TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Supernanny US
De controlerende ouders Crystal Tobeck en Jeff Lawrence hebben opstandige kinderen uit eerdere huwelijken, die allemaal onder één dak wonen. Jo Frost gaat aan de slag om een einde te maken aan de heersende chaos.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
De 29-jarige Elvis-imitator Freddie besluit voor de derde keer een kans te wagen. Drie single dames zullen proberen zijn hart te veroveren met hun culinaire vaardigheden, in de hoop dat het dit keer wel lukt.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:25 Supernanny US
Heather en Todd denken dat Hawaii de ideale locatie zal zijn om hun drielingjongens groot te brengen. Problemen stapelen zich op als de drieling uitgroeit tot wilde, schreeuwende peuters en de ouders gepolariseerd raken.
«
»
14:15 Blind getrouwd: Australië
Na een intense verbintenisceremonie kan een bruid haar man niet vinden, en worden Lucinda en Timothy wakker in aparte appartementen. Lauren en Jonathan hebben moeite om de chaos van vorige week te overwinnen.
«
»
15:35 Urk!
Er wordt weer hard geklust aan Teun Föhns nieuwe boetiekhotel. Nelie loopt over van creatieve ideeën voor de inrichting. Maar hoewel Teun en Nelie hun passie voor styling delen, zitten ze totaal niet op één lijn.
«
»
16:35 Ik Vertrek
Jurgen en Marieke emigeren naar Sardinië om een Bed & Wine te starten.
«
»
17:40 MasterChef Australië: Dessert Masters
Er is geen ruimte om te bezwijken onder de druk tijdens de eerste eliminatie. De patisserie-talenten worden uitgedaagd om een dessert te maken dat breekt of barst.
«
»
18:45 Home and Away
In tegenstelling tot Tane wil Felicity de politie niet inlichten over de dreig-sms die ze ontvangen heeft. Na een volgende sms besluit ze in te gaan op de eisen van haar afperser.
«
»
19:15 Blind getrouwd: Australië
Ben schrijft een liedje voor Ellie. Ook maakt hij een lijst van alle dingen die hij niet leuk vindt aan haar.
«
»
20:35 Shooter
Een gepensioneerde scherpschutter komt nog eenmaal in actie om een moordaanslag te voorkomen. Hij belandt echter in een slinks complot waarbij de moordpoging in zijn schoenen wordt geschoven.
«
»
22:55 Jacques Vermeire: 5 voor 12
Registratie van deze zaalshow van Jacques Vermeire met aangever Dirk Bauters. Tal van bekende typetjes zoals Fonske Verzele, Mon Peeters, Jeanke De Visser en Kevin Vermeulen passeren de revue.
«
»
01:25 vier-nul
Voetbalpodcast waarin vier kenners het voorbije weekend op de grasmat bespreken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers