TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een herder vangt een uil en er is een discofeestje in het tijdperk van de Renaissance.
«
»
06:05 Bumba
Bumba en Bumbalu spelen met een muziekmeter en hun trommen. Bumbina rent achter een rij ballen. Een poppetje tovert een olifant van onder een doek. Bumba en Nanadu gaan samen dansen. Bumba en kiwi maken een blokkentoren.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje brandt een paar haren in een vijandige wereld, waar bommen ontploffen.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is gevallen tijdens het fietsen. Nu durft ze niet meer. Viktor haalt een kameraadje erbij. Kameraadje Nora laat zien dat Kaatje geen schrik moet hebben op de fiets.
«
»
06:25 Rintje
Rintje gaat een nachtje logeren bij oma. Als een echte ontdekkingsreiziger gaat hij op zoek naar spannende nieuwe dingen. Maar tot zijn teleurstelling vindt hij niets. Daar weet oma wel wat op.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky heeft een rommelige kamer en papa zegt dat de boeman in rommelige kamers verschijnt.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu en zijn vrienden willen hun instrumenten bespelen samen met de jazzband die door de stad toert. De geluiden die ze maken zijn echter heel verschillend van elkaar, ze willen beter leren spelen.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Een meisje past niet in haar rolschaatsen, maar het zijn haar lievelings, Dropje maakt ze groter.
«
»
06:55 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Gaspard is zijn dekentje kwijt en het is onmogelijk om het terug te vinden. Simon denkt dat Elvis, de hond van opa en oma, hem misschien kan helpen zoeken omdat hij een geweldig reukvermogen heeft.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Het is de jaarlijkse tuin-ontwerpwedstrijd en Zip heeft gewonnen. Hij krijgt een prijs uitgereikt.
«
»
07:15 SaÔd & Anna
Zonia gaat spullen verkopen op de rommelmarkt. SaÔd en Anna maken cadeautjes van kapot speelgoed en stoppen deze in een grabbelton. Dat vinden de kinderen uit de buurt vast leuk, toch?
«
»
07:25 Samson en Marie
Chaos in het busje. Samson heeft zijn speelgoed niet opgeruimd. Marie legt enkele regels vast.
«
»
07:30 Molang
In de oudheid zitten Molang en Piu Piu naar een wagenrace te kijken. Een van de deelnemers moet echter het onderspit delven omdat zijn paard gewond is. Hij biedt Molang aan om hen te vervangen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Starmush krijgt het aan zijn rug en beland vlakbij Chep in de bosjes na een avontuur met een kever. Hij eist dat Chep hem naar Zwamdorp brengt om zich door Sumush te laten behandelen. Chep doet dat, Sumush ook, en Starmush wil weer terug naar huis.
«
»
07:50 Lou
Lou wil Emma de onverkorte speciale editie van haar favoriete film 'Space Galactica' op Blue Ray geven voor Moederdag. Maar helaas is de levering zoekgeraakt bij de verkoper en pas over twee weken weer beschikbaar. Lou heeft een idee.
«
»
08:00 Kids on the block
Het is kermis op het plein en Rayan probeert een teddybeer te winnen voor Leyla. Tank probeert zijn kracht te meten, maar dat loopt verkeerd af. De Boefjes zien een gat in de markt.
«
»
08:15 Wannabe's
Olly moet Mike helpen met het organiseren van zijn papieren. Olly gaat met tegenzin aan de slag, maar dan is Mike zijn perforator plots verdwenen. Olly kan dus niet meer verder werken.
«
»
08:30 De Smurfen nieuw
Het is 1 april en Lolsmurf is door het dolle heen.
«
»
08:40 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang en Piu Piu zijn de assistenten van Leonardo da Vinci. Ze merken dat het niet makkelijk is om het hulpje van een genie te zijn, vooral wanneer ze de taak krijgen om een ongehoorzame postduif te vangen.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu ontmoeten de gebroeders Montgolfier, die wanhopig op zoek zijn naar iemand die hun luchtballon wil testen. Al hun vrienden weigeren, behalve Piu Piu. Die wil de wereld graag van bovenaf ontdekken.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
's Avonds op de rit terug naar de krater praten de vrienden over gevaren en moed. Behalve Baldwin en Zacki zijn ze van mening dat ze zelfs een T-Rex zouden aankunnen. Zacki en Balduin bereiden hiervoor een test van moed voor.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Als de vriendjes 's ochtends in de trein willen stappen, rijdt de trein vanzelf weg zonder de dieren. Gelukkig heeft Zacki een trolley gebouwd om de trein te volgen. Ze pompen met al hun spierkracht om de trolley in beweging te krijgen.
«
»
09:30 De Smurfen nieuw
Opgehitst door de legendarische competitiviteit van Smurfstorm gaat Smurfin de ene na de andere weddenschap aan. Maar dan verliest ze het Smurfendorp. Als ze het terug wil krijgen, mag Smurfin geen fouten maken.
«
»
09:40 De Smurfen nieuw
De Smurfen organiseren een wedstrijd om nieuwe Brandweersmurfen aan te stellen.
«
»
10:00 Tok Tok
Otto vernietigt al zijn creaties als ze niet perfect zijn. Claude vraagt de kuikens om hem te leren dat imperfectie okť is. Men kan tenslotte altijd van fouten leren.
«
»
10:05 Tok Tok
Serena, de mooie hinde, is dol op vechten. Ze mag de inwoners echter niet bang maken.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguÔn
Oscar is nu doorgedrongen tot de besneeuwde, gevaarlijke kloven van de Noordelijke Alpen. Terwijl hij de diepe afgrond inglijdt, vindt Oscar onverwachte hulp in Leah, een meisjespinguÔn met een gretig oog op sociale media.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguÔn
De eerste halte op de reis van Oscar en Leah is het dorp van de ijspinguÔns, maar het is griezelig leeg. Er is iets mis, maar uiteindelijk ontmoeten ze een bewoner, John, die hen inlicht over een gevaarlijke vampier.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Niemand kan Koekie weerstaan. Pinokkio en Kasimir maken daar misbruik van bij de heks.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als Pinokkio beweert dat hij een monster heeft verslagen in het bos, is hij de grote held. Maar wanneer er een wolf in het dorp verschijnt, maakt hij die heldenstatus niet helemaal waar.
«
»
10:45 Royals Next Door
Er is een crisis van moederliefde tussen drie generaties Royals op Moederdag, totdat een onverwachte moeder Stella laat zien hoe men mensen weer bij elkaar brengt.
«
»
10:55 Royals Next Door
Het is breng-je-huisdier-naar-school dag, en Stella brengt Mr Pee mee. Maar tot Stella's schrik is het niet gemakkelijk om te doen alsof het een normale schildpad is als er edel bloed door de aderen stroomt.
«
»
11:10 Lou
Lou wil haar moeder Emma helpen om een romantische en onvergetelijke ervaring met Richard te hebben. Wanneer ze Richards kampeerspullen naar de kelder ziet brengen, heeft ze een idee: ze zouden zich samen moeten opsluiten.
«
»
11:25 Lou
Lou is bang om zichzelf voor schut te zetten voor haar klasgenoten tijdens de toneelles. Ze denkt altijd dat ze zal worden uitgelachen als ze haar monoloog voor het Shakespeare-stuk voordraagt, met als gevolg dat ze er geen woord uit krijgt.
«
»
11:35 Dodo
Joe Connolly neemt een gewaagde beslissing: hij gaat Lily Scott vragen om zijn vriendin te worden.
«
»
11:45 Dodo
Joe Connolly is het vriendje van Lily Scott en alles gaat geweldig. Als hij ziet hoe John Longmore wordt gedumpt door Eisha Khela, beseft Joe dat hij niet zomaar een vriendje kan zijn: hij moet een goed vriendje zijn.
«
»
11:55 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:10 Ket & Doc
Sana heeft twee grote passies: boksen en bakken. Vanaf dit schooljaar volgt ze een opleiding om patissier te worden. En binnenkort mag ze in ItaliŽ haar eerste grote wedstrijd boksen. Ze zal voor beide passies moeten knokken.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari moeten vanuit een ruimteschip naar asteroÔden schieten om ze te vernietigen voor ze de aarde bereiken. Maar wanneer GM plots het ruimtevaartuig saboteert, lijken de GameKeepers verloren nog voor het spel goed en wel is begonnen.
«
»
12:50 Helden
De Helden houden een wedstrijdje om de grootste zeepbel te blazen, doen een waterparcours en bouwen een echte boomhut.
«
»
13:00 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
13:05 DierenDetectives
Boer Len heeft een tak op zijn hoofd gekregen en ligt bewusteloos op de grond, ver van huis. Lulu ziet haar baasje liggen en hopt terug naar huis. Daar klopt zij op de deur.
«
»
13:30 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy, Piya en de kakkerlakken gaan op reis in de buurt van een groot bos.
«
»
13:40 Dodo
Het is ouderavond en Joe's ouders kunnen niet wachten om zijn vriendin Lily te ontmoeten.
«
»
13:50 Lou
Tot ergernis van haar moeder, laat Lou haar geloven dat ze een passie voor croquet heeft. De moeder besluit moeite te doen om de passie van haar dochter te delen.
«
»
14:05 Royals Next Door
Bij Mia en Maja besluit Stella een haarverf te proberen die geen effect heeft op het haar van haar vriendinnen, maar het hare half zwart maakt. Toevallig is het ook de dag dat de Royals hun jaarlijkse portret moeten laten maken.
«
»
14:20 Tok Tok
Door de onophoudelijke plagerijen heeft Alfie een complex over zijn snavel en verbergt hij die.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguÔn
Oscar en Leah worden vergezeld door John. Ze bereiken de voet van de steile berg, met 8000 treden die hen scheiden van de Tempel van de Feniks op de top, zoals Oscar kan zien in Sinoe's verbazingwekkende reisboek.
«
»
14:30 Prinsessia
Iris is verdrietig over het einde van haar sprookjesboek. Roos wil haar als troost hypnotiseren met een hanger die ze geŽrfd heeft. De hypnose werkt echter wel heel goed en ze hypnotiseert iedereen om klusjes voor haar te doen.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als Pinokkio een kikker vindt, denkt hij dat het een betoverde Prins is die is veranderd in een kikker.
«
»
14:55 Mega Mindy
Opa en oma Fonkel worden ontvoerd, en Mieke en Toby nemen de winkel over. Dat blijkt een slecht idee te zijn geweest, want direct daarop worden ook zij ontvoerd. Langzaam komen ze achter de reden van de ontvoeringen.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu hebben een prachtige open plek gevonden waar ze een huis kunnen bouwen. Ze zijn zich er echter niet van bewust dat op hetzelfde veld een nogal norse trol woont.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik overtuigt Samson en Marie om ijsjes te leveren bij de klanten. Hij stopt ze in zijn rugzak. Maar Tarik eet om de hoek zelf alle ijsjes op. Wanneer de klanten beginnen te klagen, begint het bij Marie te dagen.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Puf moet de zomerpicknick organiseren maar kan moeilijk leiden. Het drietal gaat hem helpen door hem een fluitje te geven en te trainen, maar komen er al snel achter dat Puf is doorgedraaid in zijn nieuwe manier van doen.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Fizz maakt een racket om de president te verslaan in een tenniswedstrijd, maar Magoo steelt het.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Magoo denkt dat hij een belangrijke historische ontdekking heeft gedaan tijdens een archeologische opgraving. Hij belandt in een bankkluis die het persoonlijke dagboek van Fizz bevat.
«
»
16:00 Imago
In een herberg in Sarawi ontmoeten de helden Solim en zijn ouders, die te druk bezig zijn met hun krimpende oase om op te merken dat hun zoon op het punt staat een imago op de wereld te zetten.
«
»
16:25 De nieuwe avonturen van Oggy
Verwaarloosd door Piya, die liever met kakkerlakken speelt, tekent Oggy een grappig mannetje op zijn vinger om de olifant te vermaken. Het mannetje komt tot leven, wordt boos en maakt het de blauwe kat moeilijk.
«
»
16:30 Rox
Heel wat topwetenschappers gaan werken voor het bedrijf NV Apocalyps, waarna ze plots mysterieus verdwijnen. Team Rox probeert te weten te komen wat het bedrijf in haar schild voert. Al snel blijkt dat de hele wereld in gevaar is.
«
»
17:00 Ghost Rockers: compilatie
Compilatie week 7.
«
»
17:45 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
17:50 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy draagt zo'n lelijke hoed dat Piya hem niet durft te vertellen dat ze hem belachelijk vindt. De olifant probeert de hoed te laten verdwijnen. Maar de kakkerlakken hebben er veel plezier in om hem weer op Oggy's hoofd te zetten.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien en Nidal worden voorgesteld aan de Europese kreeft die met zijn scharen kan knijpen of snijden.
«
»
18:15 Nachtwacht
De Ruiter van de Apocalyps wil een eenhoorn corrumperen en zo het leven op aarde laten verdwijnen. De Nachtwacht moet er alles aan doen om dit te voorkomen.
«
»
18:40 De Hoppers
Jackie is jarig, maar ze wil het niet vieren. Ze wil niet meer ouder worden en besluit daarom om weer zestien te zijn. Daria vindt het gÍnant dat haar ma zo de puber uithangt, en probeert tot haar door te dringen. Ondertussen zit Geert in de rats.
«
»
18:55 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya verspilt water door met kakkerlakken te spelen en als het huis droog komt te staan door een storing, voelt ze zich schuldig. Dus begint Oggy in de brandende zon een put te graven. Hij realiseert zich niet dat de kakkerlakken alles wegsluizen.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Said wil een dating app lanceren, maar hij wil die eerst testen met zijn vrienden van Video King. Iedereen maakt een profiel aan en dan blijkt dat Trix plots een match heeft met Mike.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Reuben verschijnt op school als assistent van zijn vader en Lena en Max zoenen voor het eerst met elkaar. Iedereen is nog steeds geschokt door de waarheid over Max's jeugd.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers