TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Scott & Bailey
Helen Bartlett ontvoert hoofdinspecteur Gill Murray. Zij wil wraak voor alle verhalen die in de pers over haar verschenen zijn. Een toevallige voorbijganger ziet wat er gebeurt en waarschuwt de politie.
«
»
03:05 Queens of Mystery
Matilda onderzoekt een overval waarbij er aanwijzingen zijn die haar aan de verdwijning van haar eigen moeder doen denken. Wanneer tante Jane vervolgens een lichaam vindt, verandert de zaak in een moordonderzoek.
«
»
03:50 Silent Witness
Jack wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij een auto-ongeluk heeft gehad. Terwijl Jack voor zijn leven vecht, moet het team het gif identificeren om hun vriend te redden.
«
»
04:40 Grantchester
Geordie en Sidney doen onderzoek naar de dood van een jonge fabrieksmedewerker, en enkele overvallen die iets met elkaar te maken hebben. Ze krijgen het gevoel dat ze constant worden gedwarsboomd.
«
»
05:30 Ghosts
Door een persoonlijk kerstgeschenk van Alison begint Pat aan zijn eigen identiteit te twijfelen. De geesten willen Alison verrassen met een kerstcadeau, en eerste kerstdag verloopt voor Mike en Alison anders dan gepland.
«
»
06:00 Death in Paradise
De komst van een verloren broer naar een door de familie gerunde golfclub resulteert in een lichaam op de baan. Maar een hoofdverdachte met een alibi laat het team achter met een ondoorgrondelijk raadsel.
«
»
07:00 Murdoch Mysteries
Na een aanslag met brandbommen op een chic bordeel wordt het gewurgde lichaam van een prostituee aangetroffen. Murdoch moet voorzichtig te werk gaan wanneer hij ontdekt dat een prominente rechter mogelijk achter de aanslag zit.
«
»
07:50 Father Brown
Er wordt een dode man gevonden in een bankkluis. Het is een ingewikkelde zaak, want de kluis is van binnenuit gesloten. Father Brown moet het mysterie oplossen voordat een onschuldige man hier met zijn leven voor moet betalen.
«
»
08:35 Death in Paradise
Wanneer de kapitein van een schip dood wordt aangetroffen onder verdachte omstandigheden, onderzoeken detective Richard Poole en zijn team de zaak. Een aanknopingspunt leidt hen naar Londen, waar hun verdachten zich mogelijk bevinden.
«
»
09:25 Midsomer Murders
De assistent van een goochelaar valt dood neer op het toneel en blijkt vergiftigd te zijn door een tropische kikker. Barnaby en Jones beginnen hun onderzoek en de gemoederen in de lokale gemeenschap lopen hoog op.
«
»
10:10 Midsomer Murders
Barnaby doet een schokkende ontdekking over Aloysius, maar hij moet eerst op zoek naar de moordenaar voordat er weer een dode valt in de geheime wereld van de Magic Circle.
«
»
11:00 Call the Midwife
Trixie steunt een minderjarige moeder tijdens een moeilijke periode, Monica Joan verwelkomt een ongewone gast in Nonnatus House en zuster Veronica start een nieuw initiatief vanuit de raad.
«
»
11:55 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu doen onderzoek naar een vermist manuscript. Deze zaak kent echter dramatische wendingen, en Frank en Lu komen vast te zitten in het huis van de schrijver Greg Alban, waar niets is zoals het lijkt.
«
»
12:40 Death in Paradise
Op de laatste avond van haar vrijgezellenfeestje wordt een aanstaande bruid vermoord. Elk bruidsmeisje heeft een alibi. Camille moet een moeilijke beslissing nemen.
«
»
13:30 Father Brown
Father Brown botst met een invloedrijke nieuwe pastoor en zijn positie als priester komt in gevaar.
«
»
14:15 Father Brown
Father Brown bezoekt Chummy's vakantiekamp samen met een paar andere genodigden. Het duurt niet lang voordat er iemand wordt vermoord. De tweede moord staat op het punt plaats te vinden als Father Brown niet waakzaam is.
«
»
15:10 Murdoch Mysteries
Op zijn sterfbed bekent Jeffrey Roundhill dat hij acht jaar eerder zijn vrouw Evelyn heeft vermoord en hij vertelt Murdoch waar haar stoffelijke resten te vinden zijn.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Op dezelfde dag dat de plaatselijke zuster Melissa Townsend wordt aangeklaagd voor rijden onder invloed, worden er kalmeringsmiddelen gestolen van de plaatselijke veearts. Ze wordt later dood gevonden met een injectiespuit in haar maag.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Op dezelfde dag dat de plaatselijke zuster Melissa Townsend wordt aangeklaagd voor rijden onder invloed, worden er kalmeringsmiddelen gestolen van de plaatselijke veearts. Ze wordt later dood gevonden met een injectiespuit in haar maag.
«
»
18:00 Death in Paradise
De zanger van een band wordt dood op het podium gevonden. Het is niet zeker dat hij vermoord is: de andere bandleden denken dat hij zelfmoord gepleegd heeft. Detective Poole is daarvan niet overtuigd, en gaat op onderzoek uit.
«
»
19:00 Death in Paradise
Als een vrouw dood gevonden wordt in haar huis, blijkt uit het onderzoek dat zij twee identiteiten had. Haar huis is bovendien helemaal overhoop gehaald. Poole ontdekt dat zij op het punt stond om een illegale operatie bloot te leggen.
«
»
20:00 Grantchester
Sidney heeft ruimte nodig en besluit zijn tijd goed te besteden: voor een van zijn dierbaren probeert hij eerdere gebeurtenissen recht te zetten. Dat loopt in meerdere opzichten anders dan gepland.
«
»
21:00 Death in Paradise
Het lichaam van de pas getrouwde Lisa Moore wordt gevonden in een kamer waarvan zij geen sleutel had. Het onderzoek leidt detective Richard Poole tot de conclusie dat ze een affaire gehad moet hebben met haar moordenaar.
«
»
22:00 The Outlaws
De Outlaws pakken de draad van hun leven weer op, maar door de onverwachte terugkeer van Rani en de vondst van een lijk moeten ze opnieuw vrezen voor hun leven.
«
»
23:10 Truelove
Nigel stelt Phil voor een lastig probleem. Ondertussen begint Ayesha verdenkingen te koesteren tegen haar mentor.
«
»
00:00 Murdoch Mysteries
Murdoch onderzoekt de merkwaardige omstandigheden rond de onverwachte dood van een ragtimemuzikant.
«
»
00:45 London Kills
De vrouw van DI David Bradford wordt vermist. Wanneer de zoon van een parlementslid wordt vermoord, vinden de rechercheurs haar handtas in het huis van het slachtoffer. De vraag is hoe de tas daar is terecht gekomen.
«
»
01:35 London Kills
Nadat een vrouw in bed belandt met een man die dood blijkt te zijn, stuiten de inspecteurs op een zaak rond overspel, afpersing en verraad. Intussen houdt stagiaire Billie belangrijke informatie achter over de verdwenen handtas van Bradfords vrouw.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers