TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Nieuw leven
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Magazine.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 Het Mooiste Geschenk
De 6-jarige Ella heeft dringend nood aan een harttransplantatie. Stacey moet dringend een niertransplantatie krijgen. Alleen een dubbele longtransplantatie kan de 33-jarige Aarons leven redden.
«
»
13:30 Rupaul's Drag Race UK
Met hulp van Grammy-genomineerd zanger en producent MNEK nemen de queens, verdeeld in twee nieuwe meidenbands, elk hun eigen versie van hetzelfde nummer op en voeren dat daarna op.
«
»
14:55 Interieurtalent gezocht met VT Wonen
De Belgische Yasmina neemt het op tegen Monique uit Woerden. Beiden hebben de opdracht gekregen om bij bekenden een kinderhoek te maken.
«
»
15:30 Wooninspiraties
Een team gaat op pad om inspiratie op te doen over alles wat met wonen en leven te maken heeft. Ze trekken heel het land door om de laatste trends en tips op het gebied van wonen te achterhalen.
«
»
16:00 Blind getrouwd: Australië
De nieuwe koppels gaan samenwonen en leren elkaar in sneltreinvaart beter kennen. De andere koppels krijgen feedback van hun families.
«
»
17:20 Blind getrouwd: Australië
Alana & Jason en Booka & Brett krijgen als laatste feedback van hun families. Nadien geven de koppels elkaar advies.
«
»
18:45 Steenrijk Straatarm
Vlaamse realityreeks over rijke en arme gezinnen die van huis wisselen.
«
»
19:55 Axel gaat binnen
Axel neemt zijn intrek in Affect2U, een afkickkliniek in Hoboken waar momenteel 12 mensen verblijven. Iedereen die hier opgenomen wordt, komt vrijwillig binnen en verblijft er gemiddeld zeven weken.
«
»
21:00 Anouk Matton Privé
Anouk Matton laat de camera's 'backstage' toe in haar privéwereld tijdens de laatste maand waarin ze samen met Dimitri aftelt naar de geboorte van hun allereerste kindje en de eerste weken als mama.
«
»
22:00 Expeditie Gooris
Kelly Pfaff en Sam Gooris zijn al 22 jaar getrouwd, maar hebben samen met hun kinderen Shania en Kenji nog maar weinig van de wereld gezien. Daar brengen ze nu verandering in.
«
»
23:05 Het spreekuur
Els is 48 en heeft last van haar borstprothese. Dimitri is 22 en worstelt al sinds zijn kindertijd met een slaapstoornis. Cathy is 35 en maakt zich zorgen over de jeuk en huiduitslag op haar benen.
«
»
00:10 De baby-industrie
Liesbeth Staats onderzoekt de draagmoederindustrie in de dure Verenigde Staten en ontdekt dat er achter de decors van lachende baby's en gelukkige wensouders een andere wereld schuilgaat.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers