TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een theater vol met dansende tafels en stoelen wordt ontdekt. Er is ook een magische lamp.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
Dimitri en zijn vrienden gaan op zoek naar de pindavoorraad. Maar er zou een geest rondspoken in Anansi's hut en angstvallig zijn schat bewaken.
«
»
06:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Viktor hebben geen zin om te koken. Ze gaan naar een restaurant, ze kunnen niet kiezen.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Monty vindt het moeilijk om te gaan met een chagrijnige Eddie, maar uiteindelijk worden ze vrienden.
«
»
06:45 Odo
Odo heeft de kampleider overtuigd om Pigeon Post voor een dag de leiding over het kamp te geven. Nu hebben de kampeerders geen controle meer, en Odo moet Pigeon Post helpen genoeg vertrouwen te krijgen om de wilde vogels te temmen.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Plom overwint zijn voorleesangst als iedereen tijdens de Blije Boekendag voorleest.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory kan niet wachten om bij Bibi en Bobbie te gaan logeren. Maar als hij bij de twee aankomt, is alles anders. Ineens voelt hij zich niet meer op zijn gemak en wil hij terug naar thuis.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Aisia wil een huisdier, maar dat blijkt lastiger dan ze had gedacht. Luc vindt het onzin omdat er genoeg dieren om hen heen zijn.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson wil indruk maken op Bobientje, want die vindt waakhonden wel stoer. Samson wil dus ook een waakhond zijn. Marie wil Samson wel helpen en zal hem leren hoe hij een goede waakhond kan zijn.
«
»
07:30 De WieWats
Petula wou dat ze rijk was zodat ze naar verre oorden kon reizen, dus Ollie tekent een eiland voor haar. Raoul valt overboord en de MiniWhats belanden in de buik van een walvis. Ze ontmoeten een piraat die hen helpt om weer op het droge te komen.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
Freddy doet een poging om Betty te leren hoe je een mens moet zijn. Ondertussen zoekt hij naar het geneesmiddel voor haar nieuwe menselijke vorm.
«
»
08:00 #LikeMe
Vriendschapsperikelen liggen aan de oorsprong van een hevige ruzie op school en iedereen wijst naar elkaar voor wie er de schuld van draagt. Maar het is vooral Yemi die het gelag betaalt, waardoor de jongen zich plots heel eenzaam voelt.
«
»
08:30 Spookuil
De tienjarige Eia wil niets liever dan samen met haar vader en moeder Kerstfeest vieren. Maar als haar ouders plotseling naar het buitenland moeten voor hun werk, moet Eia de wintervakantie doorbrengen bij haar grootvader.
«
»
10:00 Molang
Molang en Piu Piu bestellen een robot die alles kan, maar ze beseffen niet dat hij ook te veel doet.
«
»
10:05 Zig & Sharko
Elke ochtend scheert Sharko zijn indrukwekkende lichaamshaar af omdat hij zich schaamt voor wat Marina zou denken als ze erachter zou komen dat hij zo behaard is. Maar Zig gaat zijn geheim tegen hem gebruiken.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Onbedoeld slikt Sharko Bernie in, die in zijn maag terechtkomt. Marina gebruikt steeds gekkere technieken om te proberen hem terug te krijgen, terwijl Zig van de situatie gebruik maakt om te proberen een hap uit haar te nemen.
«
»
10:20 De WieWats
Olive is meegesleurd door een kleine zwarte wolk en is haar magische potlood vergeten. Boulard gebruikt het om het terug te vinden, maar hij heeft niet het talent van Olive en de Quiquoi's raken verwikkeld in gevaarlijke avonturen.
«
»
10:30 De Smurfen
De Magische Voorraad Winkel verwisselt de bestellingen van Grote Smurf en Gargamel. Gargamel krijgt Grote Smurfs magische kruiden, terwijl Grote Smurf een aap krijgt.
«
»
10:40 De Smurfen
Nadat hij een chaos heeft veroorzaakt, denkt Klungelsmurf dat de enige plek waar hij nog onhandig kan zijn in de lucht is. Hij besluit om Knutselsmurf vragen om hem te leren vliegen.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
In de ochtend heeft papa besloten om een dagje te gaan vissen, maar hij moet de was nog doen. Dan komt hij op het briljante idee om Nicolas met het karwei te belasten, in ruil voor een bezoek aan de bioscoop.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
De televisie valt uit, net voordat er een western zou worden uitgezonden. Daarom besluiten de vrienden zelf een western te maken met Geoffrey's camera. De opnames vinden plaats in Bains-les-Mers, maar niet alles gaat volgens plan.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Marina en Sharko ontdekken dat de tapdansers niet kunnen zwemmen. De haai besluit het hen te leren, maar Zig en Bernie creëren gevaarlijke situaties zodat Marina het vertrouwen in Sharko verliest.
«
»
11:20 Coop Troep
Wanneer Puppy Mac alleen naar het park wil lopen, overtuigt de troep Sam om hem te laten gaan, omdat ze hem de hele weg in de gaten zullen houden. Maar wanneer elk lid zijn dekmantel verraadt, rent Mac weg en leidt hen op een dolle achtervolging.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Fizz wil een grote filmregisseur worden en probeert een fantasiefilm te maken met Wezel in de hoofdrol. Magoo, die net een boek over mythologische wezens heeft gelezen, ziet zijn buurman aan voor een eenhoorn.
«
»
11:40 Ninja Express
Nadat enkele speelse kabouters haar telefoon hebben afgepakt, vragen een moeder en haar zoon de Ninja's om hulp. Maar wanneer de kabouters ook de ninja's in ontvangst nemen, volgt er een spelletje magisch tikkertje.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
De kinderen ontmoeten Choumichou, een beroemde banketbakker die zijn eigen banketbakkerij heeft opgezet in Nabach. Zayn is een fan van hem en kan een culinair duel met Kadir, Choumichou's leerling, niet weerstaan.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Tijdens een schoolreisje wordt Hoon aangespoord om naar Olympus te gaan zonder het haar vrienden te vertellen. Sid en Luce, die geraden hebben dat Hoon vermist is, verzinnen een smoes om weg te komen van de groep en gaan haar zoeken.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Terwijl het team op zoek is naar zwarte beren, stuiten ze op de zeldzame 'geestbeer'. Maar de kwaadaardige Petra Cobblestone wil het eiland waar de dieren leven met de grond gelijk maken.
«
»
13:05 Kosmoo
Robbe heeft een gebroken been. Om de tijd te doden helpt hij Ellis met het onderzoeken van haar stamboom. Ellis vertelt over een brief die haar over-over-overgrootvader heeft geschreven.
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas en zijn vader doen mee aan een auditie voor een reclame voor een van hun favoriete producten.
«
»
13:40 De Hoppers
Arno en Daria moeten een filmpje maken over hun pa. Ze schamen zich voor hem omdat hij zich graag verkleedt als Wally Wasbeer, en als job nieuwe auto's ruikt om te kijken of ze wel nieuw ruiken.
«
»
14:00 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Lukt het Thomas om de faker te ontmaskeren in de familie Daese uit Ramskapelle (Heist)?
«
»
14:15 Helden
De Helden reizen naar de middeleeuwen.
«
»
14:25 GameKeepers
In een Japans landschap moeten Mats en Sari een ring naar de arme visserszoon brengen, zodat die de prinses ten huwelijk kan vragen. Maar ninja's liggen op de loer en willen de gamekeepers koste wat het kost stoppen.
«
»
14:50 Wannabe's
Said, Mike en Shoana proberen via de radio tickets te winnen voor een uitverkocht concert, maar het is Olly die de tickets per ongeluk binnenrijft. Hij heeft er twee. Er kan dus nog één iemand mee.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Marina wordt door Bernie uitgenodigd voor een logeerpartij. Sharko vergezelt haar, maar wordt de toegang geweigerd omdat hij niet is uitgenodigd. Sharko ziet Zig onder zijn neus doorgaan met zijn uitnodiging.
«
»
15:15 Coop Troep
Reggie belt de troep omdat hij wil leren dansen met Agnes en Agnes belt de troep omdat ze een foto van zichzelf wil voor Reggie. Terwijl Clive Reggie les geeft, neemt Flo Agnes mee op een gekke fotoshoot.
«
»
15:25 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
Hockey wordt op natte velden gespeeld en dat verbruikt natuurlijk heel veel water. Sarah gaat langs bij de Universiteit van Gent, waar ze speciaal voor de hockeysport een nieuw soort bal hebben ontwikkeld.
«
»
15:30 Helden
In deze spectaculaire aflevering maken de helden onderling uit wie de grootste superheld is.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Pieter wil zich niet laten chanteren door Soufian en probeert de politie in te schakelen om Flo uit Soufians handen te bevrijden. Dorien komt echter op een heel ander spoor, en Soufian vinden is geen prioriteit meer.
«
»
16:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
16:30 Competitiebeesten
Voetballer Gianni maakt zich zorgen en snowboarder Jules verlegt zijn grenzen. Ondertussen bereidt tennisster Chyara zich voor op het Belgisch Kampioenschap tegen Amelia.
«
»
16:55 Schijtluizen
Sien en Nidal ontdekken het verschil tussen de hazelworm en de gladde slang. En die laatste, die bijt meteen.
«
»
17:05 Spring
Het ziet ernaar uit dat de meisjes niet kunnen deelnemen aan de audities voor de clip van Fusion. Woefer moet dringend werk maken van een goede tekst of het loopt fout af. Marie-France wil de meisjes helpen. Chantal probeert Pieter jaloers te maken.
«
»
17:30 Spring
Tien krijgt steeds meer gevoelens voor Pieter, maar ze weet niet hoe ze hem dit moet zeggen. De meisjes geven het beste van zichzelf tijdens de repetities. Chantal wil Pieter nog steeds jaloers maken, maar het is maar de vraag of haar plannetje lukt.
«
»
17:50 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:00 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
Cheerleaden is een echte topsport, en Moya legt ons precies uit hoe het in elkaar zit.
«
»
18:05 GameKeepers
De GameKeepers belanden in een 2-D platform game. Mats moet een parcours afleggen door de gure gangen van een ijsberg. Sari moet in een ijskamer allerlei proeven afleggen om Mats verschillende obstakels en hindernissen te helpen overwinnen.
«
»
18:30 De camping
Er is een afvalplukwedstrijd op de camping en de meeste mensen willen graag de prijs winnen.
«
»
18:40 Silverpoint
Louis, Kaz, Bea en Glen zijn in een virtuele wereld, terwijl Meg in het kamp hulp zoekt bij Finn en Alice. Fisher neemt het kamp over.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 De Hoppers
De schoolreis wordt afgelast omdat Dezeure van het geld voor de reis een nieuwe auto heeft gekocht. Daria en de klas komen in opstand. Ze geven niet op totdat ze op schoolreis mogen.
«
»
19:25 Zig & Sharko
Marina is verliefd geworden op Iers tapdansen en wil dat Sharko viool gaat spelen zodat zij kan dansen. Sharko moet zich goed concentreren om bij te blijven. Zig maakt van de afleiding gebruik om te proberen een hap uit de zeemeermin te nemen.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Armando geeft namens het team een balletuitdaging aan de CJ Company en de andere divisies. Spanningen tussen teamleden belemmeren echter het creatieve proces.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, gaat naar het Colosseum in Rome, Italië.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers