TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Ruby Herring Mysteries: Silent Witness
Verslaggever Ruby Herring gaat naar een bergresort voor de bruiloft van haar zus. Alles loopt echter anders wanneer Ruby haar moeders oudste vriend, Sugar Tucker, verdronken vindt in een beekje.
«
»
09:05 Killer at the Crime Scene
De angst verspreidt zich door Rochdale wanneer een gewelddadige moordenaar de stad besluipt. Slechts enkele meters verwijderd van haar huis wordt de 65-jarige Eileen Jawczak op brute wijze vermoord aangetroffen.
«
»
09:50 Criminal Confessions
Nadat het naakte lichaam van een senior uit Ohio is gevonden, brengen onderzoekers een verdachte binnen voor verhoor. Ze spelen een gevaarlijk spel van geven en nemen in de hoop de waarheid te achterhalen en gerechtigheid te brengen.
«
»
10:40 Cold Case
Nieuw ontdekt bewijs bevestigt dat een populaire dove tiener in 2006 werd vermoord, wat het team ertoe aanzet een zoektocht te starten naar het lichaam van de jongen en zijn moordenaar.
«
»
11:30 World's Most Evil Killers
Het verhaal van Paul Michael Stephani, bijgenaamd de 'Weepy Voiced Killer', een Amerikaanse seriemoordenaar die drie vrouwen vermoordde. Na elk van zijn moorden legde hij geŽmotioneerd bekentenissen af via de telefoon.
«
»
12:20 Body in the Attic
Een ongelukkig getrouwde vrouw overtuigt haar minnaar om naar haar zolder te verhuizen. Wanneer ze hem echter dood aantreft, begint ze te vermoeden dat haar man op de hoogte was van de affaire.
«
»
13:55 Killer at the Crime Scene
De angst verspreidt zich door Rochdale wanneer een gewelddadige moordenaar de stad besluipt. Slechts enkele meters verwijderd van haar huis wordt de 65-jarige Eileen Jawczak op brute wijze vermoord aangetroffen.
«
»
14:50 Snapped
Nadat aanwijzingen in een vermissingszaak doodlopen, ontdekken rechercheurs in Ennis, Texas, een afgehakt lichaamsdeel in een nabijgelegen meer. Na een DNA-match beginnen ze te begrijpen wat leidde tot de dood van een vader.
«
»
15:35 Cold Case Files
De jonge moeder Brenda DuPont wordt in mei 1988 vermoord aangetroffen in haar huis. Het eerste onderzoek verloopt stroef en eindigt op een dood spoor, maar Brenda's oudere zus Linda zweert Brenda's moord koste wat kost op te lossen.
«
»
16:25 World's Most Evil Killers
Het verhaal van Paul Michael Stephani, bijgenaamd de 'Weepy Voiced Killer', een Amerikaanse seriemoordenaar die drie vrouwen vermoordde. Na elk van zijn moorden legde hij geŽmotioneerd bekentenissen af via de telefoon.
«
»
17:15 Amish Stud: The Eli Weaver Story
Barbara Weaver leidt samen met haar man Eli en hun kinderen een traditioneel leven in een Amish-gemeenschap in Ohio. Eli krijgt echter een minnares en bedenkt samen met haar een plan om Barbara te vermoorden.
«
»
18:50 Killer at the Crime Scene
Het rustige Schotse stadje Kirriemuir wordt opgeschrikt door de vondst van een lichaam bij een uitgebrande auto. De wreedheid waarmee de 27-jarige booreilandwerker Steven Donaldson is vermoord, maakt deze moordzaak bijzonder voor rechercheurs.
«
»
19:40 Snapped
Nadat in Petersburg, Florida een dode vrouw wordt gevonden in een verlaten trailer, gaan onderzoekers op zoek naar antwoorden en ontdekken ze de duistere waarheid over wat er gebeurt als iemand te ver wordt gedreven.
«
»
20:30 Cold Case Files
Als een geliefde lerares vermoord wordt aangetroffen in haar appartement, wordt haar ex-man verdacht. Jaren later begint een rechercheur aan een missie om de man te helpen zijn naam te zuiveren en de echte moordenaars op te sporen.
«
»
21:15 World's Most Evil Killers
Joshua Alan Wade is een Amerikaanse seriemoordenaar die is veroordeeld voor twee afzonderlijke moorden gepleegd in Alaska in respectievelijk 2000 en 2007, en veroordeeld tot 99 jaar gevangenisstraf. Hij bekende schuld om executie te vermijden.
«
»
22:10 Cold Case
Lilly en Valens gaan naar West Virginia om een verdachte op te halen voor de vermoedelijke moord op een vrouw die werd ontvoerd vanaf de parkeerplaats buiten haar verlovingsfeest.
«
»
22:55 CSI: Miami
De jonge Michelle Baldwin wordt samen met Bridget Walsh vastgehouden in een verlaten huis. De twee meisjes ondernemen een ontsnappingspoging. Het team vermoedt dat de dader een seriemoordenaar is en dat hij opnieuw zal toeslaan.
«
»
23:40 FBI
Wanneer een politiek verslaggever wordt ontvoerd en vastgehouden zonder dat er losgeld wordt geŽist, moet het team in haar vroegere relaties graven om het motief van haar aanvaller vast te stellen.
«
»
00:30 Castle
Een student wordt vermoord, maar de klas vol getuigen wil niet met de politie praten. Om toch achter deze essentiŽle informatie te komen infiltreert Castle in de groep.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers