TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Blind Getrouwd UK
Drie van de koppels besteden tijd apart om na te denken over hun toekomst. Wanneer ze herenigd zijn, moeten ze beslissen of ze getrouwd blijven of hun eigen weg gaan.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Familie Gillis: massa is kassa
Peter wordt verdacht van belastingfraude en moet voor de rechter verschijnen. Gelukkig steunt de familie hem door dik en dun en vriendin Wendy neemt hem als voorbereiding mee naar een beautysalon.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:40 Blind Getrouwd UK
Het is de tijd van de geloftevernieuwing voor de laatste van de pasgetrouwden. Terwijl een stel hun beslissing onthult, staan de andere twee voor de moeilijkste keuze van hun leven.
«
»
14:30 The Bourne Identity
Een man wordt uit de oceaan gevist en komt bij met totaal geheugenverlies maar met zulke bijzondere talenten dat hij een gevaarlijk verleden lijkt te hebben. Hij zoekt zijn identiteit en achtergrond en wordt daarbij geholpen door een vrouw.
«
»
16:30 24 Hours in A&E
Een 14-jarig meisje belandt in het ziekenhuis nadat ze op haar hoofd is terechtgekomen bij een val met haar fiets. Een 56-jarige man kan door een oorontsteking maar moeilijk ademen.
«
»
17:30 Achter gesloten deuren
Het lijkt Lara voor de wind te gaan. Ze werkt bij haar moeder in de winkel en heeft een leuk vriendje. Als ze een SOA heeft opgelopen door een slippertje, verzint ze een verkrachting.
«
»
18:20 Familie Gillis: massa is kassa
Peter Gillis wordt overvallen door een brand in zijn eigen chalet. Na deze nieuwe tegenslag wil hij Wendy meenemen op vakantie. Ruud vervolgt zijn strijd tegen het kaal worden en neemt Mark mee naar een kliniek.
«
»
19:15 Home and Away
Cash en Rose zijn nog steeds wanhopig op zoek naar Dana. Een race tegen de klok start nadat Rose erin geslaagd is om de locatie van Dana's oproep te traceren. Intussen legt Madden de laatste hand aan zijn dodelijke plan.
«
»
19:45 UEFA Europa League
Verslag van de wedstrijd Cercle Brugge KSV - Kilmarnock, gespeeld in de kwalificatie voor de UEFA Europa League.
«
»
22:10 Bad Boys
Agenten Mike Lowrey en Marcus Burnett hebben een grote partij drugs ter waarde van honderd miljoen dollar geconfisqueerd. Maar als de drugs uit het politiebureau in Miami worden gestolen, hebben Marcus en Mike 72 uur de tijd om de daders te vinden.
«
»
00:20 Horrorhuurders & Huisjesmelkers
Een verhuurmakelaar ontdekt een hennepkwekerij tijdens zijn inspectie, maar de huurder beweert er niks van af te weten. Stuart en Steve krijgen hun eigendom terug, maar hebben enorme schade opgelopen.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers