TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Sturm der Liebe
Vincent belooft Ana dat hij alles zal doen om haar paard Apollo te helpen. Als hij de werkelijke de reden ontdekt waarom Apollo de laatste tijd niet zo veel heeft gegeten, doet Ana een bekentenis.
«
»
12:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:35 Milk Money
De twaalfjarige Frank reist met zijn maatjes naar de grote stad met als doel het zien van een naakte vrouw in het echt. Wanneer ze V ontmoeten, beseft Frank dat zij een perfecte vrouw voor zijn timide vader zou zijn.
«
»
16:35 Parks and Recreation
Ben, Leslie en Chris ontmoeten gemeenteraadslid Ingrid de Forest van Eagleton om financiële zaken te bespreken. Ann brengt April naar de oriëntatiedag van de dierenartsschool.
«
»
17:00 Las Vegas
De licentie van het Montecito loopt gevaar. Mike hoopt een appartement te kopen. Mary heeft een geheime aanbidder.
«
»
17:45 Superstore
Het personeel is geveld door voedselvergiftiging op Black Friday. Mateo en Cheyenne bedenken een manier om van Black Friday te profiteren.
«
»
18:15 The Goldbergs
Barry verheugt zich op Kerstmis nu hij verloofd is met Lainey, iets wat Beverly allesbehalve zint. Ondertussen doet Murrays broer Marvin Adam een belofte met een verrassend resultaat.
«
»
18:45 Parks and Recreation
Pawnee Parks-medewerkers zijn gekoppeld aan hun Eagleton-tegenhangers. Chris en Ben werken samen aan een boekhoudproject. Ann onthult haar plannen.
«
»
19:10 The Simpsons
Homer wordt de nieuwe assistent van Carl maar hij begint zich al snel te gedragen als Anna Wintour en Homer kan zijn eisen maar moeilijk nakomen. Marge poseert als pin-up voor een kalender.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Het team voert onderzoek naar een Colombiaans drugskartel waarvan de leider immuniteit geniet onder bescherming van de CIA. Het kartel heeft bovendien Deacons familie in het vizier.
«
»
20:25 The Desperate Hour
Een weduwe doet haar best om haar jonge dochter en zoon een normaal leven te geven. Tijdens het joggen in het bos komt ze erachter dat er een schietpartij is in de stad. Ze heeft maar een uur om haar zoon te redden.
«
»
22:00 Patriot Games
Op vakantie met zijn vrouw en dochter, raakt voormalig CIA-agent Jack Ryan betrokken bij een IRA aanslag op een lid van de Britse koninklijke familie.
«
»
00:05 S.W.A.T.
Het team voert onderzoek naar een Colombiaans drugskartel waarvan de leider immuniteit geniet onder bescherming van de CIA. Het kartel heeft bovendien Deacons familie in het vizier.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers