TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:36 Dokter Ruben
Ruben gaat op huisbezoek met een plattelandsarts. Medische problemen blijken vooral gevoed door eenzaamheid, verdreven met drank. Maar in de 'Stad van de zon' ziet iedereen er gezond en gelukkig uit.
«
»
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
11:55 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
12:55 Sporza: Parijs 2024
Verslag van de Olympische Zomerspelen 2024, gehouden van 26 juli tot en met 11 augustus in Parijs, Frankrijk.
«
»
13:40 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 De Sportzomer van Radio 1
Sportprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
18:10 Therapie
Een vrouw gaat in therapie. Ze durft geen auto meer te rijden nadat ze een verkeersongeval veroorzaakte. Een jongen komt in therapie omdat het moeilijk loopt thuis. Een vrouw stelt alles in twijfel nadat haar dochter een einde maakte aan haar leven.
«
»
18:55 Sporza: Parijs 2024
(vanaf 20.00 uur gaat het verslag verder op VRT 1)
«
»
20:05 Belpop
Admiral Freebee is het pseudoniem van Tom Van Laere. Synoniem voor aanstekelijke singles, dito humor en een ijzersterke livereputatie. Sinds zijn debuut bij Humo's Rock Rally in 2000 is Freebee een vaste waarde in de alternatieve Belpop.
«
»
21:00 Sicario
Een idealistische FBI-agente wordt ingezet om te helpen bij de escalerende oorlog tegen drugs in een wetteloos grensgebied tussen de VS en Mexico. Ze wordt bijgestaan door consultant Alejandro, die een raadselachtig verleden heeft.
«
»
23:05 State of the Union
Scott en Ellen spreken af voor een koffie en ze bereiden zich voor op hun eerste sessie. Ellen doet een schokkende mededeling.
«
»
23:50 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers