TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Hudson & Rex
Charlie en Rex zijn getuige van een gewapende overval tijdens een bezoek aan de bank. Ze ontdekken dat de bankoverval verband houdt met een reeks ingenieuze onopgeloste overvallen.
«
»
02:50 Flip This House
Danielle komt in de spotlights met de renovatie van een huis in Atlanta. Angie en Harris laten Danielle haar ambitie botvieren.
«
»
03:40 Flip This House
Paul en Than plannen een 'flip' die er op het eerste gezicht gemakkelijk en snel uitziet. Maar dat verandert al vlug.
«
»
04:30 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:15 Shipping Wars
Natasha moet een enorme hoeveelheid speelautomaten naar een animeconventie vervoeren. Doug transporteert een ninja-trainingsbaan, maar komt meer hindernissen tegen dan hij vervoert.
«
»
05:40 Shipping Wars
Dwight en Tyesha moeten een belangrijke levering voor een jonge ondernemer regelen en Doug mag tonen hoe handig hij is als hij een breekbaar neonbord naar een verzamelaar in Chicago moet brengen.
«
»
06:00 American Pickers
Mike en Frank vinden gloednieuwe goederen in een van de oudste fietszaken in Amerika.
«
»
06:55 American Pickers
Mike, Frank en Danielle hangen rond met muzieklegendes en Rock & Roll 'Hall of Famers'. Ze zijn op zoek naar waardevolle vintage gitaren en andere objecten die te maken hebben met de rijke muziekgeschiedenis.
«
»
07:50 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
08:00 Storage Wars
De kopers proberen René op zijn eigen territorium te verslaan in Murrieta, Californië. Darrell is zelfverzekerd door zijn eerdere successen in het gebied. Jarrod en Brandi zetten alles op alles om weer goede zaken te doen na een lastige periode.
«
»
08:20 Flip This House
Stagiair Chris krijgt zijn kans op succes met zijn eerste 'flip' als projectmanager. Armando vertrouwt zijn stagiair voldoende om hem de touwtjes in handen te geven.
«
»
09:20 Shark Tank
Een ondernemer uit Massachusetts, stelt voor dat vrouwen een gemeenschap oprichten waarin de prioriteit ligt bij goed leven. Een trio uit Williamsburg, Virginia, introduceert een nieuwe manier van watersporten.
«
»
10:15 Shark Tank
Dit keer presenteren de ondernemers een probleemoplosser van hoog vermogen, een DNA-test die kan helpen in medisch onderzoek en een geavanceerde oplossing voor een dagelijks klusje.
«
»
11:15 Below Deck
St. David vertrekt voor de laatste charter van het seizoen. Fraser is in eerste instantie doodsbang voor de nieuwe bodybuilder charter gasten, maar leert een waardevolle les dat hij niet op uiterlijk moet beoordelen.
«
»
12:10 Below Deck
Andy gaat zitten met Capt. Lee, de Stud of the Sea, om de tiende verjaardag van "Below Deck" te vieren met voormalige "Below Deck" bemanningsleden, chartergasten en beroemde fans.
«
»
12:45 Shipping Wars
Dwight en Tyesha moeten een belangrijke levering voor een jonge ondernemer regelen en Doug mag tonen hoe handig hij is als hij een breekbaar neonbord naar een verzamelaar in Chicago moet brengen.
«
»
13:05 Flip This House
Jeremy wil van een koloniaal huis met drie kamers de trots van Hamden maken. Maar de vorige huurders zorgen al direct voor een kink in de kabel: ze lieten al hun rommel achter.
«
»
14:05 Storage Wars
De kopers bezoeken de veiling in Huntington Beach in Californië, op steenworp afstand van het magazijn van Darrell. Ivy en Rene werken samen in een poging om de grote plannen van Darrell en Brandon te stoppen. Jarrod en Brandi gaan op een date.
«
»
14:35 Storage Wars
Rene en Casey tonen hun zelfvertrouwen door bij de veiling in Rancho Cucamonga aan te komen met een karavaan aan vrachtwagens. Darrell hoopt zijn concurrenten af te leiden met donuts. Jarrod en Brandi plannen een jubileumfeest voor hun winkel.
«
»
15:00 American Pickers
Frank is hartstikke blij wanneer hij en Mike door een oud gesloten speelgoedmuseum lopen die op het punt staat hun verzameling te verkopen.
«
»
16:00 American Pickers
Mike Wolfe gaat op bezoek bij verschillende verzamelaars die zijn passie voor auto's delen.
«
»
16:55 Shark Tank
Drie ondernemers uit Californië herdefiniëren de kunst van het geven. Verder een reddingsvest dat gemakkelijker te gebruiken is, een online kledingbedrijf met producten uit Afrika en een alles-in-een, zelfbeschermende siliconen fopspeen voor baby's.
«
»
17:50 Shark Tank
Meerdere uitvindingen worden gepresenteerd, waaronder een zeevruchtenbroodmix, een uitvinding voor communicatie met huisdieren, een nieuwe badjas en een software-oplossing voor vroeg onderwijs.
«
»
18:50 Below Deck Down Under
Kapitein Jason Chambers laat zijn gasten kennismaken met een wereld van onderwateravontuur bij het wereldberoemde Groot Barrièrerif in Australië.
«
»
19:45 Below Deck Down Under
Aesha en Ryan zijn het oneens over service en dat leidt tot een explosieve lunch. Brittini neemt het voor zichzelf op, en Benny wil niet bij het anker werken.
«
»
20:35 From
Sara moet de consequenties van haar acties onder ogen zien als het nieuws van haar terugkeer zich door de stad verspreidt. Victor en Jade sluiten een onwaarschijnlijke overeenkomst.
«
»
21:40 From
De spanningen lopen hoog op in Colony House als er bekend wordt dat er een voedseltekort is.
«
»
22:40 Hudson & Rex
Als twee wandelaars dood worden aangetroffen bij een afgelegen kustpad, gaat het team op zoek naar een voortvluchtig duo dat wordt gezocht voor een reeks gruwelijke moorden op een kampeerterrein.
«
»
23:35 Hudson & Rex
Een getroebleerde popster wordt ervan verdacht haar verloofde te hebben vermoord. Na onderzoek brengt het team aan het licht wat de prijs van roem kan zijn.
«
»
00:30 Transplant
Bash komt weer in contact met de man die hem naar Canada bracht.
«
»
01:20 Transplant
Er worden beslissingen genomen over de toekomst van de spoedeisende hulp.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers