TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus is naar de kabouterkapper geweest. Lui wil niet naar de kapper, omdat hij bang is dat die in zijn oor zal knippen.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Terwijl Lui een dutje doet, speelt Plop met de katapult. Klus wil ook het speeltje uitproberen en wel meteen. De kabouters krijgen ruzie en beginnen te vechten. Opeens schiet Plop een oude koek weg, recht in het gezicht van Kwebbel.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Plop wil zijn vriendjes verrassen met een glas overheerlijke Plopmelk. Klus wil zijn paddestoeltje opknappen en gebruikt daarvoor cement. Maar het cement komt niet op de juiste plaats terecht.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Klus heeft beloofd de afwas te doen, maar eigenlijk ziet hij dat niet zitten. Hij kan het werkje niet van zich afschuiven. Plop en Lui gaan hout sprokkelen en Kwebbel wil schilderen. Maar Klus zou Klus niet zijn als hij geen oplossing vond.
«
»
06:40 Super Monsters
Spike verheugd zich erg op zijn eerste dag bij Pitchfork Pines Preschool. Hij heeft in ieder geval genoeg vragen om aan zijn leraar te stellen. Cleo krijgt de taak om hem alles te laten zien en uit te leggen.
«
»
06:50 Nils Holgersson
Een orkaan nadert de roedel en Akka neemt snel een beslissing: de vogels moeten schuilen in een nabijgelegen huisje. Nils denkt dat de oude blokhut het niet zal redden, maar de menigte moet naar de schuilplaats op korte afstand van de orkaan.
«
»
07:05 Super Monsters
Katya heeft de hik en kan niet langer heksen zoals ze wil. Hoewel haar vrienden met veel suggesties komen om van de hik af te komen, lijkt niets te werken. Katya leert uiteindelijk dat soms alleen geduld helpt.
«
»
07:15 Maya de Bij
Willy is boos op Maya omdat ze hem onder druk zet en hem te vaak zegt wat hij moet doen. Om te ontkomen aan een oefening, besluit Willy te doen alsof hij gewond is. Maar Maya ontdekt dat hij tegen haar loog.
«
»
07:25 De avonturen van Lolly Lolbroek
Koko is jarig en Lolly geeft een feestje. Kara en Marx komen uitgeput aan en dromen hardop over een nieuwe fiets en een nieuw skateboard. Wanneer blijkt dat er in huis een wensfloepser ligt die één wens kan vervullen, gaan ze snel op zoek.
«
»
07:35 Hallo K3
Karen wil het maken als fotomodel, maar auditie na auditie loopt mis. Karen denkt dat ze lelijk is, en Josje en Kristel peppen haar op door een valse brief van een topfotograaf te sturen. Daardoor wint Karen echter net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
08:00 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Eric en Brigitte onderzoeken een verdachte overlijdenszaak. Brigitte haalt haar charmes boven om de zaak op te lossen. Koen en Tineke worden opgeroepen voor een daad van vandalisme.
«
»
08:25 3 Onder: Verhalen uit Arcadia
Terwijl de hele stad Arcadia samenkomt voor de première van 'Kleb of je leven', maakt een leger van Omens onder leiding van Kubritz plannen om de koninklijke familie weg te lokken.
«
»
08:45 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
09:00 Moominvalley
Moomintrol wordt verliefd op een zeepaardje en zit daardoor iedere nacht op het strand om te zien of ze nog eens terugkomt. Moominmama en Moominpapa hebben het bijgelegd en zijn weer gelukkig samen.
«
»
09:20 K3 Kan Het!
Deze keer trotseert Josje de koude temperaturen en gaat samen met Merit ijsberen in het koude zeewater. Karen gaat samen met Elise en Helena op avonturendag. En Floor maakt samen met Kristel een overheerlijke snoepjesjurk.
«
»
09:45 De keuken van Sofie
Sofie maakt het lievelingsgerecht van haar gast klaar: Christoff salade.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Border Security: Australia's Front Line
Een passagier geeft op zijn formulier aan dat hij tabak bij zich heeft, maar het wordt duidelijk dat hij niet de hele waarheid vertelt. De grenspolitie doet een verrassende ontdekking in het Sydney Mail Centre.
«
»
12:25 De kotmadam
Jef heeft te veel gedronken en is in de Dijle gesukkeld. Dat kan hij niet aan Jeanne vertellen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Rudi zoekt toenadering tot Véronique. Stefanie neemt zich voor om opener te zijn tegenover Benny. Peter en Mathias starten hun eigen online schoenenverkoop op, maar delen niet dezelfde mening.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Ingrid erft het geld van de Swartjes, tot ergernis van familie. Antoine Oomen is chronisch ziek en hij wil zijn behandeling stop gaan zetten. Els komt tot de ontdekking dat een vriendin speciale hulp geeft aan een mindervalide patiënt.
«
»
15:15 White Collar
Een internationale adoptieadvocaat licht potentiële ouders op met zijn praktijk. Het team gaat undercover om hem in de val te lokken en zijn illegale praktijken op te rollen.
«
»
17:00 Met vier in bed
Sarah is trots op haar B&B in het hartje van Antwerpen Zuid. De naam Museum Suites was een evidente keuze, want het pand kijkt uit op het KMSKA. Goede vriendin Britt helpt deze week mee in de B&B.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
Douanebeambten merken op dat er iets vreemds is met de shampoo van een vrouw. Een internationale reisleider valt door de mand. De bagage van een Amerikaanse passagier zit vol met etensresten.
«
»
18:15 De kotmadam
Jeanne volgt een cursus boetseren. Jef is daar blij mee en hij hoopt dan ook dat ze de lessen blijft volgen, want die avonden heeft hij vrij spel. Hij besluit er een kunstkenner bij te halen die zal bewijzen dat Jeanne bulkt van het talent.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Tijdens een spannende operatie worden de slagtanden van een walrus getrokken. Terwijl de gorilla's voorbereid worden op de komst van een nieuw dominant mannetje, verzorgt Amandine de zeeleeuwen.
«
»
20:35 I Can See Your Voice
Goede vrienden Hannelore en Stijn bepalen welke performer een duet mag zingen met Belle Perez. Ze hebben de keuze uit de musical man, de chef, de Vlaamse Ed Sheeran, de showqueen, de personal trainer, de Bulgaarse parel en de garagiste.
«
»
22:25 9-1-1
De 118 racen naar noodgevallen bij een commerciële bakkerij en een bodybuildingwedstrijd. Bobby's jaarlijkse functioneringsgesprekken sturen Chimney naar de brandweeracademie waar hij een bekend gezicht tegenkomt.
«
»
23:20 De Bunker
Een sociale netwerksite wordt gehackt en persoonlijke gegevens worden massaal gestolen. Al snel blijkt dat éne 'Big John' meer weet. Het nieuwe teamlid Nina Van Hoof maakt haar intrede.
«
»
00:25 White Collar
Een internationale adoptieadvocaat licht potentiële ouders op met zijn praktijk. Het team gaat undercover om hem in de val te lokken en zijn illegale praktijken op te rollen.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers