
TVgids - njam!
Andere zender »
05:20 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
06:05 | In de Mix (magazine Njam) |
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
06:35 | Soep! |
Cowboy Wrangler soep / Zoete Aardappelsoep.
«
»
06:50 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken de beauty onder alle beestige restauratore(n): Moerman Lore!
«
»
07:15 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt een West-Vlaamse cheeta, echt een klasse apart: Desmidt Bart. De snelste chef maakt ruim binnen de tijd een risotto klaar die hij serveert met rode poon.
«
»
07:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt een chef die pretty messy is en bovendien een heerlijke charlatan: Jelle Beeckman. Hij verzoent Thailand en Vlaanderen in het bord.
«
»
07:55 | Culinair Thailand |
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
08:00 | Winters grillen |
Een stukje vlees op de barbecue smaakt altijd. Chef Jeroen De Pauw gaat vandaag Winters Grillen met wild.
«
»
08:20 | Ware delicatessen |
Kaviaar, het zwarte goud. Zelf kopen we het ook niet vaak, maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen.
«
»
08:55 | Toasted on Wheels! |
Het is nog vroeg maar Dominique en Dagny Ros zijn helemaal klaar om de Antwerpenaar te soigneren met spannende streetfood gerechten.
«
»
09:20 | Pasta & Risotto |
Jan Tournier verheft een eenvoudige pasta van mosselen en spinazie weer tot een culinair hoogstandje. Steffi vindt de quinotot van tomatensaus uit, een super gezonde risotto van quinoa.
«
»
09:40 | Panklaar |
Vandaag: Tajine zonder tajine, maar wel in 1 pot.
«
»
09:50 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
10:20 | In de Mix (magazine Njam) |
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
11:00 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
11:45 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Gemarineerde zalm met gebakken patatjes // Varkenshaasje met aardappelkoekjes // Vegetarische stoemp met gebakken haloumi // Couscous met bio-kip
«
»
12:35 | Peppe's Toscane |
De hype van het moment in Italië is het biokweken.
«
»
13:00 | Tot op de graat |
Johan Segers gaat vandaag aan de slag met koolvis, het achtergestelde broertje van de kabeljauw, dat vaak gebruikt wordt om vissticks mee te maken.
«
»
13:25 | De dagschotel |
Vandaag maakt Peppe Giacomazza Italiaanse boerenworstjes met eieren en tomatensaus.
«
»
13:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de dame die culinair stevig weet te score(n): Moerman Lore. Ze gaat voor de Vlaamse klassieker die bovendien ook een stevig bordje comfort food is: wortelstoemp met chipolata en pickles.
«
»
14:10 | It's Aperotime - a Taste of History |
Naushad neemt ons mee naar het Amerika van de jaren 20, toen gold er een totaalverbod op alcohol. Als tegenreactie ontstonden creatieve oplossingen.
«
»
14:25 | Meesterlijke Klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
15:05 | Wild van wild |
De houtduif is een erg bekende wildsoort die iedereen ongetwijfeld al heeft zien vliegen in de vrije natuur.
«
»
15:30 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
16:00 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
16:45 | In de Mix (magazine Njam) |
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
17:20 | Nuances |
Vandaag staat er een vegetarisch gerecht op het menu op basis van Parmezaanse kaas waar hij ook een cakeje van ondermeer dragon en peterselie aan toevoegt.
«
»
17:50 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
18:40 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
19:20 | Pasta & Risotto |
Jan Tournier maakt een lekkere pasta met ibericoham en groene asperges. Peppe geeft de klassieke Risotto met paddestoelen een extra boost met amarone wijn.
«
»
19:40 | De Chalet aan de Semois |
Dominique doet aan outdoorcooking en legt pladijs op de grill, Jeroen frituurt ijs als 4-uurtje en Peppe zorgt voor het laatste avondmaal.
«
»
20:25 | It's Aperotime - a Taste of History |
Onze bartender Naushad zet alles in het teken van alcohol en eieren, een trend die ontstond in 1860.
«
»
20:40 | De sterrenkaart |
De ambiance in Restaurant Cuines, 33 is mondain en kosmopolitisch, het eten speels, lekker en vol frisse smaken en de bediening is vlot.
«
»
21:10 | Lekker Lang Leven |
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
21:40 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
22:05 | De dagschotel |
Jan Buytaert - Geroosterde tijgergarnalen met zachte curry (feesteditie).
«
»
22:15 | Soep! |
Mexicaanse limoensoep (Sopa de Lima) / Knolseldersoep (Potage Pierre Le Grand).
«
»
22:30 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
23:00 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
23:45 | In de Mix (magazine Njam) |
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
00:20 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
01:10 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt het zwaargewicht uit de culinaire showbusiness: Bert Meewis! Hij bakt varkenskoteletjes die hij serveert met een zalige Blackwellsaus.
«
»
01:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken: de chef die Amsterdam met de meest markante horecaconcepten bombardeerde: Michiel van der Eerde! Bereid je smaakpapillen voor op een feest: zalmhaas met chips van krieltjes.
«
»
02:05 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
02:50 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de Italiaanse chef Peppe Giacomazza! Op zijn menu kippendijtjes die hij opvult met natuurham en mozzarella. Heerlijk in combinatie met zijn groene asperges. Buon appetito!
«
»
03:15 | Feest van eigen bodem |
Een tapasplankje met charcuterie hoeft niet uit de Italiaanse keuken te komen. Bart Desmidt zet drie Belgische vleeswaren in de kijker als hapje en sluit af met een grietbot met aardappelpuree.
«
»
03:40 | De sterrenkaart |
De ambiance in Restaurant Cuines, 33 is mondain en kosmopolitisch, het eten speels, lekker en vol frisse smaken en de bediening is vlot.
«
»
04:10 | Lekker Lang Leven |
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
04:30 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
04:50 | De dagschotel |
Jan Buytaert - Geroosterde tijgergarnalen met zachte curry (feesteditie).
«
»
05:00 | Soep! |
Mexicaanse limoensoep (Sopa de Lima) / Knolseldersoep (Potage Pierre Le Grand).
«
»
05:20 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
05:40 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»