TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Urk!
Het is Urkerdag en dat betekent klederdracht, gebakken vis en heel veel drank. Maar het is de vraag of het Tony lukt om het terras op tijd op te bouwen. Ondertussen verlaat Teun eindelijk Urk om zijn Franse droom te verwezenlijken.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Ik Vertrek
Ingrid en Edward delen de droom om in het buitenland te wonen. In het Duitse Ballenstedt hebben ze een oud spoorwegstation gekocht, dat op de schop moet. Het pand is behoorlijk in verval geraakt, maar zij zien er potentie in.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:45 Urk!
Op Urk zet Gerda haar Klaas voor het blok, want vanmiddag gaat ze zijn naam vereeuwigen. Albert en Teun zijn eindelijk aangekomen op het Franse chateau, de sfeer zit er lekker in want Albert staat allesbehalve te popelen om aan de slag te gaan.
«
»
13:45 Blind getrouwd: Australië
De stellen keren terug van de logeerweek voor een feest. Tori en Lauren gaan de confrontatie aan.
«
»
15:05 Urk!
In het Franse chateau klussen Teun en Ap er vrolijk op los, maar na de komst van Jeroen lopen de spanningen op en wordt de sfeer grimmiger. Met de verhuizing voor de deur, zijn Greetje en haar man Jan begonnen met ontspullen.
«
»
16:05 De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen
Ramenwasser Tim daalt als een ware alpinist af langs de gevel van een gebouw; 81 meter boven de grond. Signalisatieman Tom van het FAST-team rukt uit voor een ongeval op de A12.
«
»
17:05 My Kitchen Rules
De OG's gaan de strijd aan met de Gate Crashers om hun culinaire vaardigheden te bewijzen. Huisgenoten Nick en Christian hopen op succes met hun Instant Restaurant en een tweede kok.
«
»
18:35 Home and Away
Kirby heeft een ontmoeting met de gerenommeerde muziekmanager Forrest Duke. Hij legt zijn kaarten meteen op tafel en biedt haar een contract aan. Er is echter wel één voorwaarde: Kirby zal Lyrik moeten verlaten.
«
»
19:05 Blind getrouwd: Australië
Het is de laatste verbintenisceremonie en de koppels moeten beslissen om aan het experiment te blijven en hun laatste geloften af te leggen, of hun huwelijk voorgoed te verlaten.
«
»
20:30 The Other Woman
Advocate Carly valt voor de knappe Mark, maar ontdekt dat hij al getrouwd is met ene Kate. Wanneer hij ook nog iets met een derde vrouw lijkt te hebben, besluiten de drie vrouwen wraak te nemen.
«
»
22:35 Death Race
Gevangen, waaronder oud-racekampioen Jensen Ames, nemen deel aan een wrede autorace met als hoofdprijs hun vrijheid, maar elke andere uitslag binnen de race heeft de dood als gevolg.
«
»
00:35 Blind getrouwd: Australië
Het is de laatste verbintenisceremonie en de koppels moeten beslissen om aan het experiment te blijven en hun laatste geloften af te leggen, of hun huwelijk voorgoed te verlaten.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers