TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:15 Plop & de Peppers
Pol en Pepijn maken de hele dag een hoop lawaai bij alles dat ze doen en Pip kan er helemaal niet meer tegen. Zee besluit daarom om Pol en Pepijn helemaal weg te wensen en eindelijk rust te hebben.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Klus bezoekt Plop, die rustig zit te lezen. Dit werkt aanstekelijk en Klus neemt ook een boek in de hand. Om elkaar niet te storen, gaat Plop in de keuken zitten en Klus in de melkherberg. Maar dan laat Plop een lepel vallen.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Plop en zijn vriendjes gaan picknicken. Maar de vraag is of ze wel alles bij zich hebben.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Klus beweert dat hij de beste danser van het kabouterdorp is. Zijn vriendjes geloven hem niet en dus wordt er een danswedstrijd georganiseerd.
«
»
06:36 Super Monsters
De kinderen trakteren hun buren op wat Halloweentrucjes die ze nooit zullen vergeten.
«
»
06:50 Nils Holgersson
Als er een bijzondere Sterrensteen uit de hemel komt vallen, racen Nils en Martin er meteen naartoe. Maar als blijkt dat de Zwarte Elf zijn zinnen er ook op heeft gezet, komen de vrienden in een gevaarlijke situatie terecht.
«
»
07:00 Super Monsters
De Super Monsters zijn de gastheren van een Halloween-feest en ontdekken een nieuw Super Monster.
«
»
07:10 Maya de Bij
Een dief steelt de honingpotten van de korf. Maya ontdekt dat de dief Max is. Hij doet dit onder druk van een vreemd monster: de Honingvreter. Maya gaat op onderzoek om de zaak uit te klaren.
«
»
07:20 De avonturen van Lolly Lolbroek
Lolly wil weten welke kleur Koko wil voor haar caravan, maar Koko kan niet praten. Lex stuurt de gedachtenfloepser, zodat ze Koko's gedachten kunnen horen. Kara komt op het idee om Marx' gedachten te lezen en stopt het stiekem in zijn zak.
«
»
07:35 Hallo K3
Kristel heeft een dikke pukkel op haar gezicht. Ze vreest dat ze gezonder zal moeten leven. Dan blijkt dat haar hele omgeving ongezond en vet eet. Karen wordt verliefd op de pizzabezorger. Ze bestelt keer op keer pizza om hem te kunnen ontmoeten.
«
»
08:00 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke vinden een bewusteloos meisje bij een bushokje. In het ziekenhuis ontdekken ze iets raars in haar bloed. Robin krijgt een nieuwe collega waarmee hij een speciaal interventieteam vormt.
«
»
08:25 3 Onder: Verhalen uit Arcadia
Nadat de locatie van Gaylens kern is ontdekt, neemt Toby contact op met de trollenjager Jim Lake. Ondertussen adviseert Blinky de koninklijke familie om de Kneuzenmaaier in te schakelen.
«
»
08:45 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
09:00 Moominvalley
Het lijkt erop dat het in het nieuwe huis beter gaat als papa Moomin veel vis vangt. Mama Moomin is echter niet gelukkig en vindt haar toevlucht in haar fresco's.
«
»
09:20 K3 Kan Het!
Kristel heeft een vlucht met een privéjet geregeld voor Lotte. Nore is gek op chocolade en leert samen met Josje pralines maken bij chocolatier Dominique Persoone. En Karen vervult de droom van Amélie om modeontwerpster te worden.
«
»
09:45 De keuken van Sofie
TE:200 Chef-kok Sofie Dumont bereidt een smakelijk gerecht in haar gezellige keuken. Van klassieke tot gezonde gerechten en van voorgerechtjes tot dessertjes: alles komt aan bod in 'De Keuken van Sofie'.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Border Security: Australia's Front Line
Agenten houden een Franse reiziger aan die zich zenuwachtig gedraagt. Bioveiligheidsagenten doen een walgelijke ontdekking in de bagage van een vrouw die vanuit Vietnam is gevlogen.
«
»
12:25 De kotmadam
Jeanne vindt een roze, geparfumeerde brief in de jas van Odilon. Jeanne is ervan overtuigd dat hij een lief heeft, terwijl Jef denkt dat zijn goede vriend in het geniep snookerlessen volgt.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Jonas neemt Robyn in vertrouwen over Vince. Zij wil de jongen opvangen, maar Benny reageert weinig enthousiast. Robyn vraagt raad aan Mieke. Stefanie krijgt een nieuwe paniekaanval.
«
»
14:10 Medisch Centrum West
Adri Tolhuis weigert verpleegd te worden door z'n zoon Guus en wordt gekweld door herinnneringen aan z'n gevechten in de KNIL. Maurice Alberts wordt gevraagd om met hem te praten.
«
»
15:10 White Collar
Neal gaat undercover en wordt aangenomen om een verzekeringsdetective te vermoorden die aan een zaak werkt. Dit blijkt Sarah Ellis te zijn.
«
»
16:05 Verschoten & zoon
Magda is over tijd. Een predictortest is positief. Conny is in de wolken met dit heuglijke nieuws, maar Magda ziet dat helemaal anders. René vangt een deel van het gesprek op tussen de twee.
«
»
17:10 Met vier in bed
Gewezen Amsterdammers Marga en Marco gingen op zoek naar een nieuw leven. Ze openden in Eben Emael, een Waals dorpje dichtbij Maastricht, de prachtige en rustige B&B Rue Haute.
«
»
17:55 Border Security: Australia's Front Line
Een passagier geeft op zijn formulier aan dat hij tabak bij zich heeft, maar het wordt duidelijk dat hij niet de hele waarheid vertelt. De grenspolitie doet een verrassende ontdekking in het Sydney Mail Centre.
«
»
18:20 De kotmadam
Jef heeft te veel gedronken en is in de Dijle gesukkeld. Dat kan hij niet aan Jeanne vertellen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 B&B zoekt Lief
Peter wil het hart van Katy veroveren en haalt daarvoor echt alles uit de kast. Op Curaçao neemt Patricia haar mannen mee op een leuke groepsdate, maar dat gaat anders dan verwacht.
«
»
20:35 Met vier in bed
Sarah is trots op haar B&B in het hartje van Antwerpen Zuid. De naam Museum Suites was een evidente keuze, want het pand kijkt uit op het KMSKA. Goede vriendin Britt helpt deze week mee in de B&B.
«
»
21:25 Ze Zeggen Dat
Ze zeggen dat een vrouw aan het stuur zorgt voor bloed aan de muur. Andy en Dina testen dit uit door zowel hun theoretisch als praktisch rijexamen opnieuw te doen. De zoektocht naar de waarheid gaat verder en leidt naar een autokerkhof.
«
»
22:40 Telefacts Zomer
Vervolg van de reportage over de Franse student Eloi Rolland, die op 7 maart 2020 verdween.
«
»
23:40 Code 37
Kevin en Hannah worden opgeroepen wanneer blijkt dat een patiënte van de psychiatrische instelling Levensadem, verkracht is in haar slaap. Haar oom eist dat Hannah en haar team de instelling laten sluiten en verdenkt de directeur van het misdrijf.
«
»
00:40 B&B zoekt Lief
Peter wil het hart van Katy veroveren en haalt daarvoor echt alles uit de kast. Op Curaçao neemt Patricia haar mannen mee op een leuke groepsdate, maar dat gaat anders dan verwacht.
«
»
01:15 White Collar
Neal gaat undercover en wordt aangenomen om een verzekeringsdetective te vermoorden die aan een zaak werkt. Dit blijkt Sarah Ellis te zijn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers