TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Transplant
Bash ontwikkelt een klik met een onwaarschijnlijke patiŽnt, terwijl Mags probeert om balans in haar leven te vinden. Theo heeft een lastig gesprek met zijn vrouw Melissa. June probeert contact te maken met een gesloten tiener.
«
»
03:10 Transplant
Wanneer een jonge verslaafde moeder bijna overlijdt, zoekt Bash uit of ze weer opioÔden gebruikt of dat er iets anders is. Mags helpt een patiŽnt die niet goed geneest. June wordt onaangenaam verrast door haar vader.
«
»
03:55 Flip This House
De eigenaar van een 108 jaar oud huis in New Haven wil er graag vanaf. Than denkt dik winst te maken: schilderen en een nieuw dak erop. Dat valt tegen, maar er staat ook een oldtimer in de garage.
«
»
04:40 Below Deck
Sierra verliest de controle. Emily twijfelt aan de vriendschap van Ben en Kate. Kyle doet Ashley een aanbod. Kate heeft een ťťn-op-ťťn gesprek met Nico. Lauren en Ben overschrijden een grens.
«
»
05:25 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:30 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:35 Shipping Wars
Dwight en Tyesha worstelen met een boksring die ze in korte tijd in Austin moeten vervoeren. En een zeldzame babykameel kan Molly en Russell misschien helpen over hun ruzie heen te komen.
«
»
06:00 American Pickers
Frank is hartstikke blij wanneer hij en Mike door een oud gesloten speelgoedmuseum lopen die op het punt staat hun verzameling te verkopen.
«
»
06:40 American Pickers
Mike Wolfe gaat op bezoek bij verschillende verzamelaars die zijn passie voor auto's delen.
«
»
07:40 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:45 Storage Wars
De bieders zoeken naar hete deals op de velling in het zonnige Palm Desert in CaliforniŽ. Rene wordt uitgedaagd door lokale kopers. Mary gaat over haar limiet heen. Jarrod en Brandi schakelen onbetrouwbare hulp in. Darrell wint een doe-het-zelf-doos.
«
»
08:10 Storage Wars
De kopers beproeven hun geluk in San Diego. Mary probeert in contact te komen met haar innerlijke CaliforniŽr. Jarrod en Brandi kunnen een goede aankoop nodig gebruiken. Darrell gaat mogelijk de boeken in met de slechtste aankoop van de show.
«
»
08:35 Flip This House
Peter koopt in Atlanta van vier huizen de woning die veruit het goedkoopst is zonder Brian te raadplegen, maar goedkoop blijkt duurkoop. Peter eist van Brian creatieve oplossingen voor dure problemen.
«
»
09:25 Shark Tank
Twee ondernemers presenteren een manier om koffie beter te laten smaken. Een energieke moeder uit Washington heeft een product waarmee kinderen het borstelen van hun haar leuker zullen vinden.
«
»
10:20 Shark Tank
Chris Gronkowski en zijn broer Rob, die footballspeler is, komen met een thermosfles. Een jongen van zeventien heeft een instrument tegen voetpijn. Een man heeft iets bedacht om spullen veilig op te bergen.
«
»
11:10 Below Deck Mediterranean
Tumi en Natalya hebben verschillende ideeŽn over leidinggeven. Kyle en een nieuwe matroos voegen zich bij de bemanning aan boord. Het team probeert iedereen tevreden te houden terwijl Tumi en chef-kok Jack problemen hebben met de communicatie.
«
»
12:10 Below Deck Mediterranean
Een steward twijfelt tussen een relatie en een flirt aan boord. Het dekteam communiceert slecht tijdens het aanleggen. Sandy moet ingrijpen als de rivaliteit tussen de stewards uit de hand loopt.
«
»
13:05 Flip This House
Rudy krijgt een tip van Ralph, een makelaar, over een casco huis in Simi Valley. Ralphs vrouw Natalie, ook makelaar, helpt Rudy met het vinden van kopers. Over de verbouwing worden ze het niet eens.
«
»
14:05 Storage Wars
De kopers reizen af naar Rancho Palos Verdes, in CaliforniŽ. Mary moet binnen haar budget blijven, en leert een harde les van Dave. Jarrod en Brandi proberen de veiling wat stijlvoller te maken, terwijl Rene een geheime strategie uitprobeert.
«
»
14:30 Storage Wars
De kopers zoeken naar woestijnschatten op de veiling in Indio, CaliforniŽ. Ivy gebruikt een brute strategie om concurrentie af te schrikken. Mary stapt uit haar comfortzone. Darrell weigert zich door Brandons slechte humeur te laten afleiden.
«
»
15:00 American Pickers
Tijdens het verkennen van de Appalachian Mountains in Virginia vinden Mike en Frank een schuilplaats vol geschiedenis. Ze vinden zelfs enkele herinneringen aan een bluegrasslegende.
«
»
15:55 American Pickers
Mike en Frank nemen een uitnodiging aan van Vanessa, de dame uit Indiana met haar passie voor alles wat met de Ford Model A te maken heeft. Op aandringen van haar dochter doet ze een aantal dierbare items weg, waaronder een zeldzame takelwagen.
«
»
16:55 Shark Tank
Een grafisch ontwerper en advocaat uit Washington hebben iets bedacht om verhalen voor kinderen magischer te maken. Een vader uit Brooklyn heeft een lijn multifucntionele vaderschapskleding ontwikkeld.
«
»
17:50 Shark Tank
Een jonge ondernemer presenteert een skateboard dat in kluisjes en rugzakken past. Een ondernemer uit San Francisco beweert dat haar meditatie-app stress in de wereld kan verminderen.
«
»
18:50 Below Deck Mediterranean
De twijfelachtige werkethiek van een matroos werkt op de zenuwen van de rest van het team.
«
»
19:45 Below Deck Mediterranean
De bekwaamheid en geduld van kapitein Sandy en haar bemanning wordt behoorlijk op de proef gesteld door de glamoureuze gasten aan boord van het luxejacht in de Middellandse Zee.
«
»
20:35 NCIS
Wanneer een verminkt lichaam wordt gevonden, gelooft Gibbs dat het om een officier van een onderzeeŽr gaat. Blijkbaar is deze man vermoord, zodat iemand anders zijn plaats aan boord van de USS Philadelphia in kan nemen.
«
»
21:30 NCIS
Het team reist naar Guantanamo Bay in Cuba om de dood van een tolk te onderzoeken. De tolk wordt in verband gebracht met smokkel uit Afghanistan.
«
»
22:30 Resident Alien
Een verrassingsbezoeker geeft Harry een inleiding tot het huwelijk: een stressvolle menselijke instelling waarmee hij zich vertrouwd moet maken.
«
»
23:25 Resident Alien
Harry moet leren om te gaan met jaloezie wanneer de burgemeester een nieuwe fulltime-stadsdokter inhuurt. Deze nieuwe concurrent lijkt, irritant genoeg, in alle opzichten perfect te zijn.
«
»
00:15 Tales of the Walking Dead
Een jonge vreemdeling wordt plotseling wakker in een onbekende plaats, maar hij weet niet hoe hij daar komt. Hij moet zijn geheugen zien terug te vinden terwijl hij beschuldigd wordt van moord.
«
»
01:00 Tales of the Walking Dead
Het lijkt te spoken in het huis van een getraumatiseerd stel. Beangstigende herinneringen in combinatie met onverklaarbare verschijnselen in huis eisen hun tol van de psyche van het stel en hun relatie.
«
»
01:45 Flip This House
Rudy krijgt een tip van Ralph, een makelaar, over een casco huis in Simi Valley. Ralphs vrouw Natalie, ook makelaar, helpt Rudy met het vinden van kopers. Over de verbouwing worden ze het niet eens.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers