TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Plop en Kwebbel hebben de blokkendoos uit de kast gehaald. Ze willen een hoge toren bouwen. Lui kijkt toe, want hij is te moe om mee te helpen, maar dan krijgt hij plotseling last van een niesbui.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus heeft een mooi karretje geknutseld. Hij wil graag een rondje maken, maar zijn vrienden hebben geen zin om het wagentje voort te trekken. Daarom bedenkt Klus een fantastisch plan.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Klus beweert dat hij de grootste kabouter van het dorp is. Plop gelooft hem niet, dus stelt hij voor om iedereen op te meten. De grootste kabouter wordt beloond met vijf koeken.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus heeft een glijbaan geknutseld en geeft een demonstratie aan zijn kaboutervriendjes. De glijbaan gaat alleen een beetje langzaam en omdat hij zeer snel naar beneden wil, smeert hij zeep op de glijbaan.
«
»
06:20 De avonturen van Lolly Lolbroek
Marx heeft zich gesneden en jammert over zijn pijnlijke vinger. Hij gaat liggen en wil dat Kara en Lolly hem bedienen. Wanneer hij zijn zin niet krijgt, hypnotiseert hij Kara met de meesterfloepser zodat ze alles voor hem doet.
«
»
06:35 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
06:45 Wickie de Viking
Het is feest in Flake: ter gelegenheid van het Balder Vis Festival wordt een toneelstuk opgevoerd. Wickie, Ylvie en Gilby spelen mee, Halvar, Ylva, Urobe, Tjure, Faxe en Snorre ook. In het stuk maakt Frigg zich zorgen over Balder.
«
»
07:00 Nils Holgersson
De ganzen en Nils stoppen op hun favoriete rustplek. De grond blijkt enorm verontreinigd te zijn.
«
»
07:10 Iedereen K3
Adil El Arbi vertelt aan K3 wat de taak van een regisseur precies inhoudt. Hanne maakt een kleurrijk ballonnengordijn en Marthe geeft een inkijk in de enige echte K3-kleerkast. Eindigen doen ze met 'Boembiboemboem'.
«
»
07:30 VLOGLAB Forever #Stories
Chloe's papa ontdekt dat ze gespijbeld heeft. Armin duikt met Anneleen in haar verleden. Seppe heeft een leuk idee om Angela op te beuren. Tristan geeft Chakir ondertussen raad.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een kind is vermist en Robin en Femke starten een zoektocht. Wanneer ze een oproep krijgen van een kind in een beek vrezen ze het ergste. Koen en Tineke krijgen de melding van een woninginbraak.
«
»
08:15 K3 Roller Disco
Marthe heeft per ongeluk te veel chips besteld, waardoor ze met 1000 dozen zitten in plaats van tien. Ze zetten een bonnenactie op touw: elke klant kan een bon inwisselen voor ťťn pakje chips. Het loopt echter niet zoals gepland.
«
»
08:35 Draken: Reddingsrijders
Magnus' neef arriveert op het eiland en vertelt de Rescue Riders dat hij zich bij hen wil voegen.
«
»
08:55 Super Monsters
Als Spike naar school gaat, vertelt hij trots dat hij een paar dagen geleden heeft besloten niet meer in bad te gaan. En ook iemand anders wil niet gewassen worden: GrrBus de schoolbus.
«
»
09:10 Super Monsters
De supermonsters kunnen niet wachten om eindelijk de groenten uit hun tuin te oogsten. Maar dan ontdekken ze dat er aan het meeste fruit is geknabbeld. Dus gaan ze op zoek naar de knabbelaar.
«
»
09:20 Jabaloe
Twinkly krijgt een erfenis van een rijke achteroom. De andere cowboys willen een stuk van de erfenis, maar Twinkly deelt met niemand. Maar Sheriff Jack heeft een plan om toch een deel van de erfenis te krijgen. Hij wordt Wally, de broer van Twinkly.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Sofie kookt deze keer met kids: Stoemp met boerenbrochette en krokante witloofsalade.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Border Security: Australia's Front Line
Een nerveuze passagier sleept bagage rond die een vreemde geur afgeeft. Een Franse toerist beweert dat ze niet van plan is om aan het werk te gaan.
«
»
12:25 Milo
Milo moet een schokkend geheim bewaren na een tragische gebeurtenis. Ze worstelt met emoties tijdens repetities, maar Liam stelt haar gerust.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Inez mag niet mee op reis met Jelle. Benny ronselt collega's om deel te nemen aan de crowdfunding.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Ingrid heeft een miskraam. Thomas Scheltema keert terug van Gran Canaria zodat hij Irene, zijn zieke echtgenote, kan zien. Erics plan om te beweren dat zijn vader een goede baan voor hem heeft gevonden mislukt.
«
»
15:30 Superstore
De werknemers van Cloud 9 stuiten op onvoorziene problemen bij de nieuwe Zephra-app. Dina's berichtjes leiden tot vijandigheid, en Jonah probeert Garrett een poets te bakken om hem een lesje te leren.
«
»
16:05 Liefde voor muziek
In deze aflevering staat Stan Van Samang centraal. We krijgen een unieke en grappige inkijk in zijn leven als artiest ťn als mens. En ook op muzikaal vlak vallen we van de ene verbazing in de andere.
«
»
17:45 Border Security: Australia's Front Line
Een Braziliaanse student neemt noch haar studie noch haar visum al te serieus. Enkele andere officieren stuiten op een enorme groep dieren.
«
»
18:15 De kotmadam
Er loopt een wetenschappelijk onderzoek naar de meest voorkomende bacteriŽn in de Vlaamse keukens. Jeanne en Mimi nemen deel aan dit experiment.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Milo
Pol dwingt Milo tot rust, maar ze wil haar optreden met Liam niet missen en glipt weg.
«
»
21:10 Holland-BelgiŽ
Team Ruben, met Najib Amhali en Gers Pardoel, tegen team Niels met Wesley Sonck en Katja Retsin.
«
»
22:45 9-1-1
De 118 schiet te hulp op een middeleeuws festival en moet gelijk door naar een kantoorpand wanneer een arrogante leidinggevende wordt vergiftigd. Athena vreest voor het leven van May wanneer zij een gestoorde jongeman tegenkomt.
«
»
23:45 Het Echte Leven in de ZOO NL
Orang-oetan Tjintah verwacht een kind van oppermannetje Bako en net als bij mensen komt dan de gynaecoloog langs. De giraffen riskeren hun sierlijke nek wanneer ze die door een gescheurde afrastering steken.
«
»
00:25 The Good Doctor
Het ziekenhuis krijgt te maken met een cyberaanval waarbij de hackers dreigen machines plat te leggen die patiŽnten in leven moeten houden. Het team behandelt ondertussen een kankerpatiŽnt die een duister geheim herbergt.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers