TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Joe
«
»
15:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
16:05 Kriebels
Gasten als Els De Schepper, Carry Goossens en An Nelissen vullen krantenkoppen aan, voeren kleine sketches op en zingen af en toe een liedje.
«
»
17:25 SOS Piet
Naar aanleiding van moederdag helpt Piet enkele kinderen bij de bereiding van hun culinair cadeau.
«
»
17:55 SOS Piet
Marjan wil voor haar kinderen verse penne klaarmaken. - Valerie wil voor de kindjes van haar crèche een smakelijke puree van rode bieten bereiden. - Dina wil smullen van zelfgemaakte fruityoghurt.
«
»
18:25 SOS Piet
Wanneer Tom een calzone maakt, loopt het steevast fout. - Sixtines millefeuille van courgettes ziet er smakelijk uit, maar is dat allerminst. - Kris' crème anglaise kan niet veel zoetebekken bekoren.
«
»
18:55 SOS Piet
Valerie wil ondanks haar gluten- en tarweallergie toch brood eten. - Stephanie wil tagliatelle met currysaus en sint-jakobsvruchten maken. - Lesleys chocoladerol met aardbeien is een echte mislukking.
«
»
19:30 SOS Piet
Tot Evelynes frustratie ziet haar kabeljauwfilet met mosterdsaus er niet uit. - Christiane haar zelf geteelde spinazie smaakt naar haar tuin. - Patricks pogingen om een suikercreatie gaan de mist in.
«
»
20:05 EHBL
Toen Nancy (31) en Cengiz (36) hun huis in Evergem kochten, had het al vijf jaar leeggestaan, met alle gevolgen van verwaarlozing vandien.
«
»
20:35 Super 50
Muziekshow.
«
»
21:30 Tien Om Te Zien
Hitparade.
«
»
22:35 De Planckaerts
Vandaag wordt Francesco's en Magali's zoontje Devon gedoopt. Devons babyborrelgasten worden feestelijk onthaald op een hoeve in het Oost-Vlaamse Astene.
«
»
23:15 Pa heeft een lief
Jean-Paul verdenkt er zijn echtgenote Charlotte van een minnaar te hebben. Hij is geobsedeerd door de gedachte en droomt zelfs dat ze een verhouding met Emiel heeft.
«
»
23:45 EHBL
Toen Nancy (31) en Cengiz (36) hun huis in Evergem kochten, had het al vijf jaar leeggestaan, met alle gevolgen van verwaarlozing vandien.
«
»
00:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op Eén.

Dossiers