TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Blind Getrouwd UK
Het is de tijd van de geloftevernieuwing voor de laatste van de pasgetrouwden. Terwijl een stel hun beslissing onthult, staan de andere twee voor de moeilijkste keuze van hun leven.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Familie Gillis: massa is kassa
Peter Gillis wordt overvallen door een brand in zijn eigen chalet. Na deze nieuwe tegenslag wil hij Wendy meenemen op vakantie. Ruud vervolgt zijn strijd tegen het kaal worden en neemt Mark mee naar een kliniek.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:05 Blind Getrouwd UK
De experts verwelkomen alle 16 deelnemers terug voor een laatste terugblik op hun ervaring sinds ze met een vreemde zijn getrouwd. Ze ontdekken wat ze over zichzelf hebben geleerd en of de koppels die hun geloften hernieuwden.
«
»
15:05 Sand Dollar Cove
Projectmanager Elli wordt naar Sand Dollar Cove gestuurd om er de rechten van het strand te verwerven waar een resort gebouwd gaat worden. Brody probeert de geliefde pier te behouden.
«
»
16:35 24 Hours in A&E
Een 21-jarige heeft mogelijks een beroerte gehad. James belandt in het ziekenhuis nadat hij van zijn fiets werd geduwd en bij zijn val een ernstige beenbreuk opliep.
«
»
17:30 Achter gesloten deuren
Jasmijn staat op het punt om voor de tweede keer te trouwen. Haar hele familie juicht dit tweede huwelijk toe. Maar Jasmijn verliest haar hart opnieuw aan haar ex. Voor wie zal ze uiteindelijk kiezen?
«
»
18:15 Familie Gillis: massa is kassa
Peter Gillis en Wendy zijn binnenkort jarig en willen hun verjaardag samen vieren. Mark, Ruud en Inge worden ingeschakeld om dit te organiseren. Om er iets bijzonders van te maken, huren ze een illusionist in voor een optreden in Peters villa.
«
»
19:10 Home and Away
Xander moet vanavond een vrijgezellenavond in Salt in goede banen leiden, maar panikeert wanneer hij beseft dat hij vergeten is om voor entertainment te zorgen. Mali lijkt gelukkig meer succes bij de dames te hebben.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Raj wordt uit zijn appartement gezet, Penny en Leonard bieden Sheldons oude kamer aan hem aan. Deze kamerdans leidt echter tot een onverwachts conflict.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Penny, Raj en Leonard moeten wennen aan hun nieuwe woonsituatie. Ondertussen toont Sheldon interesse in Amy's werk.
«
»
20:30 24 Hours to Live
Hoewel de huurling Travis Conrad al met pensioen is, neemt hij een andere opdracht over van zijn oude collega. Tijdens deze missie wordt Conrad gedood door een agent. Met de hulp van zijn cliënt en een state-of-the-art proces komt hij weer tot leven.
«
»
22:15 American Pie 2
Na hun eerste jaar aan de universiteit zijn de vier vrienden klaar voor een zomer vol plezier. Ze huren een zomerhuis aan Lake Michigan, zitten meisjes achterna en beleven allerlei avonturen.
«
»
00:05 The Big Bang Theory
Raj wordt uit zijn appartement gezet, Penny en Leonard bieden Sheldons oude kamer aan hem aan. Deze kamerdans leidt echter tot een onverwachts conflict.
«
»
00:30 The Big Bang Theory
Penny, Raj en Leonard moeten wennen aan hun nieuwe woonsituatie. Ondertussen toont Sheldon interesse in Amy's werk.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers