![](https://contentimages.cdn.tvvisie.be/photo_logo.php?album=7&foto=njam!logo2016.jpg&mode=crop&options=310x210)
TVgids - njam!
Andere zender »
01:45 | Peppe's Toscane |
Peppe gaat samen met Roberto en zijn hond voor het eerst in zijn leven op zoek naar truffels.
«
»
02:10 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag gaat Bart Desmidt voor een vissoepje in Madeira-wijn met allemaal lekkers uit de Noordzee. Een zekere Bart Desmidt zou zeggen: simpel, maar goed. En vooral: snel, makkelijk en lekker, want een vissoep hoeft niet altijd veel werk te zijn.
«
»
02:30 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst verwelkomt deze keer Jan Buytaert. Fazant met rode kool, spek en chips staat op het menu.
«
»
03:05 | Foodies & The City |
Lynn, Tess en Maud gaan op zoek naar de culinaire hotspots in Antwerpen. Op het menu: een rock-'n-roll-beenhouwer, een stokoud, geel drankje en een waar deco paradijs. Inspiratie genoeg voor de meiden.
«
»
03:35 | Beach Barbecue |
Op het menu staan heel wat barbecuehapjes, waaronder Barts variatie op een hotdog: een 'heten hond'. Ook zijn gevulde aardappel met gerookte paling, pita op z'n Vlaams en taco met gemarineerde wijting zorgen voor culinair genot op het strand.
«
»
03:55 | De Gastentafel |
Peter Goossens bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
04:45 | De Eregast |
Peppe heeft de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman. De mannen verwennen de Zeeuwse sterrenchef met traditionele, Indische tandoori, verse tagliatelle met Siciliaanse gamba's én een herfst Eton Mess als dessert.
«
»
05:30 | Roger van Damme: Bakken |
Hou je vast voor nog meer calorieën, want Roger van Damme slaat weer aan het bakken. Hij maakt een biscuit van chocolade, een vulling van chocolade en chocoladedecoratie. Daar smelt iedereen wel voor.
«
»
05:45 | Peppe's Toscane |
Peppe gaat samen met Roberto en zijn hond voor het eerst in zijn leven op zoek naar truffels.
«
»
06:10 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag gaat Bart Desmidt voor een vissoepje in Madeira-wijn met allemaal lekkers uit de Noordzee. Een zekere Bart Desmidt zou zeggen: simpel, maar goed. En vooral: snel, makkelijk en lekker, want een vissoep hoeft niet altijd veel werk te zijn.
«
»
06:30 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
08:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag de chef met culinaire creativiteit als één van haar talrijke bekwaamheden: Vanja van der Leeden. Ze kookt snel en met de Italiaanse slag: gnocchi met broccolisaus. Het krokantje komt van ansjovisbroodkruim. La cucina semplice.
«
»
08:25 | Bal National |
Belgische telers hebben de bloemkool geperfectionneerd tot één van de meest populaire groenten. Wim bereidt een gevulde bloemkool en schuift ze in de oven samen met een vleesbroodje van kippengehakt en kalkoenfilet.
«
»
08:55 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»
10:30 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, Marrakech. Daar ontdekt hij de geheimen van de tajine, verkent het met geconserveerde citroenen doordrenkte straatvoedsel en gaat uit eten in de grootste gemeenschappelijke eetzaal van de stad.
«
»
11:15 | Sarah's Sweet Table |
Vandaag krijgt Sarah's Sweet Table een goudkleurig randje, want Sarah gaat aan de slag met abrikoos en citroen. Eerst maakt ze een luchtige chocolademousse met abrikoos klaar en daarna ook nog een overheerlijke citroencake met gouden glans.
«
»
11:40 | Hidden Gems |
Ko Kae erfde een eeuwenoud recept voor geroosterd varkensvlees van zijn voorouders en Ko Tin leerde het geheim van oude kruidenmengsels. Samen streven ze om het geroosterde varkensvlees tot een van de beste Zuid-Thaise gerechten te maken.
«
»
12:30 | Foodies & The City |
Lynn, Tess en Maud gaan op zoek naar de culinaire hotspots in Antwerpen. Op het menu: een rock-'n-roll-beenhouwer, een stokoud, geel drankje en een waar deco paradijs. Inspiratie genoeg voor de meiden.
«
»
13:05 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de man die al jaren pannen en potten breekt tijdens elk tv-seizoen: De Pauw, Jeroen. Hij maakt van knolselder ravioli en houdt het verder ook helemaal veggie. Het krokantje maakt hij van rustiek brood.
«
»
13:30 | Soep! |
De chefs maken koraallinzensoep en een venkel-kervel soep.
«
»
13:45 | Beach Barbecue |
Michaël Vrijmoed steekt de grill aan op het strand en legt er gemarineerde varkensribbetjes en verse zeebaars op. Naast al dat gegrilde lekkers gebruikt hij de barbecue ook om een heerlijke ragout van rundsvlees met een Oosterse saus klaar te maken.
«
»
14:10 | Beach Barbecue |
Op het menu staan heel wat barbecuehapjes, waaronder Barts variatie op een hotdog: een 'heten hond'. Ook zijn gevulde aardappel met gerookte paling, pita op z'n Vlaams en taco met gemarineerde wijting zorgen voor culinair genot op het strand.
«
»
14:30 | De Eregast |
Peppe heeft de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman. De mannen verwennen de Zeeuwse sterrenchef met traditionele, Indische tandoori, verse tagliatelle met Siciliaanse gamba's én een herfst Eton Mess als dessert.
«
»
15:20 | Roger van Damme: Bakken |
Hou je vast voor nog meer calorieën, want Roger van Damme slaat weer aan het bakken. Hij maakt een biscuit van chocolade, een vulling van chocolade en chocoladedecoratie. Daar smelt iedereen wel voor.
«
»
15:40 | De Sterrenkaart - Nederland |
In 1982 begon chef Danny samen met zijn vrouw Helena een afhaalchinees in het Brabantse dorp Sint Willebrord. Ruim dertig jaar later is het familierestaurant getransformeerd tot een Aziatisch fine dining restaurant dat in 2018 een Michelinster kreeg.
«
»
16:15 | Ainsley Eats The Streets |
In Turkije brengt Ainsley een bezoek aan Istanboel waar hij oude en intrigerende gerechten uitprobeert, zoals geroosterde schapenkop en lamsvlees met vijgen. Vervolgens geeft hij zijn eigen draai aan een klassiek lokaal gerecht.
«
»
17:05 | Sarah's Sweet Table |
Vandaag krijgt Sarah's Sweet Table een goudkleurig randje, want Sarah gaat aan de slag met abrikoos en citroen. Eerst maakt ze een luchtige chocolademousse met abrikoos klaar en daarna ook nog een overheerlijke citroencake met gouden glans.
«
»
17:28 | Chef In Eigen Tuin |
Jeroen De Pauw brengt een ode aan de Bagna Cauda-feesten in Piemonte met zijn variant op het typische Bagna Cauda looksausje. De Italiaanse specialiteit giet hij daarna over een smaakvolle carpaccio van gegrilde courgettes.
«
»
17:30 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt met chef Bart Desmidt. De chef toont Gert hoe je een huisgemaakt worstenbrood op tafel tovert. Hij serveert er een frisse salade van witte kool bij. Klaar binnen een half uur.
«
»
18:00 | Foodies & The City |
Lynn, Tess en Maud gaan op zoek naar de culinaire hotspots in Antwerpen. Op het menu: een rock-'n-roll-beenhouwer, een stokoud, geel drankje en een waar deco paradijs. Inspiratie genoeg voor de meiden.
«
»
18:35 | Hidden Gems |
Het verhaal van de onvoorwaardelijke liefde tussen Jaii en zijn dochter waarbij noedels de link zijn. Het vertelt de reis van hun familie, de noedels en onuitgesproken liefde.
«
»
19:20 | De Wereldkeuken |
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert Mounir een duizend-en-één-gatenpannenkoek met Tahini-chocoladeijs uit zijn mouw.
«
»
20:05 | Tot op de Graat |
Johan gaat aan de slag met de griet, een echte luxevis die wel eens verward wordt met de felbegeerde tarbot. Johan laat zien hoe je deze prachtvis moet bereiden in de oven, zodat de fijne smaak van de griet helemaal behouden blijft.
«
»
20:25 | The Art of Making Cocktails |
Manuel laat zien hoe je de cocktails Cosmopolitan, Bloody Mary en Horse's Neck maakt.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst staat vandaag aan de zijde van sterrenchef Bart Desmidt. De chef heeft ditmaal geen vis meegenomen uit zijn restaurant met zicht op zee, maar wel een heerlijk stuk kip.
«
»
21:10 | De Gezonde Goesting |
Onderweg naar haar pilateslesje koopt healthy Steffi thee voor bij haar zelfgemaakte speculaaskoekjes. Ze voorziet ook fingerfood voor tijdens een tv-avondje met haar beste vriend, met gezonde borrelnootjes en een chili sin carne.
«
»
21:45 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt bereidt kip citroen, aubergine tomaat en een gevuld brood met Parmaham op de barbecue.
«
»
22:05 | DIY |
Er wordt passata, ceasar dressing, madeleines, bevroren yoghurt.
«
»
22:31 | Chef In Eigen Tuin |
Jeroen De Pauw brengt een ode aan de Bagna Cauda-feesten in Piemonte met zijn variant op het typische Bagna Cauda looksausje. De Italiaanse specialiteit giet hij daarna over een smaakvolle carpaccio van gegrilde courgettes.
«
»
22:35 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden Quinn gaat op pad in het noorden van Nieuw-Zuid Wales, bezoekt Southview Orchard en John's geweldige vijgen, gaat langs bij Tweed Real Food. En Dave en Bianca veranderen de Aussie vleesindustrie met hun gras-gevoerde rundveebedrijf.
«
»
23:00 | De Garde van Gert |
Deze keer deelt Gert Verhulst de keuken met chef Jan Buytaert. Jan maakt salmis van wilde eend met perziken en ananasbeignets.
«
»
23:30 | Sarah's Sweet Table |
Vandaag krijgt Sarah's Sweet Table een goudkleurig randje, want Sarah gaat aan de slag met abrikoos en citroen. Eerst maakt ze een luchtige chocolademousse met abrikoos klaar en daarna ook nog een overheerlijke citroencake met gouden glans.
«
»
23:55 | Guillaume's Paris |
Chef Guillaume Brahimi brengt een bezoek aan het zeventiende en achttiende arrondissement van Parijs, waar hij langsgaat bij een paddenstoelenkwekerij in een ondergrondse parkeergarage.
«
»
00:20 | Foodies & The City |
Lynn, Tess en Maud gaan op zoek naar de culinaire hotspots in Antwerpen. Op het menu: een rock-'n-roll-beenhouwer, een stokoud, geel drankje en een waar deco paradijs. Inspiratie genoeg voor de meiden.
«
»
01:00 | Streetfood |
Een Mengelmoes aan streetfood keukens, dat belooft Minglemush in Den Haag. Straatvoedsel fan Lynn neemt er een kijkje achter de schermen bij enkele kraampjes en gaat ook zelf aan de slag in haar eigen streetfoodkraam.
«
»