TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Sturm der Liebe
Eleni is in de war na haar liefdesbekentenis, maar Leander is in de wolken. Hij wil haar tijd geven.
«
»
12:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 My Spy
JJ is een belangrijke CIA-agent, maar wanneer een missie uit de hand loopt, krijgt hij nog één kans om zijn carrière te redden. Hij wordt op een undercoveroperatie gezet om een gevaarlijke familie van wapenhandelaars te observeren.
«
»
16:55 The Goldbergs
Wanneer Barry en Erica Adam zover krijgen om hen de ruwe lay-out van het jaarboek te laten zien, verwijderen ze per ongeluk het bestand en beschadigen Adams relatie met Jackie. Marvin komt langs om geld te vragen.
«
»
17:25 Buffy the Vampire Slayer
Ook al weten ze dat ze betoverd zijn, Buffy, Dawn, Anya en zelfs Willow kunnen niet voorkomen dat ze verliefd worden op - en ruzie maken om - een quarterback van de middelbare school.
«
»
18:10 How I Met Your Mother
Ted en Jeanette gaan uit elkaar en Barney helpt hem iemand te versieren met het beruchte trucjesboek dat hij volgens Robin had verbrand. Lily hoopt indruk te maken bij een galerie-opening, maar Marshall trekt onbedoeld de aandacht.
«
»
18:30 The Goldbergs
Graduation Day nadert snel en Erica kan niet wachten om het huis te ontvluchten, tot ze beseft hoeveel Beverly's liefde voor haar betekent. Ze probeert haar afstuderen uit te stellen, zodat ze langer thuis kan blijven.
«
»
19:00 The Simpsons
Homer creëert zelf een outfit om met beren te vechten om wraak te nemen op een beer die hem plotseling aanviel. Homers angst werd toen vastgelegd door een jager met een camera.
«
»
19:25 The Simpsons
Krusty geeft toe dat hij nooit een bar mitswa gehad. Na de ceremonie mag hij niet meer op zaterdag zijn show presenteren. Homer valt in als gastheer op zijn show op deze dagen.
«
»
19:50 The Big Bang Theory
Penny en Sheldon nemen deel aan een experiment waarbij de deelnemers verliefd op elkaar worden. Ondertussen hebben Howard en Bernadette problemen met het vliegveld als de urn met het as van Howards moeder kwijt is.
«
»
20:15 The Big Bang Theory
Amy en Sheldon besluiten samen een schildpad te kopen als huisdier. Ondertussen snuffelt Raj in het huis van Emily, terwijl ze niet thuis is.
«
»
20:35 Snowpiercer
Wilford nodigt Audrey uit in Big Alice en zint op zijn volgende stap. Layton staat voor een lastig dilemma. Josie probeert informatie door te spelen aan Snowpiercer.
«
»
21:35 Snowpiercer
Mel komt aan bij het onderzoeksstation en doet een aantal schokkende ontdekkingen. Terwijl ze probeert te overleven, denkt ze terug aan de dagen voor de Bevriezing.
«
»
22:30 Stumptown
Dex neemt het op tegen Artie Banks om de vastgoedmagnaat Randall Tapper ten val te brengen. Ondertussen leidt Cosgrove een onderzoek naar de voortvluchtige gedetineerde Wallace Kane.
«
»
23:20 Clarice
Een jaar na de gebeurtenissen in de kelder van Buffalo Bill wordt FBI-agente Clarice Starling opgeroepen om zich aan te sluiten bij een nieuwe eenheid en een reeks brute moorden te onderzoeken. Het lijkt het werk van een onbekende seriemoordenaar.
«
»
00:05 The Big Bang Theory
Penny en Sheldon nemen deel aan een experiment waarbij de deelnemers verliefd op elkaar worden. Ondertussen hebben Howard en Bernadette problemen met het vliegveld als de urn met het as van Howards moeder kwijt is.
«
»
00:35 The Big Bang Theory
Amy en Sheldon besluiten samen een schildpad te kopen als huisdier. Ondertussen snuffelt Raj in het huis van Emily, terwijl ze niet thuis is.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers