeft minstens net zoveel liefde voor het maken van wijn.
«
»
12:34 Andries
Jan Willem van der Straten was niet op zoek, maar toen hij dertien jaar was, hoorde hij een Amerikaanse dominee.
«
»
12:59 Wilde Ganzen
Duurzame ontwikkelingsprojecten, opgezet door bevlogen Nederlanders samen met de lokale bevolking.
«
»
13:06 Fryslân DOK
Kunstenaar Zoltin Peeter vond in Friesland de stilte en de ruimte om te werken. Toen bleek dat hij stervende was, besloot hij een groot deel van zijn werk te vernietigen. Wat gebeurt er met de rest?
«
»
13:36 Brainwash Talks
Begin 2018 stootte actrice Margôt Ros haar hoofd tegen een decorstuk. Een lichte hersenschudding, hoort ze een dag later van de huisarts, maar als snel kan ze helemaal niets meer.
«
»
13:57 Sterren op het doek
Burgemeester van Amsterdam Femke Halsema vertelt in een persoonlijk gesprek aan Özcan Akyol over haar jeugd in Enschede, waar zij een buitenbeentje was.
«
»
14:46 Andere tijden
Circussen, ooit toonbeeld van opwindend amusement, houden zich steeds moeilijker staande. Zo ook het ooit fameuze Nederlandse Circus Renz.
«
»
15:23 De laatste verhuizing
De bewoners van Etrog, een woongemeenschap voor vergrijzende Joodse bewoners met een verstandelijke beperking in Amersfoort, verhuizen naar een nieuwe locatie.
«
»
16:14 Naches
Eddy Robles is een joodse vrijmetselaar uit Suriname. Het is maar goed dat hij op tv is, want op de radio zou je een heel ander beeld van hem krijgen.
«
»
16:25 Iedereen Verlicht
Narsingh Balwantsingh reist met zijn tuktuk door Nederland en ontmoet mensen die op zoek zijn naar persoonlijke verlichting en levensgeluk. Wat bezielt hen?
«
»
16:51 Socutera
Het Diabetes Fonds werkt aan genezing van diabetes en aan een gezond leven zonder dagelijkse zorgen over diabetes en complicaties. Dit doet het fonds via wetenschappelijk onderzoek en voorlichting.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:09 Jacobine op 2
Jacobine Geel praat onder anderen met Maxim Februari, filosoof en publicist. Februari, die ooit als vrouw door het leven ging, ondervond aan den lijve dat dit een moeilijk onderwerp is.
«
»
17:40 De zin van je leven
Kees Kraayenoord is oprichter en predikant bij kerk Mozaiek0318. Als kleine jongen zocht hij nabijheid van God door met een Bijbel in bed te slapen.
«
»
17:55 Schatten uit de schaduw
Het depot van Museum Boijmans van Beuningen mag als enige écht gezien worden. Dit najaar kun je zelf ontdekken wat er zich binnen in het immense spiegelgebouw afspeelt.
«
»
18:15 Podium Witteman
Pianist Alexander Jansen speelt zijn eigen stuk When classic meets jazz. Zangeres Amira Medunjanin, harpiste Beate Loonstra en Cappella Amsterdam voeren het lied U Stambolu na Bosforu uit.
«
»
19:25 Brommer op Zee
De programmatitel verwijst naar het verhaal van J.M.A. Biesheuvel. Online gaat 'Brommer op zee' verder als leesclub. Samen met een maandelijks wisselende host lezen kijkers een boek.
«
»
20:22 Tegenwind - Het verdriet van de Veenkoloniën
De komst van een mega windturbinepark in de veenkoloniën (Groningen/Drenthe) drijft mensen uit elkaar waar ze eerder in harmonie samenleefden.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
22:09 VPRO Tegenlicht
De wetenschap is voor het eerst in staat om het lichaam elk mogelijk eiwit te laten produceren dat het wil. Bevinden we ons op de drempel van een nieuw tijdperk?
«
»
23:04 De publieke tribune
De overstromingen in Limburg in de zomer van 2021 lieten zien dat klimaatverandering geen ver-van-ons-bedshow meer is. In enkele uren veranderde een klein stroompje in verwoestend watergeweld.
«
»
23:58 Kort
Domenico Lucano, voormalig burgemeester van Riace (Italië), ving in zijn verlaten dorp vluchtelingen op. Hij gaf hen werk bij de gemeentelijke diensten.
«
»
00:19 Brommer op Zee
De programmatitel verwijst naar het verhaal van J.M.A. Biesheuvel. Online gaat 'Brommer op zee' verder als leesclub. Samen met een maandelijks wisselende host lezen kijkers een boek.
«
»
01:15 Jacobine op 2
Jacobine Geel praat onder anderen met Maxim Februari, filosoof en publicist. Februari, die ooit als vrouw door het leven ging, ondervond aan den lijve dat dit een moeilijk onderwerp is.
«
»
01:45 Naches
Rotem Nir heeft in het leger krav maga geleerd, een verdedigingskunst uit Hongarije. Ze studeerde Rechten en werd advocate, maar verruilde het kantoor voor een meer spirituele wereld.
«
»
01:59 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
02:29 Buitenhof
Interviewprogramma met maatschappelijke en politieke debatten, gesprekken en opinies.
«
»
03:32 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers