TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:35 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agent Anton Sullivan moet op zoek naar een ontsnapte gevangene die een gevaar voor de samenleving vormt. Een drone en de politiehond worden ingezet om de man terug te vinden.
«
»
15:25 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agenten Matt Turner en Rich Woodward achtervolgen een onverzekerd voertuig. Wanneer de bestuurder uiteindelijk halt houdt, blijkt dat hij zelfs nooit zijn rijbewijs heeft gehaald.
«
»
16:20 Baywatch
De nieuwe vriend van Shauni valt niet in de smaak bij Eddie. Ondertussen krijgt het reddersteam af te rekenen met een man die wilde feestjes organiseert op zijn boot.
«
»
17:15 Stargate Atlantis
Het team heeft al maanden niets meer gehoord van de Taranisbevolking. Sheppard is er niet blij mee.
«
»
18:05 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agenten Matt en Ian starten een onderzoek nadat een elfjarig kind wordt aangereden door een busje.
«
»
19:05 Top 20 Funniest
Wees getuige van het hilarische huwelijksadvies van een ouder koppel, zie hoe een vrachtschip zich een weg baant door een haven vol jachten en zit op de eerste rij bij een schoolexperiment dat niet geheel volgens plan verloopt.
«
»
20:00 De Familie Backeljau
De Miss Luchtbalverkiezing staat voor de deur. Als de Bomma naast Sabrina ook Janine begint te coachen, ontstaat er grote rivaliteit tussen de twee. De Bomma kiest voor Janine. Sabrina is ontroostbaar. Maria biedt zich aan als Sabrina's nieuwe coach.
«
»
20:30 10 Minutes Gone
Frank heeft last van geheugenverlies. Hij wil weten wat er gebeurde bij de bankoverval waarbij zijn broer werd gedood. Hij slaat op de vlucht en gaat op zoek naar iemand die hem kan vertellen wat hij vergeten is.
«
»
22:15 Frozen Gold
Ray moet een belangrijk onderdeel van de mijnbouwinfrastructuur bouwen. Elley besluit elders op zoek te gaan naar andere mineralen.
«
»
23:05 Chicago P.D.
Het team gaat undercover om de gevaarlijke, nieuwe drugsdealers op te pakken die vastbesloten zijn de concurrentie te verdrijven. De informant van Ruzek blijkt echter een ongeleid projectiel die de hele operatie in gevaar brengt.
«
»
23:50 Chicago P.D.
Ruzek en Atwater moeten een arrestatie verrichten na een spraakmakende schietpartij. De situatie wordt gecompliceerder als duidelijk wordt dat iemand niet wil dat ze terugkomen naar het station.
«
»
00:35 Baywatch
De nieuwe vriend van Shauni valt niet in de smaak bij Eddie. Ondertussen krijgt het reddersteam af te rekenen met een man die wilde feestjes organiseert op zijn boot.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers