TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 Stargate Atlantis
Het team zoekt naar een alternatieve energiebron op de bodem van de oceaan, dichtbij Atlantis.
«
»
15:25 Stargate Atlantis
Het team heeft al maanden niets meer gehoord van de Taranisbevolking. Sheppard is er niet blij mee.
«
»
16:15 Baywatch
Wanneer er een nieuw hotel opent vlak bij het strand en er op hetzelfde moment enkele moorden plaatsvinden, vermoeden de redders dat de twee iets met elkaar te maken hebben.
«
»
17:15 Stargate Atlantis
Als blijkt dat de Asurans oorlogsschepen aan het bouwen zijn, doet de Apollo een preventieve aanval.
«
»
18:10 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agent Niaz krijgt assistentie om een voertuig met valse nummerplaten aan de kant te krijgen.
«
»
19:10 Top 20 Funniest
Kijk mee hoe een jongen een medepassagier ervan overtuigt dat hij beschikt over 'The Force' en ontdek wat er gebeurt wanneer een laatstejaarsstudent besluit te twerken.
«
»
20:00 De Familie Backeljau
De Backeljaus houden zich bezig met het milieu, omdat het milieubewustzijn van de Belgen ondermaats blijkt te zijn. Zo wordt er zelfs overgeschakeld op vegetarisch eten met veel vlees en wordt een milieu-actiegroep opgericht.
«
»
20:30 Jacques Vermeire: Compilatie Zaalshow IV
Compilatie van de vierde zaalshow van comedian Jacques Vermeire waarin verschillende legendarische typetjes de revue passeren.
«
»
21:55 Blues Brothers 2000
Wanneer Elwood Blues na een jarenlange celstraf vrijgelaten wordt, ontdekt hij dat er veel is veranderd in de buitenwereld. Zijn broer Jake is dood, zijn groep is uit elkaar en het weeshuis waarin hij is opgegroeid, is met de grond gelijk gemaakt.
«
»
00:10 Baywatch
Wanneer er een nieuw hotel opent vlak bij het strand en er op hetzelfde moment enkele moorden plaatsvinden, vermoeden de redders dat de twee iets met elkaar te maken hebben.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers