TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 Stargate Atlantis
Tijdens een verkenningsmissie op een onbekende planeet moet majoor Sheppard een noodlanding maken. Op de planeet lijkt niemand ouder dan 24 jaar te zijn.
«
»
15:00 Stargate Atlantis
Het Stargate-team maakt kennis met de inwoners van de planeet Hoff en hun leider Druhin.
«
»
15:55 Walker, Texas Ranger
Tijdens het transport van een sympathieke gevangene houden Walker en Trivette halt in een klein stadje, waar de lokale sheriff met ijzeren hand regeert.
«
»
16:55 Stargate Atlantis
Majoor Sheppard leidt een expeditie naar de thuisplaneet van de Genii, een vreedzame en eenvoudige landbouwersbeschaving die het Stargate-team kan helpen met hun nakend voedseltekort.
«
»
17:50 Police Interceptors
Acht politiewagens maken jacht op een krachtige Porsche Cayenne die een bloedbad aanricht. De bestuurder rijdt met hoge snelheden en daagt de onderscheppers uit. Hij slaagt er zelfs in om verschillende politiewagens uit te schakelen.
«
»
18:45 All New Traffic Cops
Derbyshire's team voor verkeerscriminaliteit lanceert een actie tegen de levering van drugs.
«
»
19:40 Most Daring
Een misgelopen basejump laat een sensatiezoeker vastzitten op een klif. Brandweermannen haasten zich een brandend huis binnen om een gezin te redden. Een verpleger probeert een tiener te redden die verpletterd wordt onder een schoolbus.
«
»
20:35 Team Spirit II
De toekomst van het vriendenclubje Eendracht Vooruit is in gevaar. Kapitein Eric is immers de enige die er in slaagt om de voetbalploeg in zijn leven te blijven inpassen.
«
»
22:30 Ad Fundum
Twee studenten zoeken gerechtigheid wanneer hun vriend sterft tijdens een ontgroeningsritueel en de autoriteiten dit proberen te verdoezelen.
«
»
00:25 Walker, Texas Ranger
Tijdens het transport van een sympathieke gevangene houden Walker en Trivette halt in een klein stadje, waar de lokale sheriff met ijzeren hand regeert.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers