TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Klus ziet in een boom een grote sappige appel hangen. Hij wil de vrucht plukken en haalt meteen een grote ladder. Terwijl hij naar boven zal klimmen, moet Lui beneden de ladder vasthouden.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus vindt dat hij te dik is en gaat op dieet, maar minder eten is makkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
06:10 Nurdys
Het stinkdier gaat kamperen in het bos en hij vindt het superleuk, vooral het slapen in een tent.
«
»
06:15 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
06:25 Heidi
De gouverneur draagt grootvader op de brug af te maken waar hij jaren geleden aan begonnen was, maar grootvader raakt daardoor erg van streek. Heidi begrijpt dat niet, en probeert uit te zoeken wat er bij het bouwen van de brug gebeurd is.
«
»
06:50 Nils Holgersson
Na een zware vlucht vliegt Akka bijna tegen een rots, waarop ze besluit dat ze te oud is om de groep te leiden. Ze gaat met pensioen, en de groep probeert een nieuwe leider te vinden. Dat blijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
07:00 K3 Kan Het!
Kristel richt een waar clubhuis in voor vier vriendinnetjes terwijl Karen en Aico terugreizen naar de riddertijd. Aico wordt namelijk opgeleid tot ridder. Josje neemt samen met Stella de vlucht naar Mallorca om er te werken als stewardess.
«
»
07:25 VLOGLAB Together #Stories
Stien lucht haar hart bij Steffi, maar Sam komt de sfeer verpesten. Cdric leert Geoffrey kennen, die doet hem een gevaarlijk voorstel. Simon zingt op de talentenshow een liedje en dat heeft een groot effect op zowel Zita als Chlo.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:15 K3 Roller Disco club
Leer samen met Hanne, Marte en Klaasje quizzen, koken, zingen, rolschaatsen en nog veel meer in de vertrouwde Roller Disco, waar de meisjes alledrie werken en waar buurman Marcel nog wel eens voor problemen zorgt.
«
»
08:45 Draken: Reddingsrijders
De Guardians vinden een wereldboldraak en willen hem deel van de familie maken. Haar start is moeizaam, maar al snel krijgt ze de kans om een grote redding te bewerkstelligen en zich te bewijzen.
«
»
09:05 Super Monsters
Als Spike naar school gaat, vertelt hij trots dat hij een paar dagen geleden heeft besloten niet meer in bad te gaan. En ook iemand anders wil niet gewassen worden: GrrBus de schoolbus.
«
»
09:15 Super Monsters
De supermonsters kunnen niet wachten om eindelijk de groenten uit hun tuin te oogsten. Maar dan ontdekken ze dat er aan het meeste fruit is geknabbeld. Dus gaan ze op zoek naar de knabbelaar.
«
»
09:25 Bol & Smik
Smik is heel vastbesloten om te bewijzen dat hij een betere kampeerder is dan Bol.
«
»
09:40 De keuken van Sofie
Een klassieker staat op het menu: tournedos met groene pepersaus, kroketten en witlofsalade.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Border Security: Australia's Front Line
Er wordt onderzoek gedaan naar twee jonge vrouwen die hun vliegtickets hebben laten betalen door een persoon die ze niet kennen.
«
»
12:25 Milo
Milo komt in een gevaarlijke situatie terecht wanneer Gijs Nora bij haar thuis bedreigt. Na een spannend gevecht komt de waarheid over Nora's zoon aan het licht.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Stefanie en Hanne zijn onmiddellijk gecharmeerd door Elias. Quinten reageert jaloers. Peter krijgt ondertussen een nieuwe opdoffer en werkt zijn frustraties uit op Gloria.
«
»
14:15 Wittekerke
De volksvergadering in De Schorre is een fiasco geworden. Sneyers kon zich niet verweren tegen de burgemeester en de jonge idealist vond bij de aanwezigen geen steun voor het tehuis.
«
»
15:20 The Good Doctor
Carly probeert de intimiteit tussen haar en Shaun te verbeteren, maar dat zorgt voor de nodige frustraties. Lim en Melendez proberen ondertussen een balans te vinden tussen hun werk en privéleven.
«
»
16:25 Superstore
Glenns gezondheid dreigt in gevaar te komen. Reden voor Dina om hem een streng regime op te leggen. Jonah en Cheyenne willen dat Amy rust neemt. Mateo solliciteert naar een nieuwe baan in de winkel.
«
»
16:45 Aspe
Dokter Depuydt is de kanditaat-directeur van het AZ Sint-Jan en hij verdrinkt tijdens het kitesurfen. Van In en zijn team komen erachter dat het geen ongeval is,. Guido is van slag als het lichaam van Karolien wordt gevonden in een krakerspand.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
Agenten vermoeden dat een Braziliaanse man tegen hen liegt, en de waarheid zou zich in zijn tas kunnen bevinden.
«
»
18:20 Milo
Milo bereidt zich voor op het optreden van No Direction, terwijl Emily's ware identiteit onthuld wordt. Het concert zorgt daarbij voor enkele verrassingen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Jill ketst Cédrics voorstel af. Véronique krijgt onverwacht nieuws. Lars is ten einde raad over Benny. Véronique raadt hem aan om zich te focussen op Stefanie zodat hij ook haar niet verliest.
«
»
20:40 Helden van Hier: De MUG
Sporten is gezond, totdat je een stevige val maakt bij het boulderen. Myron en Peter haasten zich naar de klimzaal voor een vrouw met een lelijke enkelfractuur.
«
»
21:50 Axel Gaat Binnen
Jaarlijks reizen meer dan 52 miljoen mensen naar Istanbul voor medisch toerisme. Ook veel Vlamingen trekken jaarlijks naar daar voor cosmetische ingrepen. Axel reist mee met een groep Vlamingen.
«
»
23:00 Chicago P.D.
Voight en het team zetten al hun expertise in om een dodelijke misdaadbende op te rollen, Burgess bevindt zich in een gevaarlijke situatie.
«
»
00:00 Familie
Jill ketst Cédrics voorstel af. Véronique krijgt onverwacht nieuws. Lars is ten einde raad over Benny. Véronique raadt hem aan om zich te focussen op Stefanie zodat hij ook haar niet verliest.
«
»
00:30 The Good Doctor
Carly probeert de intimiteit tussen haar en Shaun te verbeteren, maar dat zorgt voor de nodige frustraties. Lim en Melendez proberen ondertussen een balans te vinden tussen hun werk en privéleven.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers