TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Supernanny US
Ralph en Brittany Richardson hebben zes kinderen: Braylon (10), Aubree (8), Jaci (6), Adelyn (4), River (2) en Luke (3 maanden). De vier oudste zijn kinderen van Brittany uit een vorig huwelijk. Zij hebben het moeilijk sinds de dood van hun vader.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
Scarlett ontvangt Ayca in haar keuken. Drie vrijgezelle heren proberen deze 26-jarige dame te overtuigen van hun kookkunsten, in de hoop een date met haar in de wacht te slepen.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 Supernanny US
De Ostlers worstelen om hun twee onstuimige jongens onder controle te krijgen, terwijl ze rouwen om het verlies van hun eerste kind. Dane's beroep als brandweerman laat zijn door angst geteisterde vrouw, Nicole, vaak alleen achter met de jongens.
«
»
14:25 Blind getrouwd: AustraliŽ
Na een spannende verbintenisceremonie wordt de stemming opgewekt door de aankondiging dat een aantal koppels zijn uitgenodigd voor een indringersbruiloft. Paranormaal begaafde Madeline lijkt een romance met haar man niet te voorzien.
«
»
15:45 Urk!
Het leven van de flamboyante kapper Teun FŲhn, de zingende barman Dick van de Pub en de actieve moeder en oma Nelie wordt gevolgd. De onafscheidelijke tweeling Mathilde en Gerda komt ook langs, net als de YouTube oma's.
«
»
16:40 Ik Vertrek
Voor haar werk heeft Birgitta het extreem druk. Gelukkig is haar man Ton de perfecte huisman en zorgt hij voor het huishouden en de kinderen. Toch mist Birgitta het gezinsleven en ze besluiten het roer om te gooien en vertrekken naar Spanje.
«
»
17:40 MasterChef AustraliŽ
De drie koks moeten Curtis Stone bijhouden, terwijl hij steak au poivre maakt. De deelnemer die zijn gerecht het best benadert, krijgt een groot voordeel tijdens de halve finale.
«
»
18:45 Home and Away
Op de persconferentie van Stunning Organics onthullen Marilyn, Alf en Kirby de ware aard van het cosmeticabedrijf. John wil Irene bedanken voor haar gastvrijheid en besluit voor haar te koken.
«
»
19:15 Blind getrouwd: AustraliŽ
Terwijl het pasgetrouwde stel zich voorbereidt op hun huwelijksreis, verkeren Cassandra en Tristan in een crisis. De nieuwe bruidegom Ridge verklaart dat hij bereid is een einde te maken aan zijn feestbeest en zich te settelen.
«
»
20:35 Mission: Impossible Rogue Nation
Het bijzonder efficiŽnte doch destructieve Impossible Mission Force wordt door Washington ontbonden. Toch stelt Hunt in het geheim zijn team opnieuw samen om een schimmige organisatie bekend als 'The Syndicate' en diens ongrijpbare leider te vatten.
«
»
23:05 Jacques Vermeire: Veel vijven en zessen
Een afgeladen zaal, spraakmakende grappen en een dosis zelfspot leiden tot een avond vol gieren en brullen. Het wordt een feest voor liefhebbers van humor met een Vlaamse toets.
«
»
01:20 vier-nul
Voetbalpodcast waarin vier kenners het voorbije weekend op de grasmat bespreken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

U.S. Navy SEAL Chris Kyle gaat naar Irak met slechts ťťn missie: zijn medesoldaten beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens op het slagveld en dankzij de verhalen over zijn heldenmoed krijgt hij al snel de bijnaam Legend. Daardoor wordt er echter ook een prijs op zijn hoofd gezet; hij wordt het doelwit van de rebellen. Ondanks het gevaar en de tol die dit eist van het thuisfront, gaat Chris in totaal vier keer naar Irak en wordt hij het levende symbool van het SEAL-motto: nooit iemand achterlaten. Maar eenmaal thuis komt hij er al snel achter dat het de oorlog is die hij niet kan achterlaten.

'American Sniper', film uit 2015 met oa. Bradley Cooper en Sienna Miller, om 20.20 uur op Play6.

Dossiers