TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Tot op het Bot: Het Varken
Johan Segers gaat naar de varkensboerderij van Steven en Els Declercq in Zeveneken. Johan mag er een kijkje achter de schermen nemen en maakt twee topgerechten klaar met varkensvlees: een sappig varkensgebraad met schorseneren.
«
»
02:50 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt met jonge chef MichaŽl Vrijmoed. De aardpeer krijgt alle aandacht die de vergeten groente verdient. Met wat gerookte paling erbij maakt de chef een parel van een gerecht, terwijl Gert een ster probeert te halen.
«
»
03:20 Foodies & The City
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures ťn een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
03:55 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitlof. De chef komt er alles te weten over dit edele product. Daarna maakt hij een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
04:40 Comfort Food
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree. Maar eerst maakt hij nog een heerlijk nostalgisch appelgebakje met marsepein klaar, die heel simpel te bereiden is.
«
»
04:55 De Garde van Gert
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken. Vandaag met Dagny Ros Asmundsdottir.
«
»
05:25 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi's mediterrane reis eindigt in het land waar hij opgroeide: IsraŽl. In Tel Aviv verkent hij IsraŽls meest verse producten, proeft hij zeevruchten met een twist en kookt hij samen met gevorderde chef-koks.
«
»
06:10 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediŽnten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediŽnten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van de St. Jacobsvrucht.
«
»
06:40 Open Vuur
Nieuwkomers Nick en Kevin van Zouterover beginnen de week goed door met fris bier te trakteren aan het West-Vlaamse barbecueduo Tom en Dominique. Die laatsten stoken alvast het vuur.
«
»
07:20 Het Weekmenu
Jan Buytaert bereidt tartaarsteak, kippengoulash, gegratineerde pasta en schartongrolletjes.
«
»
08:00 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen De Pauw maakt in twintig minuten een risotto van parelcouscous met champignons en ham.
«
»
08:30 Foodies & The City
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures ťn een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
09:10 De Sterrenkaart
Het Gebaar in Antwerpen van Roger Van Damme heeft al dertien jaar een Michelinster achter zijn naam staan. Van Damme vertelt hoe hij na al die jaren dat niveau heeft kunnen behouden behouden.
«
»
09:45 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitlof. De chef komt er alles te weten over dit edele product. Daarna maakt hij een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
10:35 Comfort Food
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree. Maar eerst maakt hij nog een heerlijk nostalgisch appelgebakje met marsepein klaar, die heel simpel te bereiden is.
«
»
10:55 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi's mediterrane reis eindigt in het land waar hij opgroeide: IsraŽl. In Tel Aviv verkent hij IsraŽls meest verse producten, proeft hij zeevruchten met een twist en kookt hij samen met gevorderde chef-koks.
«
»
11:45 Foodies & The City
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures ťn een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
12:25 Open Vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah beginnen hun weekje back to nature goed met spitroasted porchetta, ťclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus. Jord en Sarah plukken ook verse kruiden.
«
»
13:05 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken ťťn en al plezier met: Toub Mounir. Hij gaat voor kalkoenragout en gebruikt hiervoor een auberginepizzabodem. Met zijn Arabische kruiden maakt hij zijn zalige reputatie helemaal waar. Ideale dagelijkse kost.
«
»
13:35 Hidden Gems
Oom Tue is een doorgewinterde chef-kok die eigenaar is van een klein streetfood-restaurant in Petchaburi dat 's nachts echt tot leven komt. Hij verwerkt diverse culinaire vaardigheden uit het hele land.
«
»
14:25 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi's mediterrane reis eindigt in het land waar hij opgroeide: IsraŽl. In Tel Aviv verkent hij IsraŽls meest verse producten, proeft hij zeevruchten met een twist en kookt hij samen met gevorderde chef-koks.
«
»
15:15 Sarah's Sweet Table
Vandaag tovert Sarah een echte klassieker op haar Sweet Table: de bananentaart. Maar wel eentje met een baktwist door Bretoens zanddeeg en een karamelmousse.
«
»
15:40 Sarah's Sweet Table
Sarah zet vandaag twee desserts op tafel die perfect bij haar bakfilosofie aansluiten: een simpel maar lekker karamel-notentaartje en een tropische variant op de traditionele eton mess met rood fruit.
«
»
16:10 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
17:00 Urban Barbecue
Een lekker visje op de grill is altijd een topper. Bart Desmidt en z'n souschef Philip Vandamme verwennen hun gasten met een tarbot en ze maken er een blanke botersaus bij. Er zijn ook nog langoustines en patatjes.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met Italiaanse chef Peppe Giacomazza. De chef en Gert maken heerlijke cannelloni met een vulling van ricotta en Italiaanse salsiccia.
«
»
18:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi's mediterrane reis eindigt in het land waar hij opgroeide: IsraŽl. In Tel Aviv verkent hij IsraŽls meest verse producten, proeft hij zeevruchten met een twist en kookt hij samen met gevorderde chef-koks.
«
»
18:50 Foodies & The City
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures ťn een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
19:32 Chef In Eigen Tuin
Vandaag ligt er een lekker vispakketje op de barbecue van Jeroen De Pauw. Hij wikkelt verse forel in een jasje van rozemarijn en citroen en serveert daarbij een pittige tomatensalsa. De ideale visschotel van onze chef in eigen tuin!
«
»
19:35 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediŽnten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediŽnten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van kaviaar.
«
»
20:10 De Dagschotel
Jan Buytaert maakt een gerecht met varkensvlees, geserveerd met witloof en croutons.
«
»
20:20 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt heeft weer allerlei mooie gerechten voor de BBQ vanavond. Hij bereidt dip van butternut en salie met krokant brood, een pastasalade met vongole en venkel en konijn met caponata.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Sterrenchef Bart Desmidt laat de vis vandaag even voor wat het is en gaat samen met Gert Verhulst aan de slag met patrijs. Frietjes en appelmoes maken het gerecht tot een wilde variant op de klassieker. Gegarandeerd succes bij jong en oud.
«
»
21:15 Toasted!
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Egg-starters, Roast Beef Wrappers en Geitenbreier.
«
»
21:40 Sarah's Sweet Table
Vandaag tovert Sarah een echte klassieker op haar Sweet Table: de bananentaart. Maar wel eentje met een baktwist door Bretoens zanddeeg en een karamelmousse.
«
»
22:10 Urban Barbecue
Een lekker visje op de grill is altijd een topper. Bart Desmidt en z'n souschef Philip Vandamme verwennen hun gasten met een tarbot en ze maken er een blanke botersaus bij. Er zijn ook nog langoustines en patatjes.
«
»
22:35 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is op weg naar Goondiwindi, maar eerst ontmoet hij de bushfoodgids Kerrie Saunders die een pizza voor Hayden maakt. In Gooralie kookt hij voor scharrelvarkenshouders Mark en Charisse.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken. Vandaag met Dagny Ros Asmundsdottir.
«
»
23:35 Het Weekmenu
Bart Desmidt bereidt paella van tarwe met zeeduivel, pasta met kip, ham en mozzarella, kippensoep met ei en vegetarische pizzabaguette.
«
»
00:23 Chef In Eigen Tuin
Vandaag ligt er een lekker vispakketje op de barbecue van Jeroen De Pauw. Hij wikkelt verse forel in een jasje van rozemarijn en citroen en serveert daarbij een pittige tomatensalsa. De ideale visschotel van onze chef in eigen tuin!
«
»
00:25 Foodies & The City
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures ťn een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
01:05 De Sterrenkaart
De Sterrenkaart neemt vandaag een kijkje achter de schermen bij restaurant Bartholomeus in Heist. Bart Desmidt deelt zijn twee Michelinsterren-waardige keukengeheimen en vertelt over de weg naar de sterren met zijn driekoppig topteam.
«
»
01:45 De Wereldkeuken
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het overheerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor de kijker geen geheimen meer.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers