TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Flip This House
Jeremy koopt een huis in New Haven. Bij de aankoop krijgt hij echter een huurder die niet van plan is te verhuizen. Daarnaast heeft het huis brandschade en lekkende leidingen.
«
»
02:45 Hudson & Rex
Charlie en Rex krijgen een onderscheiding voor hun heldhaftige optreden terwijl het team Zware Misdrijven een extremistische dreiging onderzoekt.
«
»
03:30 Hudson & Rex
Charlie, Rex en Sarah reizen naar een geÔsoleerde eilandgemeenschap die verwikkeld is in een conflict. Donovan probeert te voorkomen dat een Britse politieagent het onderzoek laat ontsporen.
«
»
04:10 Below Deck Sailing Yacht
Tijdens de eerste charter ontstaan er problemen als een aantal dronken gasten ruzie krijgt. Door het zeilenthousiasme van de gasten zijn Daisy en Natasha het de volgende ochtend niet eens over het serveren van het ontbijt.
«
»
04:55 Below Deck Sailing Yacht
Matroos Jean-Luc probeert zich te herpakken na het verlies van twee gasten, maar doordat hij slecht slaapt wordt hij belemmerd in zijn werk. Even later gaan de bemanningsleden uit hun dak tijdens hun eerste vrije nacht.
«
»
05:40 Shipping Wars
Verhuisteams, gespecialiseerd in het vervoeren van zware ladingen, bieden op de kans om niet-verzendbare items te vervoeren, van te grote ladingen tot omvangrijke pakketten en bizarre items.
«
»
06:00 American Pickers
In Detroit onderzoeken Mike en Frank een verzameling militaire voorwerpen, waar ze een geschilderde helm uit de Eerste Wereldoorlog ontdekken met een fascinerend achtergrondverhaal.
«
»
06:55 American Pickers
Op de verjaardag van de eerste 'American Pickers'-show blikken Mike en Frank terug.
«
»
07:50 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:55 Storage Wars
Een compilatie van fragmenten met de beste en slechtste koopstrategieŽn in de geschiedenis van de show. De meest memorabele momenten van de eigenaardige karakters komen langs, waaronder geheime biedingen en de typische overdreven streken van Barry.
«
»
08:15 Flip This House
Veronica en de nieuwe projectmanager Brent willen veel aandacht besteden aan het ontwerp van een nieuwe woning, terwijl Randy en Armando de klus snel willen klaren en op het budget willen besparen.
«
»
09:10 Shark Tank
Een vader en zoon introduceren corrigerende mannenkleding. Een Vietnamese immigrant pitcht zijdezachte overhemden in de hoop zijn Amerikaanse droom te realiseren. Hij heeft een bekende partner mee.
«
»
10:10 Shark Tank
Zussen uit New Jersey introduceren een manier om handtassen van vrouwen te beschermen. Een ondernemer uit North Carolina presenteert zijn geautomatiseerde reisdienst die helpen een volgende vakantie te plannen tegen een fractie van de kosten.
«
»
11:05 Below Deck Down Under
Verschillende bemanningsleden nemen de eisen van kapitein Jason niet serieus en ontdekken dat hij het meent.
«
»
12:15 Below Deck Down Under
Met Thalassa in beroering, probeert kapitein Jason zijn draai te vinden met zijn nieuwe team.
«
»
13:10 Flip This House
Bij CT Homes vinden ze het tijd om twee grote Victoriaanse huizen in Elm Street om te toveren. Deze prachtige huizen, in de buurt van New Haven, zouden een grote winst moeten opleveren.
«
»
14:05 Storage Wars
Dave Hester keert terug en zorgt meteen voor opschudding en verwarring op de veiling in Montclair, CaliforniŽ. Brandi vreest dat een kater van Jarrod de zaken in gevaar zal brengen. Ivy doet ondertussen een interessante en kostbare ontdekking.
«
»
14:35 Storage Wars
Een wraakzuchtige Dave Hester keert tot ieders verbazing terug op de veiling in Huntington Beach, CaliforniŽ. Darrell probeert Brandon in het zadel te helpen. Ivy voelt zich door een blessure genoodzaakt om zijn strategie aan te passen.
«
»
15:00 American Pickers
In Ohio stuiten de mannen op een gigantische collectie. Er is een boerderij vol spullen, een goed gevulde schuur en een zeldzame Rolls Royce rat rod.
«
»
15:55 American Pickers
Oude mummies, auto's uit het ruimtetijdperk en rommel die een eerbetoon is aan voormalige geliefden: deze verzamelaars hebben de gekste collecties die Mike en Frank ooit hebben meegemaakt.
«
»
16:55 Shark Tank
Een echtpaar uit Michigan presenteert hun product met oplosbare proteÔnepakketten. Een ondernemer uit CaliforniŽ presenteert zijn tweeledige riem om kostbaarheden veilig te bewaren.
«
»
17:50 Shark Tank
Een ondernemende elf uit Texas presenteert zijn grote database van Santa-entertainers om mensen te helpen de Kerstman in te huren tijdens de feestdagen. Ondernemers uit Louisiana verhelpen het gedoe van het dragen van ski's op de piste.
«
»
18:50 Below Deck Down Under
De nieuwe bemanning vindt eindelijk houvast. Culver komt te dicht bij een chartergast tijdens een avondje uit.
«
»
19:45 Below Deck Down Under
Kapitein Jason blijft het gebrek aan initiatief van Culver opmerken.
«
»
20:35 Hudson & Rex
Een oude vriend van Sarah wordt aangevallen en raakt in een coma. Sarah reist naar Toronto om zijn vrouw te confronteren met het slechte nieuws. Charlie en Rex vinden verdachten van de aanval dichter bij huis dan ze verwachtten.
«
»
21:30 Hudson & Rex
De routine van Charlie en Rex ontspoort wanneer ze een gewonde indringer in hun keuken ontdekken, waardoor hun huis in een plaats delict verandert.
«
»
22:25 Hudson & Rex
Rex krijgt de hoofdrol in een commercial. Maar op de opnamedag komt er een nare verrassing. Een medewerker van het reclamebureau werd vermoord. Charlie probeert samen met Rex de moordzaak op te lossen.
«
»
23:20 Hudson & Rex
Nadat de eigenaar van een bouwbedrijf dood wordt gevonden, volgen Charlie en Rex de moordenaar naar een ondergronds casino. Major Crimes gaat undercover om de zaak op te lossen.
«
»
00:15 Nancy Drew
Ryan is maar net op tijd om Nancy te helpen. Nick wordt verrast door de verklaring van George. Bess maakt zich zorgen na een gesprek met Ace.
«
»
01:10 Nancy Drew
Nancy en de Drew Crew gaan naar de begraafplaats na een mysterieus telefoontje.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers