TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 The Hunt for the I-5 Killer
Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Detective Kominek start een klopjacht om een seriemoordenaar te arresteren die ervan wordt verdacht veertien jonge vrouwen te hebben vermoord, langs de snelweg I-5 door Californië, Washington en Oregon.
«
»
09:40 Murdered at First Sight
De twintigjarige Tashan Daniel wachtte op een trein die hem naar een voetbalwedstrijd zou brengen, toen een noodlottige ontmoeting op het perron alles veranderde.
«
»
10:25 Snapped
Om de plotselinge moord op een gepensioneerde landschapsarchitect op te lossen, onderzoeken de onderzoekers informatie over een ontevreden buurman en een ongeoorloofde affaire om te ontdekken dat de zaden van wrok dicht bij huis zijn geplant.
«
»
11:05 Deadly Greed
Lisa Segotta en haar minnaar beramen een plan om haar man te vermoorden voor de levensverzekering, maar het gaat vreselijk mis. Kemia Hassel gebruikt haar geheime geliefde om haar man tijdens oudejaarsavond uit de weg te ruimen.
«
»
12:00 Deadly Greed
Denise Goodwin profiteert van de kwetsbare ouderen onder haar zorg. Geraldine Parrish vermoordt familieleden voor de levensverzekering en Dorothea Waddington begaat moorden om erfenissen te verkrijgen.
«
»
12:50 Martha's Vineyard Mysteries
Voormalig rechercheur Jeff Jackson werkt samen met Dr. Zee Madieras om de vermiste smaragden broche van hun vriend op te sporen. Deze is een dief en ook een moordenaar.
«
»
14:20 Murdered at First Sight
De twintigjarige Tashan Daniel wachtte op een trein die hem naar een voetbalwedstrijd zou brengen, toen een noodlottige ontmoeting op het perron alles veranderde.
«
»
15:10 Snapped
Om de plotselinge moord op een gepensioneerde landschapsarchitect op te lossen, onderzoeken de onderzoekers informatie over een ontevreden buurman en een ongeoorloofde affaire om te ontdekken dat de zaden van wrok dicht bij huis zijn geplant.
«
»
15:50 Killer Couples
Wanhopige tienerminnaars veroorzaken een dodelijke reeks gebeurtenissen.
«
»
16:35 World's Most Evil Killers
Seriemoordenaar Bob Berdella wordt ook wel de 'Kansas City Butcher' genoemd. Hij heeft tenminste zes mannen ontvoerd, verkracht, gemarteld en vermoord tussen 1984 en 1987. Hij heeft zijn slachtoffers vaak zes weken gevangen gehouden voor hun dood.
«
»
17:25 Abducted: The Mary Stauffer Story: Extras
Mary en Beth Stauffer bespreken hoe geloof, liefde en familie hen op de been hielden.
«
»
18:55 Murdered at First Sight
In april 1993 wandelt de 35-jarige zakenvrouw Debbie Buxton met haar honden langs de rivier in het dorp Marston-on-Dove in Derbyshire als ze het pad kruist met de man die haar leven zal beëindigen.
«
»
19:45 Snapped
Nadat een man geëxecuteerd wordt aangetroffen in zijn huis, volgt de politie een kronkelige weg van hebzucht, drugs en liefdesverdriet om een van haat vervulde moordenaar te ontmaskeren.
«
»
20:30 Deadly Greed
Michele Williams bedenkt een moordplan als de financiën van haar echtgenoot opraken. Susan Russo's drugsverslaving leidt tot de dood van haar man. Annie Monahan's verdachte sterfgevallen roepen vragen op.
«
»
21:20 Deadly Greed
Carol Croydon plant de moord op haar rijke echtgenoot. Rhonda Orr besluit haar invalide man te doden voor geld. Vernice Ballenger bedriegt haar tante voor haar spaargeld. Sandra Barajas schakelt haar dochter in om haar echtgenoot te vermoorden.
«
»
22:15 Cold Case
Het team onderzoekt de zaak uit 1989 van een balkoningin die mogelijk opzettelijk is omgekomen bij een vluchtmisdrijf. Rush probeert de verzoeken van haar vader te negeren om haar zus nog een kans te geven.
«
»
23:00 CSI: Crime Scene Investigation
Het team onderzoekt de dood van een jonge vrouw die de dochter van een grote drugsbaron blijkt te zijn. De drugsbaron wordt gezocht door de FBI, de CIA en de DEA.
«
»
23:45 FBI
Een drugsdealer wordt neergeschoten in een nationaal park en het team gaat naarstig op zoek naar de moordenaar. Maggie's zus keert terug naar New York, wat de zaak behoorlijk compliceert.
«
»
00:30 Unforgettable
Na het vrijgeven van een schunnig verhaal over de directeur van de NSA, wordt een verslaggever vermoord. Agent Simms komt terug om Carrie te helpen. Al maakt opnieuw contact met een ex die mogelijk kan helpen bij de zaak.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers