TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 InstaPsycho
Een selfie heeft fatale gevolgen. Een vrouw moet haar tienerdochter beschermen van een vriend die geobsedeerd is door social media.
«
»
09:35 Killer at the Crime Scene
In 2013 wordt een levenloos lichaam in een greppel gevonden. Het daaropvolgende onderzoek naar de moordenaar krijgt een nieuwe dimensie wanneer er nog twee pogingen tot moord worden gemeld.
«
»
10:20 Criminal Confessions
Een dodelijk ongeval in New York blijkt een mogelijke moordzaak wanneer een cruciaal bewijsstuk boven tafel komt. Onderzoekers verkennen de donkerste kant van de mensheid en ontdekken een onuitsprekelijke waarheid.
«
»
11:10 Cold Case
September 1963 is de start van het schooljaar. De zestienjarige tomboy-stijl Samantha Randall komt haar nieuwe klaslokaal binnen. Ze is meteen de bron van spot en gekibbel door een kerel, Red Buckley.
«
»
11:55 World's Most Evil Killers
Zahid Zaman, een ogenschijnlijk onschuldige en vriendelijke 43-jarige man, blijkt de sadistische leider van een sekte in North Tyneside. Hij wordt beschuldigd van mishandeling, marteling en moord.
«
»
12:45 Ann Rule's Sleeping With Danger
Stewardess Grace hoopt op een leven vol liefde als ze Paul ontmoet. Hij lijkt de prins op het witte paard, totdat Grace op een dag op brutale wijze door hem wordt aangevallen. Ze vreest voor haar leven en probeert elders een nieuw leven op te bouwen.
«
»
14:15 Killer at the Crime Scene
In 2013 wordt een levenloos lichaam in een greppel gevonden. Het daaropvolgende onderzoek naar de moordenaar krijgt een nieuwe dimensie wanneer er nog twee pogingen tot moord worden gemeld.
«
»
15:05 Snapped
Een onthullende droom leidt detectives in Florida naar het lichaam van een vermiste verpleegster. Het daaropvolgende onderzoek onthult brutaal verraad van een wraakzuchtige moordenaar, aangewakkerd door jaloezie.
«
»
15:50 Cold Case Files
Op paaszondag 1992 wordt het lichaam van de vermiste vrouw Lisa Ziegert gevonden in een veld. Het onderzoek levert honderden aanwijzingen op, maar geen verdachte. Na meer dan twee decennia leidt DNA-fenotypering naar antwoorden.
«
»
16:40 World's Most Evil Killers
Zahid Zaman, een ogenschijnlijk onschuldige en vriendelijke 43-jarige man, blijkt de sadistische leider van een sekte in North Tyneside. Hij wordt beschuldigd van mishandeling, marteling en moord.
«
»
17:25 Kidnapped to the Island
Blake droomt ervan om zangeres te worden. Ze plaatst een demo van zichzelf op het internet, wat de aandacht trekt van een impresario. Deze brengt Blake in contact met een bekende popzanger. Een paar dagen later is ze spoorloos verdwenen.
«
»
18:55 Killer at the Crime Scene
Nadat een kwetsbare man dood in zijn slaapkamer wordt aangetroffen, verklaren de autoriteiten het een plaats delict. Ze beginnen een grondig onderzoek maar komen al snel in de problemen.
«
»
19:45 Snapped
Rechercheurs proberen de waarheid te achterhalen achter een plaatselijk kerkschandaal. Ze wijzen een hoogst onwaarschijnlijke verdachte aan nadat een jonge lerares uit Texas dood is aangetroffen op vrijdag de dertiende.
«
»
20:30 Cold Case Files
Na de laatste schooldag in 1984 wordt de 15-jarige Reesa Trexler vermoord teruggevonden in het huis van haar grootouders. Decennialang voedt een vastgelopen onderzoek de geruchtenmolen, die een beschuldigende vinger naar Reesa's 13-jarige zus wijst.
«
»
21:10 World's Most Evil Killers
Na gearresteerd te zijn voor een ander misdrijf, wordt Anthony Allen Shore in verband gebracht met vier verschillende moorden die hem uiteindelijk de bijnaam 'Tourniquet Killer' opleveren.
«
»
22:00 Cold Case
Wanneer het woord verkrachter wordt gevonden op de grafsteen van een populaire mannelijke student, ontdekt het team het feit dat het universiteitspersoneel en de politie vrouwelijke studenten negeerden die hem voor zijn dood hadden beschuldigd.
«
»
22:50 CSI: Miami
Het onderzoek naar de dood van een miljonair brengt het CSI-team naar een hoogstaande escortservice. Ryan gaat undercover als een rijke zakenman om de leugens van de eigenaar boven water te halen.
«
»
23:35 FBI
Tijdens een schietpartij vallen er twee doden, maar het team gelooft dat dit misschien niet de beoogde doelen waren. Het team bepaalt de beste strategie om een getuige te gebruiken om zo een verdachte neer te halen.
«
»
00:20 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de moord op een entertainer op een cruiseschip. Eenmaal op zee, bevindt het stel zich in een peniebele situatie.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers