TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:05 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
13:05 Sporza: Parijs 2024
Verslag van de Olympische Zomerspelen 2024, gehouden van 26 juli tot en met 11 augustus in Parijs, Frankrijk.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 De Sportzomer van Radio 1
Sportprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:15 Dokter Ruben
Waarom ligt de gezondheidszorg in Calabrië op zijn gat? Het zorgbudget is grotendeels verdwenen in de zakken van de maffia. Verzet ertegen is levensgevaarlijk, want te veel mensen profiteren mee.
«
»
18:05 Onze natuur
Net zoals vissen zich niet bewust lijken van het water waarin ze zwemmen, zo vergeet de mens vaak de lucht om hen heen. Maar wanneer de bladeren bewegen en de vlinders met hun vleugels slaan, dan is dat alleen maar door de aanwezige lucht.
«
»
18:55 Sporza: Parijs 2024
(vanaf 20.05 uur gaat het verslag verder op VRT 1).
«
»
20:10 Therapie
Een vrouw gaat in therapie. Ze durft geen auto meer te rijden nadat ze een verkeersongeval veroorzaakte. Een jongen komt in therapie omdat het moeilijk loopt thuis. Een vrouw stelt alles in twijfel nadat haar dochter een einde maakte aan haar leven.
«
»
20:55 Covid-19: a 100 day-race against the pandemic
Deze documentaire legt de fouten bloot die van eind 2019 tot de lockdown in 2020 zijn gemaakt, met getuigenissen van ambtenaren van de WHO, Europese leiders en ministers. Een kritische blik op een van de meest cruciale periodes van onze moderne tijd.
«
»
21:50 Le Huitieme Jour
Een afstandelijke zakenman merkt dat zijn saaie leven een andere wending krijgt door zijn onwaarschijnlijke vriendschap met een man die een Downsyndroom heeft.
«
»
23:45 AC/DC Forever Young
Achter AC/DC zit een clan, de gebroeders Young. Al vanaf jonge leeftijd hebben Malcolm, de drijvende kracht, en Angus, het gitaarwonder, één obsessie: rockmuziek componeren met een vleugje blues. Grote broer George helpt hen en wordt hun mentor.
«
»
00:35 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers