TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Sturm der Liebe
Leanders liefdesverklaring brengt Eleni in de war, maar ze zegt dat ze bij Julian wil zijn. Alfons adviseert Theo om Christoph op de hoogte te brengen van zijn diagnose, maar hij weigert.
«
»
11:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:15 Did You Hear About the Morgans?
Paul en Meryl Morgan staan op het punt om te scheiden als ze plots getuigen worden van een moord. Ze worden het nieuwe doelwit van de moordenaar en moeten onderduiken in een klein dorpje in Wyoming.
«
»
16:15 Schooled
Lainey is blij dat ze terug aan de slag kan, maar Mellor waarschuwt haar dat ze te vriendschappelijk omgaat met haar studenten. Glascott stelt de nieuwe lerares wetenschappen voor.
«
»
16:40 Las Vegas
Danny komt meer te weten over de mysterieuze vrouw op de foto van zijn overleden vader. Bovendien ontdekt hij iets over zijn nieuwe vlam Penny, waardoor hij inziet dat hij niet zomaar iedereen kan vertrouwen.
«
»
17:35 How I Met Your Mother
De moeder vertelt hoe ze Ted heeft ontmoet en wat ze de laatste acht jaar heeft gedaan. Zonder dat ze het wisten hebben ze altijd veel gemeenschappelijke vrienden en kennissen gehad.
«
»
18:05 Schooled
Lainey is hoopvol voor het liefdesleven van coach Mellor. Glascott weet niet goed hoe hij met bibliothecaresse dr. Ness moet omgaan.
«
»
18:35 Parks and Recreation
Leslie ontdekt dat er op de plantsoenendienst wordt bezuinigd en overtuigt gemeenteraadslid Pillner om elder te bezuinigen, wat onvoorziene gevolgen heeft. Chris brengt Ron naar zijn favoriete meditatiecentrum.
«
»
19:05 The Simpsons
Lisa doet mee aan een 'Li'l Star maker' wedstrijd, maar is ontsteld wanneer ze erachter komt hoe zwaar de concurrentie is. Homer wordt een overbezorgde ouder, zo erg zelfs dat Lisa hem ontslaat.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Hondo's leven en carrière worden bedreigd als zijn niet gerapporteerde activiteiten ontdekt worden. Verder heeft Street moeite met het contact met zijn moeder die onlangs vrij is gekomen.
«
»
20:35 Meet Joe Black
Het leven van William Parrish wordt verstoord wanneer hij bezoek krijgt van de Dood, die de gedaante heeft aangenomen van een jongeman, Joe Black. Ze sluiten een deal: William krijgt wat extra tijd en Joe Black kan leren hoe het is om mens te zijn.
«
»
00:00 Sinister Sorority
Jana en Arielle voeren gesprekken met mogelijke nieuwe kandidates voor hun studentenvereniging. Jana krijgt meteen een band met Bailee, een uitwisselingsstudente, tot groot ongenoegen van Arielle.
«
»
01:40 Las Vegas
Danny probeert een ex-marinier te helpen die betrokken is bij een schandaal. Hij ontdekt echter dat niet alles is wat het lijkt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers