TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Verkenning van een textielwereld met een heteluchtballon, een klederdrachttoren en horloge en Boekenjongen bouwt een vlieger.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
Dimitri ontdekt een vreemd ei en vraagt zich af van wie het is. Misschien is het van Habibi de struisvogel? Of misschien is het helemaal geen ei.
«
»
06:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is verdrietig omdat hij zijn lievelingspotlood kwijt is. Kameraadje Hanna laat zien wat zij doet als ze verdrietig is.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Monty wil naar de maan maar die is ver weg. Eddie recreëert een enge maanervaring voor Monty. Hij besluit dat hij liever op aarde blijft en Eddie is daar blij om want ze zouden Monty allemaal missen.
«
»
06:45 Odo
Odo en Doedel eten per ongeluk de zaadtaart op die papa aan mama heeft willen geven als verjaardagsverrassing, dus moet Odo mama bezig houden terwijl papa een nieuwe taart bakt.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Zip plant de route van de jaarlijkse Pop Papierstad Zeepkistenrace. Hij is zo bang dat het niet spannend genoeg is, dat hij de boel omgooit en zijn vriendjes in de problemen brengt.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Als Cory verantwoordelijk wordt voor de verkeersveiligheid van zijn klas, schaft hij simpelweg alle regels af. Maar na een korte tijd komt hij erachter dat die regels er niet voor niets zijn.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Appie is trots op zijn nieuwe onderbroek en wil die aan iedereen laten zien. Hij is dan ook beduusd als een omaatje zegt dat hij zich moet schamen dat hij zijn onderbroek aan iedereen wil laten zien.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie gaan eendjes vissen. Ze hebben een vat met water klaar staan met daarin speelgoedeendjes. Op één eendje staat onderaan een kruisje. Wie als eerste het eendje met kruisje weet te vangen, wint! Maar er klopt iets niet.
«
»
07:30 De WieWats
De MiniWhats vervelen zich omdat ze niet veel tijd op hun tablet mogen doorbrengen.
«
»
07:35 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
Freddy raakt ervan overtuigd dat er een 'wilderwolf' op de Academie aanwezig is. Hij begint een uitdagend onderzoek om te bewijzen dat het de accountant van de school is.
«
»
08:00 #LikeMe
Vince doet iets heel liefs en romantisch voor Caro. Ondertussen zingt Yemi de pannen van het dak in het gospelkoor. Zijn geluk is echter van korte duur wanneer Merel een bezwarende foto van hem neemt. Scotts schuldgevoel groeit met de dag.
«
»
08:25 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
08:30 Fergie, de kleine grijze tractor: red de boerderij
Wanneer het voortbestaan van grootvaders boerderij afhangt van een akker die in de schaduw ligt, bouwen Gustav en Fergie een superspiegel die zorgt dat de zon overal schijnt.
«
»
09:40 De Smurfen
Wanneer Brilsmurf gewond raakt, vraagt Grote Smurf aan Aap om Brilsmurfs plaats in te nemen als zijn assistent.
«
»
09:50 Molang
Molang en Piu Piu zijn ingenieurs aan het hof van Lodewijk XIV. Ze ontwerpen een paraplu om de koning en zijn pruik te beschermen, maar helaas zijn de resultaten verre van bevredigend.
«
»
09:55 Molang
Tijdens de Olympische Spelen moeten Molang en Piu Piu een speer naar een atleet brengen. Maar terwijl Molang ermee speelt, valt de speer in een doolhof, en dat levert problemen op voor alle betrokkenen.
«
»
10:00 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:05 Zig & Sharko
Twee octopussen zijn net getrouwd en brengen hun huwelijksreis door op de boot. Met de hulp van Sharko probeert Marina hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, ondanks dat Zig staat te springen om een hap uit haar te nemen.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Onbedoeld raakt Marina Zig, die zijn kunstgebit verliest en een zachte, ongevaarlijke mond overhoudt. De zeemeermin voelt zich verantwoordelijk en biedt hem allerlei soorten kunstgebitten aan, maar Sharko gooit alles van zich af.
«
»
10:20 De WieWats
De MiniWhats hebben presentaties om zich voor te bereiden op school. Ollie tekent een auto.
«
»
10:30 De Smurfen
Brilsmurf speelt de baas over alle Smurfen. Lolsmurf besluit om hem te laten strijden om een denkbeeldige titel die alleen aan de beste Smurfen wordt toegekend.
«
»
10:40 De Smurfen
Grote Smurf, Wilgensmurf en Hippe Smurf proberen Gargamels moeder te imponeren nadat ze gevangen zijn genomen door diens zoon.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Brigitte heeft een spoorzoekspel bedacht. In het kader van het spel gaat de groep het bos in om naar aanwijzingen te zoeken. Al snel ontstaat er rivaliteit tussen de jongens en de meisjes.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Marie-Edwige stelt voor dat Nicolas naar de bioscoop gaat om de nieuwe film Joey de cowboy te zien. Zijn vader weigert omdat ze al gepland hebben om naar de kermis te gaan. Nicolas probeert zijn vader te weerhouden van een tripje naar de kermis.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Zig en Bernie organiseren een neprace rond het eiland om Marina en Sharko in de val te lokken. Met haar magische benen haalt de zeemeermin Sharko snel in, zodat Zig en Bernie haar kunnen opeten.
«
»
11:20 Coop Troep
Crystal de alpaca belt de troep met de hik. Elk teamlid biedt een remedie aan, de een nog vreemder dan de ander. Uiteindelijk is het de schrik van Elvis die haar van de hik afhelpt.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Fizz wil een nieuwe toverstok testen, maar tijdens een show komt hij Magoo tegen.
«
»
11:40 Ninja Express
Een dapper meisje bestelt een schild om haar te beschermen tegen een monster en gaat samen met de Ninja's, haar bange vader, een kobold, een trol en een draak op zoek naar haar vermiste tante.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
De helden ontmoeten de inwoners van een plaatselijk gehucht nadat de karavaan beschadigd is door een aardbeving. De inwonders zweren bij de krachten van de wijze Bomoyo, de enige Nabakh in het gebied die de Geest van de Bergen kan beheersen.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Sasha, een nieuwe leerling, sluit zich aan bij de schermklas, waar ze Sid weet te verslaan. Dankzij haar krachten slaagt Sasha erin tweedracht te zaaien tussen de meisjes, die ruzie maken en uit elkaar gaan.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Als het team naar China reist om een mysterie op te lossen, zien ze daar kleurrijke goudfazanten. Martin en Chris beseffen hoe belangrijk kleur is voor dieren, wanneer Donita Donata hun kleur probeert te stelen.
«
»
13:05 Kosmoo
Markus heeft een geest gezien op het kerkhof en de portemonnee van Esther wordt gestolen. Ellis wil het geestverhaal uitspitten, Robbe en Kosmoo onderzoeken de diefstal.
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas botst per ongeluk tegen iemand op en wordt uitgedaagd voor een gevecht na schooltijd.
«
»
13:40 De Hoppers
Geert voelt zich ziek, hij heeft de mannengriep. Jackie zal zijn taak overnemen, maar dan op haar manier: sneller en gevaarlijker. Arno en Mo maken Geert wijs dat de muntjes medicijnen zijn.
«
»
14:00 De Faker
De Fakerbus strijkt neer in Brussel en Sarah en Gloria volgen Nona haar allereerste en meteen aartsmoeilijke opdracht mee vanuit de bus. Nona ontmoet vandaag het zeskoppige gezin Lerminiaux in hun appartement. Ze moet de faker zien te ontmaskeren.
«
»
14:15 Helden
De helden houden zo van dieren, dat ze deze keer een indrukwekkend dierenhotel besluiten te maken.
«
»
14:25 GameKeepers
In een uitgestorven wereld neemt een wezen alle leven en energie weg. Als iemand zijn ogen opent en het wezen ziet, verliest die persoon alle levensenergie. De GameKeepers moeten geblinddoekt een schakelaar aanzetten zodat de energie weer stroomt.
«
»
14:50 Wannabe's
Voor een nieuwe vlog doet Shoana de 'waarheid, durven of doen'-challenge. Alle vrienden van Video King doen mee. Said wordt uitgedaagd om een hartje te sturen naar de laatste persoon met wie hij sms'te. Toevallig is dat een meisje met wie hij gamet.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Gemotiveerd door Zig trekt Marina haar slippers aan en vertrekt ze op een jungle-expeditie op zoek naar een vergeten Inca-tempel. Sharko heeft zijn handen vol aan de valstrikken die Bernie heeft uitgezet zodat Zig de zeemeermin in handen kan krijgen.
«
»
15:15 Coop Troep
Een van Sams puppy's heeft de pantoffel van zijn baasje op de stoep laten vallen en Esther de Kameleon vindt het een heilig voorwerp. Ze wil het niet teruggeven tenzij de troep drie domme opdrachten uitvoert.
«
»
15:25 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
Fien en Fiene spelen korfbal en vinden het niet leuk dat de korfbaldoelen op hun speelplaats gebruikt worden om te basketballen. Gelukkig heeft Sander een briljant plannetje bedacht.
«
»
15:30 Helden
De helden bouwen een badmobiel.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Team Hoodie vindt Soufian, maar helaas weet die ook niet waar Flo is. Roche en Cas houden haar op een onbekende locatie gevangen. Samen met Basim en Kenza komt Pieter tot een vreselijk besef: om Flo te redden zullen ze moeten samenwerken met Soufian.
«
»
16:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
16:30 Competitiebeesten
Jolien voelt druk op haar schouders. Turner Abel heeft last van een blessure. Chyara speelt het Belgisch kampioenschap tennis.
«
»
16:55 Schijtluizen
Sien heeft een lekker hapje voor Aaron: een alledaagse pad. Wat gebeurt er als je er aan likt?
«
»
17:05 Spring
De dag is aangebroken dat Spring en Woefer hun nieuwe single moeten presenteren aan hun manager. Na het optreden loopt alles wat uit de hand. Steve van Fusion informeert bij Maggy hoe het staat met de dansrepetities.
«
»
17:30 Spring
Chantal is van plan om met iedereen alles uit te praten. Spring wil zijn tweede kans volop grijpen en de band gaat stevig repeteren. Eindelijk vertelt Tien dat ze verliefd is op Pieter.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
Mats en Sari moeten vanuit een ruimteschip naar asteroïden schieten om ze te vernietigen voor ze de aarde bereiken. Maar wanneer GM plots het ruimtevaartuig saboteert, lijken de GameKeepers verloren nog voor het spel goed en wel is begonnen.
«
»
18:30 De camping
Het is tijd voor Sebbe's quiz, en Klaus is verdacht goed. Misschien te goed?
«
»
18:40 Silverpoint
Bea en haar vrienden vermaken zich in hun virtuele wereld. Kaz probeert weg te komen uit haar gevangenis.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 De Hoppers
Daria voert een vijf uur durende monoloog op over haar idool: Marie Curie. Maar die gaat niet zoals ze had gehoopt. Arno denkt dat Marie Curie de currysaus heeft uitgevonden. Ondertussen wil Mo een Nobelprijs winnen.
«
»
19:25 Zig & Sharko
Zig organiseert een volleybalwedstrijd om Marina op te eten door zichzelf in hetzelfde team als haar te plaatsen, tegen Sharko en Bernie. Er ontstaat een felle competitie tussen Marina en Sharko, die hun vriendschap bedreigt.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Henri is terug in het heden en helpt Lena om haar herinneringen terug te krijgen. Armando maakt bekend dat zijn studenten het zullen opnemen tegen de klas van Madame Carré. Claudine is enthousiast over het heden en barst van de ideeën.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, gaat naar de wijk Akihabara in Tokyo, Japan.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers