TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Walker, Texas Ranger
Een auto wordt van de weg gereden, waarna Walker zijn eigen leven op het spel zet om dat van de bestuurster en haar dochter te redden. Hij raakt daarbij gewond en belandt in een coma.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 E.T. the Extra-Terrestrial
Na een verkenningsmissie op aarde wordt het buitenaardse wezen E.T. per ongeluk achtergelaten. Hij slaagt erin vriendschap te sluiten met de 10-jarige Elliott.
«
»
16:10 Walker, Texas Ranger
Tijdens de begrafenis van opperhoofd Six Feathers ontdekt Walker dat diens dood geen ongeluk was, maar dat hij werd vermoord omdat hij zijn land niet wou afstaan aan een projectontwikkelaar.
«
»
17:00 Stargate Atlantis
Dokter McKay neemt samen met enkele collega's de schade op in het gedeelte van Atlantis dat onlangs overstroomde. Tijdens deze missie komen twee teamleden in verdachte omstandigheden om het leven.
«
»
17:50 Police Interceptors
Ben Pearson zit een tiener in een gestolen Golf achterna die meer dan 160 kilometer per uur rijdt. De achtervolging wordt beŽindigd na een succesvolle val met een spijkermat, maar dan volgt er een schokkende wending.
«
»
18:45 All New Traffic Cops
Agent Tom Strachan wordt omringd door een woedende menigte na een melding van gevaarlijk rijgedrag.
«
»
19:45 Most Daring
In Mexico City bekommeren omstaanders zich om een man die door een gat in een tijdelijke voetgangersbrug boven de snelweg is gevallen. En dan valt er nog een slachtoffer.
«
»
20:35 The Karate Kid
Daniel wordt gepest door de Cobra's, een stel karatestudenten. Om de confrontatie met hen aan te gaan roept Daniel de hulp in van Miyagi, een meester in die gevechtskunst.
«
»
22:55 Highlander
Connor MacLeod onthoofdt een zwaardvechter en ontketent een strijd tussen onsterfelijke wezens. Na een ontmoeting met Ramirez, een mysterieuze zwaardvechter uit het zuiden, ontdekt MacLeod dat hij ook onsterfelijk is.
«
»
01:00 Walker, Texas Ranger
Tijdens de begrafenis van opperhoofd Six Feathers ontdekt Walker dat diens dood geen ongeluk was, maar dat hij werd vermoord omdat hij zijn land niet wou afstaan aan een projectontwikkelaar.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers