TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een herder vangt een salamander en een origami dinosaurus kijkt naar een vulkaanuitbarsting. Het Boekenmeisje gebruikt een zelfgemaakte schaar door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Bumba is zijn schoenen kwijt en nu moet hij de hele dag op zijn sokken blijven lopen.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje stort neer in een stad die bestaat uit wolkenkrabbers van kleurrijke kubussen. Al snel heeft Stoppeltje een indrukwekkende ontmoeting met superheld Superarnak, die lang, sterk en gespierd is.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is gevallen tijdens het fietsen. Nu durft ze niet meer. Viktor haalt een kameraadje erbij. Kameraadje Nora laat zien dat Kaatje geen schrik moet hebben op de fiets.
«
»
06:25 Rintje
Rintje heeft een kriebelende wond aan zijn pootje waar hij niet van af kan blijven. Van mama moet hij een lampenkap om, zodat hij er niet bij kan. Rintje schaamt zich dood. Gelukkig weten Henriette en Tobias een hele leuke oplossing.
«
»
06:30 Dinostad
Papa besluit een van de kamers op te frissen door het op een opknapbeurt te geven. De kinderen hebben zin om mee te helpen. Omdat ze echter weinig weten over klussen en inrichten, loopt het niet helemaal zoals gepland.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu wordt gevraagd om een stoep te repareren en gaat naar de grote stad. Hij moet ervoor zorgen dat niemand het nieuwe beton aanraakt.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje haalt `de kriebel' uit de trui van een buurmeisje. Het is fijn dat het nu niet meer kriebelt, maar het is wel een beetje koud.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Gaspard is in het park en krijgt het maar niet voor elkaar om zijn vaartuigje te besturen, maar Simon en Lou verzekeren hem dat dat wel gaat lukken. Ze zullen hem zelfs leren om een mega-superpiloot te worden.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Als Helpende Hand een podium voor de vriendjes neerzet, besluiten ze een toneelstuk op te voeren en Plom wordt de regisseur. En hij leert al snel hoe belangrijk het is om goed te leren luisteren.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een juwelier komt langs met een kapot alarmsysteem. Zonia kan het pas morgen maken. Saïd wordt nu bezorgd om alle spullen in de Repair Shop en besluit die nacht de wacht te houden.
«
»
07:25 Samson en Marie
De Burgemeester is jarig. Marie heeft een leuk idee. Ze wil doen alsof ze de verjaardag van De Burgmeester vergeten is om daarna extra toe te slaan met een groots feest. Maar de Burgemeester is er stiekem echt van aangedaan.
«
»
07:30 Molang
De adviseur van de koning doet zijn stinkende best om de koning te vermaken, maar zonder succes. Alleen de geur van Molang en Piu Piu's bakkunsten maakt hem op zijn minst een beetje blij. Dit brengt de twee bakkers op een creatief idee.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
De zwammetjes willen dat Amanita meedoet aan het vertellen van monsterverhalen. Maar Amanita gelooft niet in monsters. Dus nemen ze haar mee op een monsterjacht en vinden meer dan ze hadden verwacht.
«
»
07:50 Lou
Lou en haar moeder Emma kunnen het gewoon niet helpen, ze lijden aan nieuwsgierigheid. Als Lou zich realiseert dat Mina iets voor haar achterhoudt, doet ze er alles aan om erachter te komen wat het is.
«
»
08:00 Kids on the block
Soufiane beseft dat hij de enige jongen is in een huis vol vrouwen. Hij vraagt de andere jongens om hulp om de man in huis te zijn. Het ouderwetse advies uit Younes' boekje werkt niet.
«
»
08:15 Wannabe's
Olly wil niet meer stappen, want dat is supersaai. Hij laat zijn oog vallen op een rode scooter van het merk Poema. Maar die is veel te duur.
«
»
08:30 De Smurfen
Hippe Smurf en Kleermakersmurf willen een nieuwe outfit ontwerpen voor de Smurfen: witte broeken en mutsen zijn zo uit! Maar door hun verschillende visies wordt het een wedstrijd.
«
»
08:40 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy draagt zo'n lelijke hoed dat Piya hem niet durft te vertellen dat ze hem belachelijk vindt. De olifant probeert de hoed te laten verdwijnen. Maar de kakkerlakken hebben er veel plezier in om hem weer op Oggy's hoofd te zetten.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang en Piu Piu zijn imkers, en ze produceren honing die zo zoet en smakelijk is dat de koning ze een medaille wil geven. Maar om de medaille te ontvangen, moeten ze eerst leren buigen.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu adopteren een kleine gans, maar hun vrienden vinden het dier te luidruchtig. Ondanks dat kunnen Molang en Piu Piu het niet over hun hart verkrijgen om het gansje weg te doen. Daarmee is een geweldig verhaal over vriendschap geboren.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
De riolering staat na een sterke storm onder water en Ziggy kan de dierentuin alleen per helikopter bereiken. Na de landing ontdekken de vrienden een spinnenplaag in de dierentuin die uit het ondergelopen riool is gekomen.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Toni oefent op het kratereiland voor de grote vliegshow van de dierentuin en Lionel geeft hem instructies. Toni overschrijdt echter zijn grenzen en crasht. Op de grond geknakt, is hij nu bang om te vliegen en durft hij niet terug de lucht in te gaan.
«
»
09:30 De Smurfen
Gargamel heeft een boel Smurfen gevangen genomen. Grote Smurf laat de rest van het dorp de redders uitkiezen. Uiteindelijk moeten Babysmurf, Domme Smurf, Klungelsmurf, Luilaksmurf en Angstsmurf hun best doen om het Smurfendorp te redden.
«
»
09:40 De Smurfen
Het leven van Chef Kok is in gevaar. Klungelsmurf weet hem te redden. Chef Kok besluit om Klungelsmurf aan te nemen als zijn keukenhulpje om hem te bedanken. Dit lijkt een slecht idee te zijn.
«
»
09:55 Tok Tok
Cécilia heeft een lijst met dingen waarvan ze denkt dat ze ongeluk brengen, maar bijna alles staat op de lijst. De meiden denken dat ze te bijgelovig is, dus ze bedenken een plan om te bewijzen dat ze het bij het verkeerde eind heeft.
«
»
10:00 Tok Tok
Ange, die absoluut slecht is, is plotseling vriendelijk en zachtaardig geworden. Terwijl iedereen sceptisch blijft, gelooft een van de meiden echt dat Ange is veranderd.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar, Leah en Ernest, de voodoo pinguïn, lopen door de wonderbaarlijke natuur als ze de beroemde Drie van het Leven bereiken, zoals afgebeeld in het Boek van Sinoe.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguïn
Ernest wordt aangesteld als leider van de voodoo pinguïns. Oscar ontdekt dat Ernest en Sinoe elkaar in het verleden hebben ontmoet.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio en Kasimir willen stiekem wat lekkers bakken in de keuken van Mangiafiamma, maar als Bettina per ongeluk een ketel betovert staat het hele dorp op zijn kop.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio maakt de bril van Coppo stuk, maar daar mag de klas niet achter komen. Ten einde raad roept hij de hulp in van Repelsteektje.
«
»
10:45 Royals Next Door
Stella neemt de zaak van haar vrienden op zich, en moet nablijven. Ze heeft geen zin om het misverstand recht te zetten, ondanks de aanmoedigingen van Mia en Freya.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella merkt dat haar vader nooit zijn kroon afzet en overtuigt hem om dat tenminste één keer te doen, zodat ze zich normaal kan voelen tussen haar leeftijdsgenoten. Maar Koning Bob's kroonloze uiterlijk wekt veel argwaan en onrust.
«
»
11:10 Lou
Lou is geïrriteerd. Als ze van haar moeder niet naar de apotheek had gemoeten om medicijnen te halen, was ze niet te laat gekomen voor haar afspraakje met Tristan. Maar Emma weigert de schuld op zich te nemen.
«
»
11:25 Lou
Omdat de ingang van Lou's huis in slechte staat is, stelt ze de eigenaar voor om een muurschildering te maken die de liefde tussen mensen uitbeeldt. Wanneer de eigenaar enthousiast is over het idee, gaat Lou meteen aan de slag.
«
»
11:35 Dodo
Met Kerstmis moet Joe in de kamer van zijn broer Jamie slapen. Wanneer hij een sms ontvangt van een meisje, probeert hij uit te zoeken wat hij moet doen terwijl hij een hele nacht met zijn broer moet om zien te gaan.
«
»
11:45 Dodo
Nadat hij zijn toestemmingsbewijs voor het schoolreisje is vergeten, staat Joe een dag op school te wachten zonder vrienden, maar gelukkig is Lily Scott ook op school. Eindelijk kan Joe met haar praten.
«
»
11:55 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:10 Ket & Doc
Kinderen kunnen hierin over de dood praten. Vragen van kinderen worden beantwoord door de levensverhalen van ouderen. Er wordt gepraat over wat er gebeurt als iemand doodgaat en met welke gevoelens mensen achterblijven.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari worden in het spel uitgezonden om een wetenschapster te redden. In een zoektocht naar nieuwe grondstoffen stuitte zij met haar team op een gevaarlijke, eeuwenoude alien. Wie of wat hun tegenstander precies is, is maar de vraag.
«
»
12:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 DierenDetectives
USA. Peuter Hannah zit voor de televisie te eten. Als haar oppas Meagan even naar het toilet gaat, hoort ze papegaai Willy tekeer gaan. De oppas ziet dat Hannah bijna stikt.
«
»
13:30 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya is fan van een tekenfilmheld en vraagt Oggy om met haar te spelen. Hij accepteert om haar een plezier te doen. Maar wanneer de kakkerlakken in het spel komen, verliest Oggy zijn geduld.
«
»
13:40 Dodo
Joe Connolly heeft nog nooit op school gepoept, maar daar komt vandaag verandering in.
«
»
13:50 Lou
Een lastige situatie voor Lou: Mina wil haar verjaardag niet vieren omdat haar ouders ruzie hebben, dus organiseren zij en haar moeder een verrassingsfeestje bij haar thuis. Mina is dolblij. Maar dan komen Mina's ouders de een na de ander opdagen.
«
»
14:05 Royals Next Door
De koninklijke familie is van plan naar het park te gaan voor een picknick, wat iedereen inspireert behalve Stella. Ze schaamt zich om gezien te worden met de familie, omdat vrienden vaak het park bezoeken.
«
»
14:20 Tok Tok
Otto lacht altijd om de grappen die iedereen over andere dieren maakt. Maar als het over hem of andere varkens gaat, wordt hij plotseling overdreven serieus.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar en Leah zijn in de Jade Grot, wat bewaakt wordt door een gigantische spin van Don Coleone.
«
»
14:30 Prinsessia
Madeliefje denkt dat Prince wel eenzaam moet zijn, dus besluit ze ook een kikker te worden. Tegelijkertijd heeft Iris aan een drankje gewerkt waarmee ze mensen in kikkers kan veranderen. Ze denkt dat Madeliefje ervan gedronken heeft.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio gaat een nieuwe toverstaf bij de heks afleveren. Maar als hij zijn vriendjes tegenkomt loopt het anders dan gepland.
«
»
14:55 Mega Mindy
Een pianoconcert wordt gesaboteerd door een crimineel die een bom in de piano heeft geplaatst. Hij vraagt losgeld, en als hij dat niet krijgt zal de piano ontploffen. Mega Mindy moet de dader vinden.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu maken kennis met een piraat die op zoek is naar een eiland met verborgen schatten. Het wordt echter al snel duidelijk dat de schat niet ligt waar iedereen het zich had voorgesteld.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Marie probeert een draaikubus op te lossen, maar ze krijgt niet elk vlak in één kleur. Wanneer Bill langskomt, lost die tot grote verbazingde draaikubus in een paar tellen op. Marie wil bewijzen in een wedstrijdje dat ze dat ook zo snel kan.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Het lijkt erop dat Starmush de enige is die de moeilijke vragen van Mush-Mush kan beantwoorden.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Magoo wil wat afwasmiddel lenen. Wiesel is bezig het haar van zijn baas te doen wanneer een haar een niesaanval veroorzaakt. Magoo voelt zich verplicht om zijn zogenaamd zieke buurman te helpen.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz nodigt al zijn internetvrienden uit voor zijn verjaardag en hoopt op meer dan tienduizend cadeautjes. Er komen geen vrienden voor de verjaardag van Mr. Magoo, dus proberen Mr. Cat en Weasel iets te organiseren.
«
»
16:00 Imago
Zayn slaagt erin Azrohk uit zijn magische lamp te halen, maar dan grijpt Agoji de lamp.
«
»
16:25 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya wint alle spelletjes. Oggy, een zeer slechte speler, kan niet tegen deze herhaalde nederlagen. Op de rand van een zenuwinzinking stellen de kakkerlakken een alliantie voor. Hij is niet het type om vals te spelen, maar hij moet winnen.
«
»
16:30 Rox
Iemand heeft het gemunt op de kandidaten van de nationale missverkiezing. Er is al een aanslag gepleegd. Team ROX krijgt de opdracht de misskandidaten te beschermen en te zorgen dat de missverkiezing vlekkeloos verloopt.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya breekt per ongeluk Oggy's nieuwe frame. Oggy, verblind door woede, geeft de kakkerlakken de schuld en schopt ze eruit. Het is het einde van de lijn. Doorzeefd met schuldgevoel, moet Piya de moed vinden om Oggy de waarheid te vertellen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Stel je voor: compilatie
Gloria, Axelle, Xander, Nina, Yonas en drie kippen komen met grommende magen aan op een lege boerderij. Ze ontdekken dat er nergens nog voedsel is en proberen hun honger te stillen met een proteïneshake.
«
»
18:25 De Raad van Soekie
Sebast valt elk jaar flauw tijdens de wiskundeolympiade. Hij durft dit jaar niet meer meedoen. Zijn vrienden zullen hem helpen zich voor te bereiden, zodat hij niet meer flauwvalt. Sebast vat terug moed en schrijft zich in.
«
»
18:40 Silverpoint
Louis waarschuwt het kamp dat er een monster in het bos zit. Glen raakt bevriend met een zeemeermin.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Ayo-Skate
Hilly en Otis bedenken een plan om het skatepark te kunnen blijven gebruiken.
«
»
19:30 Zotte dieren
Een hond die niet kan vangen, een chihuahua die aardbeien eet en de snelste hamster ter wereld.
«
»
19:40 Jenny
Nadat Jenny haar leukemie heeft overwonnen, kan ze een stap terug doen om te begrijpen hoezeer de ziekte haar leven heeft veranderd. Door te zien hoe ze haar beproevingen in sterke punten kan omzetten, kan ze een nieuwe koers uitzetten.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De drie overgebleven kandidaten moeten een domino bouwen uit cornflakesdozen.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers