TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Flip This House
Veronica en de nieuwe projectmanager Brent willen veel aandacht besteden aan het ontwerp van een nieuwe woning, terwijl Randy en Armando de klus snel willen klaren en op het budget willen besparen.
«
»
03:00 Nancy Drew
In de overtuiging dat het oplossen van Lucy's moord zal leiden tot het oplossen van Tiffany's moord, besluit de Drew Crew om te praten met de enige ooggetuige van beide moorden, de dode Lucy zelf.
«
»
03:40 Nancy Drew
Nancy en de Drew Crew ontdekken dat een bijna fataal auto-ongeluk geen ongeluk was.
«
»
04:25 Below Deck
Kate's geduld raakt op met Emily en Sierra. Kelley en Sierra wisselen verhitte woorden uit nadat Kelley is gewend aan een nieuwe senior matroos. Lauren en Nico worden de manipulatieve manieren van Kate beu.
«
»
05:10 Below Deck
Sierra verliest de controle. Emily twijfelt aan de vriendschap van Ben en Kate. Kyle doet Ashley een aanbod. Kate heeft een één-op-één gesprek met Nico. Lauren en Ben overschrijden een grens.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
Tijdens het verkennen van de Appalachian Mountains in Virginia vinden Mike en Frank een schuilplaats vol geschiedenis. Ze vinden zelfs enkele herinneringen aan een bluegrasslegende.
«
»
06:40 American Pickers
Mike en Frank nemen een uitnodiging aan van Vanessa, de dame uit Indiana met haar passie voor alles wat met de Ford Model A te maken heeft. Op aandringen van haar dochter doet ze een aantal dierbare items weg, waaronder een zeldzame takelwagen.
«
»
07:25 Storage Wars
Laura en Dan organiseren een evenement in hun huis waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Hoewel het om liefdadigheid gaat, blijven de kopers competitief strijden om de eerste plaats.
«
»
08:10 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
08:20 Flip This House
Bij CT Homes vinden ze het tijd om twee grote Victoriaanse huizen in Elm Street om te toveren. Deze prachtige huizen, in de buurt van New Haven, zouden een grote winst moeten opleveren.
«
»
09:10 Shark Tank
Ondernemers uit Massachusetts verhuren tiny houses in het bos. Ex-studenten maken chips van sprinkhanenmeel. Een stel uit Texas heeft een moderne versie van een favoriet stuk speelgoed.
«
»
10:00 Shark Tank
Een brandweerman maakt tassen die brandweermannen beschermen tegen vuur. Een verpleegster toont een trillende mat die huilende baby's kalmeert. Een legerofficier presenteert een zalf om wonden te genezen.
«
»
10:50 Below Deck Down Under
Verschillende bemanningsleden nemen de eisen van kapitein Jason niet serieus en ontdekken dat hij het meent.
«
»
11:50 Below Deck Down Under
Met Thalassa in beroering, probeert kapitein Jason zijn draai te vinden met zijn nieuwe team.
«
»
12:40 Zombie House Flipping
Het team is in Orlando op zoek naar het perfecte zombiehuis om op te knappen, en vindt er een in een rustige buurt. Het blijkt een enorme uitdaging, aangezien het pand aan het wegrotten is. Dan rest nog de vraag of er wel winst te maken valt.
«
»
13:30 Storage Wars
Een compilatie van bijzondere koopjes van het vader en zoon team Darrell en Brandon Sheets.
«
»
13:55 Storage Wars
De bieders jagen op koopjes in de heuvels van Murrieta, Californië, waar zowel de spanningen als de prijzen hoog oplopen. Darrell neemt drastische maatregelen nadat Dave hem boos maakt. Ivy houdt het hoofd koel om een opslagruimte te kunnen scoren.
«
»
14:20 American Pickers
Mike en Frank ontdekken in Napa Valley, Californië een gigantische wijn-gerelateerde verzameling en willen daar de vruchten van plukken.
«
»
15:10 American Pickers
Mike en Frank vinden een enorm pakhuis in Chicago vol met afgedankte schatten, waaronder enkele sportmemorabilia van supersterren die erg waardevol lijken te zijn.
«
»
16:00 Shark Tank
Twee ex-werknemers van Google leren kinderen coderen. Een vrouw presenteert een app voor kinderen om voicemails te ontvangen via een knuffeldier, en software waarmee je planten water en licht geeft.
«
»
16:55 Shark Tank
Millennial-ondernemers pitchen zakelijke ideeën, waaronder voedingssuplementen, een training voor dronepiloten, en een kledinglijn die erop gericht is olifanten te beschermen. Er wordt een grote deal gesloten.
«
»
17:55 Station 19
Het team van Station 19 schiet hun collega's bij Station 42 te hulp. Ripley en Vic doen er alles aan om hun relatie te redden.
«
»
18:50 Below Deck Down Under
De nieuwe bemanning vindt eindelijk houvast. Culver komt te dicht bij een chartergast tijdens een avondje uit.
«
»
19:45 Below Deck Down Under
Kapitein Jason blijft het gebrek aan initiatief van Culver opmerken.
«
»
20:35 Tokyo Vice
Jake helpt bij het ontmaskeren van de mol in de Chihara-Kai en moet dan afwegen of hij een wederdienst wil aanvaarden. Samantha probeert haar Matsuo-probleem op te lossen. En Satos rekrutering eindigt met een verwoestende les in loyaliteit.
«
»
21:50 Tokyo Vice
Op een geïmproviseerd vredesoverleg van de Yakuza wordt Tozawa overgeleverd aan de gevolgen van zijn eigen acties. Samantha begint haar schulden bij Matsuo af te lossen. En een vastberaden Jake trekt een tip van Ishida na.
«
»
23:05 Nancy Drew
Nancy en de Drew Crew zoeken wanhopig naar de vermiste zus van George, Ted, wiens ontvoering een griezelige afspiegeling is van het onderzoek waarmee Nancy's speurderscarrière begon.
«
»
23:55 Nancy Drew
Na het ontdekken van een verband tussen het gif dat Tiffany Hudson doodde en een cold case in Horseshoe Bay, riskeren Nancy en haar vrienden hun leven om een seriemoordenaar voor het gerecht te brengen.
«
»
00:50 NCIS
Een man wordt dood gevonden in een illegale nachtclub. Het team onderzoekt of chantage een motief voor de moord was.
«
»
01:35 NCIS
Een SEAL-marinier is wegens moord veroordeeld en ontsnapt uit de gevangenis. Het team zoekt naar hem, maar Gibbs is de enige die overtuigd is van de onschuld van de man.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers