TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Peaky Blinders
De verijdelde moord op Mosley kost de Shelby's een familielid. Vier jaar later nadert het einde van de drooglegging en gaat Tommy naar Noord-Amerika.
«
»
03:15 Peaky Blinders
Thuis smeedt Tommy een verbond met de onwaarschijnlijkste mensen om Jack Nelson over te halen op zijn voorstel in te gaan. Dochter Ruby doet een verontrustende uitspraak.
«
»
04:15 Silent Witness
Thomas onderzoekt het geval van John Sealy, een soldaat die stierf tijdens een militaire oefening. Het lijkt erop dat John aan een aneurysma stierf, maar wanneer Thomas iets vreemds in zijn systeem ontdekt, moet hij op zoek naar antwoorden.
«
»
05:10 Grantchester
Leonard is getuige van een gewapende overval op het postkantoor. Dankzij zijn verklaring komen Geordie en Sidney een mogelijke dader op het spoor, maar hun verdachte blijkt reeds vermoord.
«
»
06:00 Death in Paradise
Wanneer een ontvoering eindigt in moord, moeten Neville en het team uitzoeken wat er mis is gegaan.
«
»
07:00 Murdoch Mysteries
Wanneer een dief inbreekt in een verzegelde bankkluis zonder de deur te openen, moet Murdoch een schijnbaar onmogelijke diefstal oplossen. Een getuige beweert Harry Houdini te hebben zien wegvluchten van de plaats delict.
«
»
07:50 Father Brown
Een dode op de steencirkel van een door polio getroffen dorp brengt Father Brown tot de conclusie dat er donkere krachten aan het werk zijn en dat er een ander offer dreigt.
«
»
08:35 Death in Paradise
De voorzitter van een cricketclub wordt dood teruggevonden met een schotwond. Zijn lichaam werd op het terrein van de club gevonden. De verdenking valt al snel op zijn teamgenoten.
«
»
09:25 Midsomer Murders
Jones denkt na de dood van een oud stel terug aan een mysterie uit zijn schooltijd. Het team onderzoekt een mogelijk verband tussen het vermoorde stel en een fataal ongeluk dat twintig jaar geleden plaatsvond.
«
»
10:15 Midsomer Murders
De eigenaar van een plaatselijk tijdschrift wordt een verdachte als er een lichaam in de bossen wordt gevonden. Terwijl Barnaby en Jones zich in de zaak verdiepen, dwingt een andere moord hen hun onderzoek te herzien.
«
»
11:00 Call the Midwife
Een zwangere moeder met een chronische hartaandoening wordt onwel, Nancy krijgt argwaan door het onvoorspelbare gedrag van een jonge vader en Matthew bereidt zich voor op het bezoek van zijn vader.
«
»
11:55 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
De stad gonst van opwinding in de aanloop naar de prestigieuze hondenshow van de kennelclub van Melbourne, maar wanneer een hondenverzorger dood wordt aangetroffen, dreigt er een schandaal.
«
»
12:40 Death in Paradise
Humphrey en Camille onderzoeken een dood in de Saint Marie Heritage Society. Detective Goodman wordt tijdens het onderzoek afgeleid door zijn gevoelens.
«
»
13:30 London Kills
Een vrouw kruipt in bed met een man die dood blijkt te zijn. Tijdens het onderzoek stuiten de rechercheurs op overspel, chantage en verraad. Ondertussen houdt Billie belangrijke informatie voor zich.
«
»
14:15 London Kills
Bij de Theems wordt een dode vrouw gevonden die mogelijk slachtoffer is geworden van een uit de hand gelopen seksspel. Ondertussen gaat Billie de confrontatie aan met Amber en dat heeft gruwelijke gevolgen.
«
»
15:10 Murdoch Mysteries
Rechercheur Murdoch onderzoekt een reeks inbraken waarbij de dieven door gaten te graven bij winkels en banken zijn binnengedrongen.
«
»
16:05 Midsomer Murders
Daniel Talbot is een student aan de prestigieuze Devington School. Tijdens de jaarlijkse race van de school op St. Malley's Day, wordt hij overvallen. Hij gaat terug om hulp te halen en valt kort daarna dood neer. Barnaby ondezoekt de zaak.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Barnaby en zijn vrouw Joyce wonen de St Malley's Day-run bij op de chique privéschool Devington School. Ze kijken met afgrijzen toe hoe de intelligente en gevoelige Daniel Talbot bij de finish in elkaar zakt.
«
»
18:00 Death in Paradise
Een man wordt vermoord terwijl hij zeer dichtbij detective Richard Poole is: hij zit zelfs met handboeien aan hem vastgeketend. Zijn dood brengt Pooles carrière in gevaar, en hij moet dus alles doen wat hij kan om de moordenaar te vinden.
«
»
19:00 Death in Paradise
Als Richard ziek wordt, zijn Dwayne en Fidel de enigen die beschikbaar zijn, en dus moeten zij de moord op een duiker oplossen. Het onderzoek is flink ingewikkeld, omdat de moord onmogelijk lijkt te zijn.
«
»
20:00 Grantchester
Geordie en Sidney doen onderzoek naar de dood van een jonge fabrieksmedewerker, en enkele overvallen die iets met elkaar te maken hebben. Ze krijgen het gevoel dat ze constant worden gedwarsboomd.
«
»
21:00 Hope Street
De nieuwe rechercheur van Port Devine, de mysterieuze Jo Lipton, komt meteen in actie als ze op een gewapende uitbraak in een gevangenis inrijdt. Terwijl ze de situatie onder controle krijgt, maakt Jo veel indruk, vooral op agent Callum McCarthy.
«
»
22:00 Six Four
Rechercheur Chris O'Neill wordt door een journalist benaderd over een cold case met betrekking tot een vermist meisje. Ook zijn eigen dochter wordt vermist en zijn vrouw Michelle gaat naar Londen om haar te zoeken.
«
»
23:00 Scott & Bailey
In een flashback zien we hoe Rachel ervan wordt beschuldigd achter de dodelijke aanval te zitten op haar ex-vriend Nick. Ze vindt troost bij Sean en stemt ermee in met hem te trouwen. Intussen buigen de inspecteurs zich over de moord op een zwerver.
«
»
00:00 Murdoch Mysteries
Murdoch moet het criminele meesterbrein James Gillies naar de gevangenis overbrengen voor diens executie, maar tijdens het vervoer ontstaan er problemen.
«
»
00:45 Traces
Terwijl Kathy toezicht houdt op de opgraving van Maries graf, geeft Daniel McKinven de leiding die hij nodig heeft om een arrestatie te verrichten, maar het is de strenge forensische wetenschap die uiteindelijk voor rust zorgt bij Emma.
«
»
01:30 Harry Wild
Harry Wild is net met pensioen en wil nu in alle rust haar eerste roman schrijven. Maar ver komt ze niet, want ze wordt het slachtoffer van een beroving. Ze besluit vervolgens bij haar zoon, politieagent Charlie, in te trekken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers