TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 Stargate Atlantis
Tijdens een verkenningsmissie op een onbekende planeet moet majoor Sheppard een noodlanding maken. Op de planeet lijkt niemand ouder dan 24 jaar te zijn.
«
»
15:00 Stargate Atlantis
Het Stargate-team maakt kennis met de inwoners van de planeet Hoff en hun leider Druhin.
«
»
15:55 Walker, Texas Ranger
Tijdens het transport van een sympathieke gevangene houden Walker en Trivette halt in een klein stadje, waar de lokale sheriff met ijzeren hand regeert.
«
»
16:55 Stargate Atlantis
Majoor Sheppard leidt een expeditie naar de thuisplaneet van de Genii, een vreedzame en eenvoudige landbouwersbeschaving die het Stargate-team kan helpen met hun nakend voedseltekort.
«
»
17:50 Police Interceptors
Acht politiewagens maken jacht op een krachtige Porsche Cayenne die een bloedbad aanricht. De bestuurder rijdt met hoge snelheden en daagt de onderscheppers uit. Hij slaagt er zelfs in om verschillende politiewagens uit te schakelen.
«
»
18:45 All New Traffic Cops
Derbyshire's team voor verkeerscriminaliteit lanceert een actie tegen de levering van drugs.
«
»
19:40 Most Daring
Een misgelopen basejump laat een sensatiezoeker vastzitten op een klif. Brandweermannen haasten zich een brandend huis binnen om een gezin te redden. Een verpleger probeert een tiener te redden die verpletterd wordt onder een schoolbus.
«
»
20:35 Team Spirit II
De toekomst van het vriendenclubje Eendracht Vooruit is in gevaar. Kapitein Eric is immers de enige die er in slaagt om de voetbalploeg in zijn leven te blijven inpassen.
«
»
22:30 Ad Fundum
Twee studenten zoeken gerechtigheid wanneer hun vriend sterft tijdens een ontgroeningsritueel en de autoriteiten dit proberen te verdoezelen.
«
»
00:25 Walker, Texas Ranger
Tijdens het transport van een sympathieke gevangene houden Walker en Trivette halt in een klein stadje, waar de lokale sheriff met ijzeren hand regeert.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers