TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
Plop wil zijn vrienden verrassen met een cadeautje. Voor elk van hen heeft hij iets heel bijzonders gemaakt. Maar Pol, Pip en Pepijn kijken toch maar vreemd op wanneer ze hun cadeautje openen.
«
»
06:05 Plop & de Peppers
Plop en Pepijn maken ruzie en Pip vindt dit niet leuk. Met een listig plannetje maakt ze de twee ruziemakers aan elkaar vast waardoor ze hun ruzie wel snel moeten bijleggen. De vraag is of dit zal lukken.
«
»
06:15 Wissper
Mevrouw Turnip is een moedervarken met een biggenprobleem. Haar kindjes zwemmen en stoeien in de rivier, maar luisteren niet wanneer hun moeder ze terugroept. Wissper vraagt Kevin de snelle krokodil om hulp.
«
»
06:20 Wakandy
reeks waarin Andy Peelman elke uitdaging aangaat die zijn pad kruist.
«
»
06:35 Heidi
Heidi en Rico achtervolgen meneer Mason als hij de berg opklimt.
«
»
06:55 Nils Holgersson
Nils en de ganzen landen samen met Lina op een mooi en romantisch eiland. Nils spoort Martin aan om Donsveertje te vertellen wat hij voor haar voelt. Dat blijkt Martin heel lastig te vinden.
«
»
07:10 Het dagboek van K3
Een eerste eigen show, een derde cd en hun allereerste K3-film: de leukste momenten van het voorbije jaar worden op een rijtje gezet. De vraag is hoe Marthe, Hanne en Klaasje dit allemaal ervaren.
«
»
07:20 VLOGLAB Crazy #Stories
De huwelijksreis van Chakir en ZoŽ verloopt niet zoals gepland. Angela ontmoet voor het eerst haar grootvader. Steffi vertelt het slechte nieuws aan Cedric en Stien gaat samen met Anneleen naar het ziekenhuis.
«
»
07:40 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Het is Tinekes verjaardag, maar haar feestje wordt onderbroken door een oproep voor een inbraak. Ter plekke ontdekken ze dat de inbreker ook iets heeft achtergelaten.
«
»
08:10 Hallo K3
Karen gaat op dieet. Als ze een toastje verbrandt ziet ze in de vlek het silhouet van Elvis en ze denkt dit relikwie te kunnen verkopen. Josje oefent voor haar EHBO-examen en wil niet dat iedereen weet dat ze het niet gehaald heeft.
«
»
08:30 Draken: Reddingsrijders
De Riders moeten Elbone redden nadat hij is opgeslokt door een gigantische Sea Gronckle.
«
»
08:55 Super Monsters
ZoŽ wordt jaloerser op haar broertje Zane wanneer hij dingen begint te leren die zij niet kan.
«
»
09:05 Super Monsters
De Super Monsters regelen een wasstraat, maar de betoverde sponzen laten alle voertuigen krimpen.
«
»
09:15 De Sterrenstudio
Deze keer maak je in De Sterrenstudio kennis met fonkelnieuwe K3'tjes, een nieuw superstoer baasje voor Samson en een megaflexibele superheldin.
«
»
09:40 De keuken van Sofie
Vandaag maakt Sofie een klassieker voor ons klaar: kŲttbullar.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Border Security: Australia's Front Line
Een nerveuze man beweert dat hij zijn vrouw bezoekt naar aanleiding van hun huwelijksverjaardag. Maar wat er in zijn bagage zit, kan het einde van zijn reis betekenen. Daarnaast wordt er een medicijnafgifte onderschept.
«
»
12:25 Milo
Terwijl Linda gratis koeken blijft uitdelen in de bakkerij, maakt Milo zich zorgen over haar oma. Alice stelt haar gerust, maar verbergt een traan.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Peter zoekt Gloria op in de Jan & Alleman. Zjef en Rudi gaan op uitstap en vragen Mieke en Niko mee.
«
»
14:10 Wittekerke
Max is alleen teruggekeerd naar Wittekerke. Zijn vrienden willen hem opvangen, maar de agent weigert over zijn verdriet te praten.
«
»
15:15 The Good Doctor
Shaun en Morgan behandelen een terminale kankerpatiŽnt die in zijn laatste maanden alle remmen los wil gooien. De moeder van Morgan duikt op in het ziekenhuis voor een derde opinie van dr. Glassman.
«
»
16:05 Superstore
Als onderdeel van een nieuw bedrijfsinitiatief moeten de werknemers aankopen direct naar de wagen van de klant brengen. Amy krijgt bezoek van haar broer Eric, en ze denkt dat er een vonk overvliegt.
«
»
16:40 B&B zoekt Lief
Isabel staat vandaag vroeg op om Filip aan het werk te zetten. Nicolas bereidt zich intussen voor op een speciale ontmoeting op zijn kasteeldomein.
«
»
17:20 B&B zoekt Lief
Isabel geeft Filip een flinke werkdrill, maar belooft hem nadien ontspanning in de spa. Sander deelt intussen zijn keukenkunsten met Kaylee.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
Een man uit Amsterdam zegt dat hij op vakantie is, maar zijn verdachte reisroute door China en een lege koffer lijken een heel ander verhaal te vertellen.
«
»
18:20 Milo
Robyn dringt aan bij Milo om deel te nemen aan de auditie. Het contract dwingt haar om in te stemmen. Daarnaast zou ze het geld ook goed kunnen gebruiken.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Lars hoort van Raven dat Stefanie met hem naar een feestje is geweest. De twijfels groeien.
«
»
20:40 Helden van Hier: De MUG
Op de spoedafdeling komen dagelijks patiŽnten met brandwonden binnen. Het Cadix heeft een eigen brandwondencentrum. Arts Johan behandelt een vrouw die zichzelf verbrandde tijdens het koken.
«
»
21:45 Axel Gaat Binnen
CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid.
«
»
22:50 Chicago P.D.
Burgess vecht voor haar leven. Hulpsheriff Sam Miller is wanhopig op zoek naar de moordenaar van haar zoon. Voight en Upton verwerken de nasleep van hun dodelijke beslissing. Ruzek staat onder druk.
«
»
23:45 Familie
Lars hoort van Raven dat Stefanie met hem naar een feestje is geweest. De twijfels groeien.
«
»
00:15 The Good Doctor
Shaun en Morgan behandelen een terminale kankerpatiŽnt die in zijn laatste maanden alle remmen los wil gooien. De moeder van Morgan duikt op in het ziekenhuis voor een derde opinie van dr. Glassman.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers