TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er wordt een regenboog en een bloem van origami ontdekt. Boeken-jongen bedenkt een ontwerp voor een tent en gebruikt magie om die op te zetten.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje arriveert in een dorp gemaakt van peperkoeken. Ondanks zijn enthousiasme, weigeren de dorpelingen hem de hand te schudden. Gelukkig is er één peperkoekenmeisje dat hem met open armen verwelkomt.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Wanneer Viktor ziek is, verzorgt Kaatje heb. Kameraadje Chaimae Essafi laat zien dat je naar de dokter moet als je ziek bent.
«
»
06:25 Rintje
Rintje heeft geen zin om naar school te gaan. Hij doet alsof hij ziek is. Maar nepziek zijn is heel saai. Misschien kan hij toch maar beter aan mama vertellen dat hij eigenlijk alleen maar een beetje schoolziek is.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky en Tyra willen niet dat het nacht is, want dan laat mama ze niet buiten spelen en moeten ze naar bed. Dus Ricky besluit de zon te vangen en te voorkomen dat deze de lucht verlaat.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu raakt bevriend met een speler van het lokaal voetbalteam die altijd op de bank zit. Pingu komt er snel achter dat zijn nieuwe vriend een verborgen talent heeft.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje maakt met Mijo een vleugelmachine om naar haar opa en oma te vliegen, want die wonen ver weg.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon, Gaspard en Ferdinand zijn aan het knikkeren. Het is erg leuk, maar als Simon een paar minuten verdwijnt, maakt Ferdinand van de gelegenheid gebruik om drie van zijn knikkers te ruilen voor de megaknikker van Simon en Gaspard.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Hooper heeft zijn eerste uitje georganiseerd en hij heeft aan alles gedacht. Maar Phoebe wil zó graag voor hem dat alles goed gaat dat ze het stranddagje daardoor juist in de war schopt.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Saïd is ziek en slaapt. Sameer repareert een apparaat, waarmee een student medicijndrankjes maakt. Dat brengt Anna op het idee om voor Saïd een drankje te maken om hem beter te maken.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie wil bij de politie, met Samson als speurhond. Ze begint Samson tegen zijn zin te trainen.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu komen aan in een Mexicaans dorp. Een stel mariachi's zoeken een paar muzikanten om hun band compleet te maken. Enthousiast roept Molang Piu Piu op om zich ook bij hen te voegen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Zwoemie wil de Zwammetjes laten zien dat ze hoog moeten inzetten en hun dromen moeten najagen. Om haar daad kracht bij te zetten gaat ze zweefvliegen op een blad, maar al snel vliegt ze veel te hoog.
«
»
07:50 Lou
Lou's moeder Emma boekt geen vooruitgang met haar nieuwe roman en is navenant depressief. Het is dus hoog tijd dat Lou haar gedachten verandert. En hoe kan ze dat beter doen dan Emma te koppelen aan haar nieuwe buurman Richard?
«
»
08:05 Kids on the block
Het schoolbal zindert na. Iedereen praat over de date van Younes. Dit geeft de Boefjes het idee om een datingbureau op te starten voor de kinderen uit de buurt.
«
»
08:20 Wannabe's
Said wil een dating app lanceren, maar hij wil die eerst testen met zijn vrienden van Video King. Iedereen maakt een profiel aan en dan blijkt dat Trix plots een match heeft met Mike.
«
»
08:35 De Smurfen
Droomsmurf probeert ridder te worden, maar door zijn vervelende capriolen krijgt hij nieuwe vijanden die hem in gevaar brengen.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Wanneer Molang in een tuin een roos plukt om aan Piu Piu te geven, realiseert hij zich niet dat deze roos toebehoort aan iemand die heel eng en heel egoïstisch is.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu spelen verstoppertje met hun nieuwe vriend in de tuin van het paleis van Versailles. Maar de tuin is zo groot en vol dat hun vriend hen nooit kan vinden.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Één van de dragers van de spoorbrug is gebroken. Ziggy en Bunbury gaan op pad om hem te repareren. Amy mag mee, ook al vinden Ziggy en Bunbury haar eigenlijk nog te klein.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Ziggy ontmoet een slak. Hij noemt de slak Stanley en vertelt hem alles over de tram en zijn passagiers.
«
»
09:30 De Smurfen
Gargamel gebruikt een kristallen bol om de Smurfen te bespioneren, maar zij draaien de rollen om met een verzonnen drama.
«
»
09:40 De Smurfen
Gargamel plant een kristallen bol om de Smurfen te bespioneren, maar zij draaien de rollen om met een verzonnen drama.
«
»
09:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy laat Piya, Kevin en de kakkerlakken op pad gaan. Kevin speelt echter bij alle activiteiten vals met de hulp van Bob. Oggy heeft niets door en Piya raakt steeds meer gefrustreerd. Boos op het onrecht raken de kakkerlakken betrokken.
«
»
10:00 Tok Tok
Alfie huilt niet graag in het bijzijn van anderen, zelfs niet als hij pijn heeft. De stier vraagt de kuikens om Fabrice te helpen inzien dat huilen ook voordelen heeft.
«
»
10:05 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguïn
De eerste halte op de reis van Oscar en Leah is het dorp van de ijspinguïns, maar het is griezelig leeg. Er is iets mis, maar uiteindelijk ontmoeten ze een bewoner, John, die hen inlicht over een gevaarlijke vampier.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar en Leah worden vergezeld door John. Ze bereiken de voet van de steile berg, met 8000 treden die hen scheiden van de Tempel van de Feniks op de top, zoals Oscar kan zien in Sinoe's verbazingwekkende reisboek.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als Pinokkio beweert dat hij een monster heeft verslagen in het bos, is hij de grote held. Maar wanneer er een wolf in het dorp verschijnt, maakt hij die heldenstatus niet helemaal waar.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als Pinokkio een kikker vindt, denkt hij dat het een betoverde Prins is die is veranderd in een kikker.
«
»
10:45 Royals Next Door
Het is breng-je-huisdier-naar-school dag, en Stella brengt Mr Pee mee. Maar tot Stella's schrik is het niet gemakkelijk om te doen alsof het een normale schildpad is als er edel bloed door de aderen stroomt.
«
»
10:55 Royals Next Door
Bij Mia en Maja besluit Stella een haarverf te proberen die geen effect heeft op het haar van haar vriendinnen, maar het hare half zwart maakt. Toevallig is het ook de dag dat de Royals hun jaarlijkse portret moeten laten maken.
«
»
11:10 Lou
Sinds Lou zich weer eens verslapen heeft en Mina een eeuwigheid op haar heeft moeten wachten, is er radiostilte tussen de twee beste vriendinnen. Maar dan ontmoet Lou voor het eerst haar crush Tristan en wisselt een paar woorden met hem.
«
»
11:25 Lou
Wanneer pizzeria-eigenaar Gino ontdekt dat Richard een oogje heeft op Lou's moeder Emma, wil hij de man beter leren kennen om er zeker van te zijn dat Richard het echt meent.
«
»
11:35 Dodo
Het is Joe Connolly's twaalfde verjaardag en hij kan niet wachten tot iedereen op school het weet.
«
»
11:45 Dodo
Iedereen op O'Malley lijkt de liefde te hebben gevonden, behalve Joe. Hij wil een vriendin.
«
»
11:55 Kapot gaan
Het is de beurt aan Gloria die te weten wil komen wie er het hardst kapot gaat van de schaamte. Er wordt gekeken wie zich het snelste schaamt: Maksim, Jean-Romy of Gloria.
«
»
12:10 Ket & Doc
Mona is een fantasierijke tiener die,net zoals haar broer, kampt met ASS, oftewel autismespectrumstoornis. Ze staat aan de vooravond van een gigantische stap in haar leven: ze zal een overstap maken.
«
»
12:25 GameKeepers
In een Japans landschap moeten Mats en Sari een ring naar de arme visserszoon brengen, zodat die de prinses ten huwelijk kan vragen. Maar ninja's liggen op de loer en willen de gamekeepers koste wat het kost stoppen.
«
»
12:50 Helden
De helden bouwen een badmobiel.
«
»
13:05 DierenDetectives
Australië. De 78-jarige boer Noël Osborne ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp maar niemand hoort hem. Tot zijn geit Mandy komt aangesneld.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De komst van Piya, die deze zomer door haar ouders aan Oggy is toevertrouwd terwijl zij op reis zijn, zet het dagelijkse leven van onze blauwe kat op zijn kop. Hij verwachtte een baby, geen zevenjarige.
«
»
13:40 Dodo
Joe weet dat hij vernederd zal worden als hij toegeeft dat hij bang is voor Siobhans verhaal.
«
»
13:50 Lou
Lou's plan om haar moeder Emma te koppelen aan buurman Richard wordt eindelijk werkelijkheid. Zonder het haar te vragen heeft ze haar moeder uitgenodigd voor een jazzavond die Richard in zijn flat organiseert. Emma voelt zich overrompeld.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella en haar vrienden staan erop een middernachtelijke reis te voet te maken om de maansverduistering te bekijken.
«
»
14:20 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar en Leah komen aan bij de tempel en ontmoeten Joe, die de erfenis van de Wudang Clan bewaakt.
«
»
14:30 Prinsessia
Basiel is helemaal bezeten van de superheld in zijn stripboek. Hij droomt ervan om ook een échte superheld te zijn. Na wat goede raad van Madeliefje neemt hij een beslissing: Basiel is van nu af aan Superbasiel.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Er komt een nieuw boek uit van Pixie Potlood en alle meisjes willen een exemplaar hebben. Victor en Pinokkio vinden dit erg overdreven, maar zodra ze zelf een paar zinnen gelezen hebben zijn ze verkocht.
«
»
14:55 Mega Mindy
De commissaris wil ook een superheld zijn, en doet een kostuum aan om `Mega Max' te worden. Maar de onhandige Mega Max laat een plan voor een misdaad langs hem heen glippen, en zoals gewoonlijk zijn het Toby en Mega Mindy die de zaak moeten oplossen.
«
»
15:20 Molang
Hercules is een held die geliefd is om al zijn heldendaden. Maar in het dagelijkse leven is zijn kracht niet altijd even nuttig. Het is aan Molang en Piu Piu om hem te leren voorzichtiger te zijn.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
De Burgemeester heeft zich verkleed in een koepak dat hij geleend heeft van de brandweercommandant. Hij krijgt het niet meer los, de rits zit vast. En de Burgemeester moet nog naar de afgevaardigde.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
De boomhut van Mico en Lilit is niet langer genoeg voor alle verzamelingen van Chep. Chep gaat op zoek naar een nieuw thuis voor al zijn kostbare schatten die hij niet wil achterlaten.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Fizz wil een grote filmregisseur worden en probeert een fantasiefilm te maken met Wezel in de hoofdrol. Magoo, die net een boek over mythologische wezens heeft gelezen, ziet zijn buurman aan voor een eenhoorn.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Om zijn gebrek aan fysieke kracht te compenseren, creëert Fizz Fizz-Junior, een supersterke hamster.
«
»
16:05 Imago
In het hart van de Sarawi-woestijn worden de helden verrast door de gewapende Bracognards. Ze richten op Zayn, maar missen hun doel en verwonden in plaats daarvan Shiqq; de piloot is besmet met Darkness-gif.
«
»
16:30 Rox
Een jeugdbende is actief op allerlei voertuigen zoals rollerblades, skateboards, steps en kleine snelle fietsen. De bende slaat onverwacht toe op met name bijzonder drukke plaatsen.
«
»
17:00 Ghost Rockers: compilatie
Vlaamse fictiereeks over mysterieuze gebeurtenissen in een artiestenacademie.
«
»
17:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy kan niet langer dagelijkse taken uitvoeren zonder Piya's hulp en voelt zich infantiel. Dus duwt hij de kleine olifant aan de kant om zijn onafhankelijkheid terug te krijgen. Piya voelt zich afgewezen door haar oom die haar hulp niet langer wil.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Stel je voor: compilatie
Gloria, Axelle, Xander, Nina en de kippen zitten op een vliegtuig dat in een storm is terechtgekomen. Bij het uitstappen ontdekt de groep dat ze 24 uur moeten overleven in een wereld waar er continu klimaatrampen gebeuren.
«
»
18:25 De Raad van Soekie
Eén dag per jaar wisselen leerlingen en leraars van plaats. Het lot beslist dat Pedro dit jaar directeur wordt voor één dag. Pedro leidt de school met harde hand. Zo moeten de leerlingen betalen om op een stoel te zitten. Soekie leidt het verzet.
«
»
18:40 Silverpoint
Louis, Kaz, Bea en Glen zijn in een virtuele wereld, terwijl Meg in het kamp hulp zoekt bij Finn en Alice. Fisher neemt het kamp over.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Ayo-Skate
De frustraties van Ayo lopen stilaan hoog op.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lena wordt ontmaskerd als een indringer wanneer de echte Elena Grande arriveert. Gelukkig voor Lena, is Victor op tijd en beantwoordt hij alle vragen. Henri heeft een plan om Lena te redden, maar met onverwachte gevolgen.
«
»
20:00 Koningin Elisabethwedstrijd Viool
Elke finalist zal het verplichte werk vertolken, dat speciaal voor de finale geschreven werd door Thierry Escaich (wereldpremière op maandag 27 mei 2024), en een concerto naar keuze, met het Belgian National Orchestra geleid door Antony Hermus.
«
»
22:45 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
23:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers