TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:25 MasterChef UK
De zeven overgebleven koks moeten een indrukwekkend menu bereiden voordat John en Gregg beslissen wie door mag gaan naar de kwartfinale. Ze gebruiken daarbij tijgergarnalen, makreel, kip sûpreme, kippenlevertjes en varkenskoteletten als ingrediënten.
«
»
08:25 MasterChef UK
Het is de kwartfinale en de zes getalenteerde winnaars van de heat staan voor een ontmoedigende test van een van de taaiste voedselcritici van het land, Grace Dent. De uitdaging is om een gerecht te maken waarbij groenten centraal staan.
«
»
08:55 MasterChef UK
In de derde week van de heats gebruiken de zeven koks ingrediënten als zeebrasem, kabeljauwfilets, venusschelpen, eendenborst en kippendijen om indruk te maken op de finalisten uit 2016, Jack Layer en Billy Wright, en ex-deelneemster Elizabeth Haigh.
«
»
09:55 MasterChef UK
De deelnemers gebruiken gerookte schelvis, tongschar, verse krab, kalfslever en kalkoenfilet om een onvergetelijk gerecht te maken. Ze moeten indruk maken op Jane Devonshire, de winnaar uit 2016, evenals de ex-finalisten Jack Lucas en Larkin Cen.
«
»
11:05 The Block Australia
De teams moeten de energie vinden om die zo belangrijke aantrekkingskracht op straat te creëren.
«
»
12:10 The Block Australia
De teams hebben nog vijf dagen te gaan om hun voortuin en de rest van hun huizen af te maken.
«
»
13:10 The Block Australia
Shelley en Scotty bezoeken de teams voor een laatste keer om hun voortgang te controleren. De Blockheads pushen om hun huizen af te maken met nog maar een paar dagen te gaan.
«
»
14:15 The Block Australia
De juryleden kijken welk team indruk op hen maakt met hun voortuinen en de rest van hun huizen.
«
»
15:40 The Block Australia
Voor het eerst in vier jaar kunnen fans en potentiële kopers de woningen bezichtigen.
«
»
16:40 The Sky is the Limit
Melissa Van Hoydonck ontwerpt samen met haar moeder Yolande kleding voor hun modemerk LFDA. Melissa is heel ambitieus, maar haar mode-imperium staat nog in de kinderschoenen. Harry brengt zijn dagen graag al werkend door.
«
»
17:35 The Sky is the Limit
Harry wordt vijftig en dat wil hij vieren. Hij gaat samen met zijn beste vrienden grof geschut uitproberen in de woestijn van Nevada. Peter heeft een afspraak met de man aan wie hij zijn bedrijf verkocht. Melissa lanceert vandaag haar eigen merk.
«
»
18:30 The Sky is the Limit
Peter en Faith zijn afgereisd naar het Afrikaanse continent waar ze verblijven in de villa van een nicht van Faith. Jacklin zal vandaag in het huwelijk treden met haar Chinese vriend Mr Lin. Kristina zet een dochter op de wereld.
«
»
19:30 The Sky is the Limit
Guy neemt zijn Sona mee naar Monaco voor de bootshow. Terwijl Frederik trots en met grote passie zijn huis toont. Seka en Christian zakken af naar LA.
«
»
20:35 Send Nudes: Body SOS
Mensen met sterke lichamelijke onzekerheden en die overwegen cosmetische chirurgie te ondergaan, krijgen volledige 360-graden avatars van hun naakte lichamen te zien. Dit helpt hen te beslissen of chirurgie echt de oplossing is.
«
»
21:30 Send Nudes: Body SOS
Mensen met sterke lichamelijke onzekerheden en die overwegen cosmetische chirurgie te ondergaan, krijgen volledige 360-graden avatars van hun naakte lichamen te zien. Dit helpt hen te beslissen of chirurgie echt de oplossing is.
«
»
22:30 Chasing Beauty
Jada is een adult entertainment model. Zij laat binnenkort in Turkije een BBL met borstvergroting uitvoeren. De gevaarlijke risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is maar de drang naar perfectie is te groot.
«
»
23:30 Chasing Beauty
We maken kennis met Imke, bekend van ex on the beach. Zij stond na haar deelname vooral bekend voor de fillers in haar lippen. Haar vriend is minder enthousiast over de nieuwe afspraak bij de plastische chirurg.
«
»
00:30 First on Scene
Eerstehulpverleners arriveren op de plaats van een grote schietpartij in Californië.
«
»
01:05 First on Scene
Ongepubliceerde beelden documenteren de brute dood van een beroemdheid.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers