TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Sturm der Liebe
Eleni wil afwachten hoe het met Julian gaat, voor ze het gesprek met hem aangaat. Greta merkt dat Lale vooral oog heeft voor Theo en spreekt haar hierover aan. De zorg voor Yvonne wordt Erik te veel.
«
»
12:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:10 Starsky & Hutch
De bekrompen David Starsky en de relaxte Ken Hutchinson moeten samen undercover gaan. Om goed samen te werken zullen hun verschillen opzij moeten zetten. Ze krijgen hulp van Reese Feldman.
«
»
16:50 The Goldbergs
Beverly besluit zichzelf opnieuw uit te vinden, terwijl Erica Adam om hulp vraagt op de universiteit. Ze probeert haar universiteitsleven en sociale leven te balanceren.
«
»
17:15 Buffy the Vampire Slayer
Buffy traint potentiŽle slayers, terwijl ze blijft zoeken naar manieren om de Ubervamp te verslaan en Spike te redden. Anya en Giles ontmoeten een orakel dat verontrustende informatie heeft over Buffy's verleden en toekomst.
«
»
18:00 How I Met Your Mother
Robin wil heel graag 'iets ouds' opgraven wat ze jaren voor de bruiloft heeft begraven in Central Park. Marshall en Lily vragen of Ted wil helpen met pakken voor ItaliŽ en Barney heeft het leuk met Robin.
«
»
18:25 The Goldbergs
Adam en Jackie zijn het met elkaar oneens over het thema voor Halloween: Star Wars of Star Trek. Murray onderzoekt of je een relatie kunt redden door je echtgenote in alles haar zin te geven.
«
»
18:55 The Simpsons
Bart en Lisa zien een film waar ze erg teleurgesteld over zijn en ze besluiten om de regisseur op te zoeken. Homer en Marge ontdekken tijdens een wijntoer dat ze allebei erg van drinken houden en het loopt al snel uit de hand.
«
»
19:20 The Simpsons
Bart gaat naar de gevangenis waar hij geboeid wordt aan een erg stoer meisje dat hem haat en liefheeft.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Nieuwkomer Jim Street brengt zijn plek in het team in gevaar als hij een gunst doet voor zijn moeder, die in de gevangenis zit. Ondertussen doet het team onderzoek naar een meedogenloze drugsbaron die een beroep doet op immigranten als drugskoeriers.
«
»
20:35 Snowpiercer
Till richt zich op de verantwoordelijken voor het laatste bloedbad. Wilford test Audreys loyaliteit. Ruth heeft een openbaring als Layton onder vuur komt te liggen.
«
»
21:30 Snowpiercer
Layton verliest steeds meer steun van de bewoners van Snowpiercer en moet nu ook nog door een motorstoring een beroep doen op de persoon die hij het minst vertrouwt.
«
»
22:25 Stumptown
Hoffman roept de hulp van Dex in, ondanks dat Cosgrove hem heeft opgedragen om vrij te nemen. Intussen komen Tookies culinaire kunsten goed van pas en maakt Dex zich zorgen over haar certificering.
«
»
23:15 Clarice
Clarice Starling en het team worden uitgezonden naar Tennessee, waar de FBI de strijd aanbindt met een gewapende splintergroepering genaamd 'The Statesmen'. Ondertussen kampt Clarice met een aantal pijnlijke jeugdherinneringen.
«
»
00:00 Las Vegas
Een groep telt kaarten in het casino en Danny, Mike en Sam proberen hun tactieken te achterhalen. Een oude bekende, Fred Puterbaugh keert terug en wil Nessa voor zich winnen. Ed roept de hulp in van Danny bij een archeologische ontdekking.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers