TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:20 A Place in the Sun
David en Megan dromen van een vakantiehuis in Axarquia, Spanje, met zijn rijke Moorse geschiedenis en prachtige natuur, maar kunnen niet kiezen tussen een woning op het platteland of een praktisch dorpshuis.
«
»
07:05 Hello Goodbye
Joris Linssen spreekt op Schiphol mensen aan die staan te wachten op een aankomst of vertrek, op zoek naar persoonlijke verhalen over liefde, familiebanden en vriendschap.
«
»
07:45 Hello Goodbye
Joris Linssen spreekt op Schiphol mensen aan die staan te wachten op een aankomst of vertrek, op zoek naar persoonlijke verhalen over liefde, familiebanden en vriendschap.
«
»
08:30 The Block Australia
Met een schaarste aan materiaal en spullen die niet op tijd komen, beseffen de teams zich dat ze hun enorme woon- en eetkamers misschien niet afkrijgen.
«
»
09:20 Love It or List It UK
Mark en Suze uit North Tyneside hebben een complexe emotionele band met hun herenhuis met vier slaapkamers. Terwijl Kirstie een geweldig renovatieplan bedekt, zet Phil een wildcard in.
«
»
10:15 Dr. Phil
Een gesprek over de epidemie van obesitas bij kinderen. Een dertienjarige vertelt haar verhaal over gepest worden op school vanwege overgewicht. Verder een gesprek met een van de eerste tieners die een afslankoperatie onderging.
«
»
11:05 Love Island
Naarmate de tijd dringt, blijft de temperatuur stijgen op "Love Island". De Islanders genieten van een zomer die niemand van hen zal vergeten, maar ze kunnen maar beter klaar zijn om tot aan de finish te vechten.
«
»
12:00 Love Island
De opwinding groeit op Love Island en in de villa willen de eilandbewoners wanhopig blijven tot de finale. Terwijl de klok aftelt en de prijs steeds dichterbij komt, vraagt iedereen zich af: wie is hier voor de liefde en wie zit er achter het geld.
«
»
12:55 When Luxury Holidays Go Horribly Wrong
De luxe vakantie-industrie is populairder dan ooit met mensen die wanhopig op zoek zijn naar de ultieme ervaring. Maar veel uitgeven is geen garantie voor het vinden van de perfecte bestemming.
«
»
13:50 When Luxury Holidays Go Horribly Wrong
De uitbundige vakantie-industrie is bekender dan ooit omdat iedereen op zoek is naar de mooiste ervaring, maar veel geld uitgeven is geen belofte voor het ontdekken van de ideale bestemming.
«
»
14:40 The Block Australia
De beoordeling bereikt een nieuw hoogtepunt wanneer de epische woon- en eetkamers worden onthuld. Er kan mogelijk een straf worden opgelegd aan een team dat de regels heeft overtreden.
«
»
16:00 A&E After Dark
Een patiënt in voorlopige hechtenis wordt naar het ziekenhuis gebracht om zijn verwondingen te laten behandelen. Als hij daar arriveert, is hij agressief naar de politie toe en weigert om mee te werken.
«
»
16:50 Dr. Phil
Teri werd aangevallen door de hond van haar voormalige vriendin Valina. Valina zegt dat Teri haar verwondingen zo erg overdreef dat haar hond moest worden geëuthanaseerd. Een vrouw vertelt dat ze is aangevallen door de twee honden van een cliënt.
«
»
17:40 MasterChef: The Professionals
De koks moeten alles geven en gerechten maken die de verbazingwekkende technieken die ze hebben gezien nabootsen. Ze hebben één uur en 30 minuten om twee gerechten te maken.
«
»
18:50 Love It or List It UK
In High Wycombe zitten Carly en Phil in een impasse over hun halfvrijstaande huis met vier bedden. Kirstie heeft een oplossing om daar verandering in te brengen, maar Phil heeft een aantal ongelooflijke huizen klaar staan.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De Meilandjes gaan naar een grote boomkwekerij om een boom uit te zoeken die in hun tuin voor extra privacy moet gaan zorgen. Ondertussen gaat thuis het slopen vrolijk verder. Maxime en Leroy gaan op zoek naar de droomoutfit voor hun trouwdag.
«
»
20:35 Bachelor in Paradise Australia
De spanningen lopen hoog op tijdens een explosief Bula-banket terwijl de beschuldigingen over en weer vliegen. Intenties worden in twijfel getrokken, waardoor sommige deelnemers in tranen achterblijven.
«
»
21:50 Bachelor in Paradise Australia
Er arriveert een nieuw gezicht in het paradijs en de zinnen zijn gericht op één specifieke persoon. Geruchten beginnen de ronde te doen, waardoor een van de vrijgezellen alles in twijfel trekt.
«
»
23:10 A Place in the Sun
Bill en Maureen Hughes uit North Lanarkshire zijn op zoek naar een huis aan de prachtige Golfkust in Florida, waar ze een heel nieuw hoofdstuk van familieherinneringen kunnen creëren en kunnen ontsnappen aan de Schotse winters.
«
»
00:15 Love Island
Er staat veel op het spel als onze jongens en meisjes de laatste week in het paradijs ingaan. Terwijl de finish in zicht komt, zijn de eilandbewoners wanhopig om het einde te halen, maar het zal niet gemakkelijk zijn omdat de wendingen blijven komen.
«
»
01:20 Love Island
Nadat de eilandbewoners deelnemen aan een uitdaging, twijfelt Liberty aan haar relatie met Jake.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers