TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Scott & Bailey
In een flashback zien we hoe Rachel ervan wordt beschuldigd achter de dodelijke aanval te zitten op haar ex-vriend Nick. Ze vindt troost bij Sean en stemt ermee in met hem te trouwen. Intussen buigen de inspecteurs zich over de moord op een zwerver.
«
»
03:05 Queens of Mystery
De toneelbewerking van de roman van Jane kampt vlak voor de avond van de première met talloze problemen. Mattie gaat op zoek naar nieuwe aanwijzingen in de zaak van haar vermiste moeder.
«
»
03:55 Friday Night Dinner
Pa zat vroeger op de universiteit met twee mannen die allebei Tony heetten en een van hen was heel vervelend. Pa nodigt deze Tony per ongeluk uit voor het avondeten. Hij gaat op zoek naar een manier om weer van hem af te komen.
«
»
04:20 Silent Witness
Nikki, Jack en het team komen voor nieuwe onverwachte wendingen te staan terwijl ze samen met de politie meerdere scenario's onderzoeken bij het oplossen van een twintig jaar oude zaak.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Vlak voor hun huwelijk moeten Murdoch en Ogden nog de verdediging opnemen van een vrouw die beschuldigd wordt van de moord op haar echtgenoot.
«
»
06:00 Mrs Sidhu Investigates
De eerste dag waarop Mrs Sidhu bij de luxe fitnessclub Sharpetone de catering doet, neemt een onverwachte wending wanneer in de spa twee lichamen worden aangetroffen.
«
»
06:45 Miss Scarlet and the Duke
Eliza heeft een toevallige ontmoeting met Arabella Herbert, iemand die haar in haar jeugd heeft gepest. Arabella komt nu vriendelijk en attent over, maar Eliza vermoedt dat ze criminele bedoelingen heeft.
«
»
07:35 Father Brown
Lady Felicia komt onverwacht langs op het moment dat Father Brown een vriend te hulp schiet.
«
»
08:20 Death in Paradise
Een orkaan nadert Saint-Marie terwijl de politie probeert de moord op een jonge meteoroloog op te lossen. De plaats delict is zo opgezet dat het lijkt alsof de man door een natuurramp om het leven is gekomen.
«
»
09:15 Midsomer Murders
Barnaby en Troy worden geconfronteerd met een bijzonder ingewikkelde zaak. Een ongeval dat gebeurde tijdens de restauratie van een kanaal blijkt opzettelijk gebeurd te zijn. Het onderzoek leidt naar een groep gewelddadige tieners.
«
»
10:05 Midsomer Murders
Barnaby en Troy worden geconfronteerd met een bijzonder ingewikkelde zaak. Een ongeval dat gebeurde tijdens de restauratie van een kanaal blijkt opzettelijk gebeurd te zijn. Het onderzoek leidt naar een groep gewelddadige tieners.
«
»
11:00 The Chelsea Detective
Een restauranteigenares en schrijfster verdwijnt uit haar huis en wordt later dood aangetroffen. Inspecteur Arnold en het team onderzoeken de zaak.
«
»
11:45 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu duiken in de competitieve wereld van de studiebegeleiding, terwijl Sebastian na een reünie met een vriend van de kunstacademie voor een keuze komt te staan die gevolgen kan hebben voor het detectivebureau.
«
»
12:30 Death in Paradise
Het team wordt in verwarring gebracht wanneer een toerist wordt neergestoken terwijl hij in zijn eentje een verdieping naar beneden reist in een hotellift. Het blijkt dat het slachtoffer ziek was en naar St Marie komen stond op haar bucketlist.
«
»
13:25 Father Brown
Father Brown ontdekt geheimen, hypocrisie en moord op een school voor jonge vrouwen. Hij wil de alleenstaande moeder Nell helpen, maar slaagt er niet in onderdak voor haar te vinden.
«
»
14:10 Father Brown
Wanneer Father Brown en Mallory plotseling verdwijnen, moeten hun vrienden hen zien te vinden en redden van een man die wanhopig graag wraak wil nemen.
«
»
15:05 Murdoch Mysteries
Het leven van William Murdochs oude vlam Anna wordt bedreigd, dus Murdoch moet snel handelen - en de aanvaller neerschieten. Vol afschuw realiseert hij zich dat het gevaarlijke misdaadsyndicaat The Black Hand nog steeds achter Anna aanzit.
«
»
16:05 Midsomer Murders
Als een man vastgepind aan een muur wordt aangetroffen op dezelfde manier als zijn vlinderverzameling krijgen DCI Barnaby en DS Winter te maken met een misdaad die behalve van invloed is op hun gemeenschap ook van internationale invloed is.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Als een man vastgepind aan een muur wordt aangetroffen op dezelfde manier als zijn vlinderverzameling krijgen DCI Barnaby en DS Winter te maken met een misdaad die behalve van invloed is op hun gemeenschap ook van internationale invloed is.
«
»
18:00 Death in Paradise
Frank O'Toole, een beroemd schrijver van thrillers, wordt doodgestoken. Jack en zijn team ontdekken een complot, zodra ze Frank's vrienden en familie beginnen te onderzoeken.
«
»
19:00 Death in Paradise
Een vrouw wordt vergiftigd tijdens een gebedsgenezing. De dader zou de arrogante heler zelf kunnen zijn.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Tijdens hun huwelijksreis in New York komen Murdoch en Ogden een samenzwering op het spoor die het leven van president Teddy Roosevelt in gevaar brengt. Brackenreid en dokter Grace onderzoeken een bizar auto-ongeluk in Toron.
«
»
21:00 Blue Lights
Een oorlog tussen loyalistische bendes zet de eenheid onder grote druk. Annie neemt een beslissing.
«
»
22:10 Blackshore
Fia vermoedt dat rechercheur Furlong iets te maken heeft met de dood van Róisín Hurley.
«
»
23:20 Ghost Stories
Bewerking door Mark Gatiss van dit spannende verhaal van Sir Arthur Conan Doyle, dat zich afspeelt in het Oxford van de 19e eeuw. De universiteit wordt opgeschrikt door de plotselinge dood van Bellingham.
«
»
00:00 Ghost Stories
Wanneer een familielid van student Garrett naar de universiteitsbibliotheek komt om een specifiek boek op te zoeken, raakt de jonge student betrokken bij een familievete over een testament en de nalatenschap, met huiveringwekkende gevolgen.
«
»
00:35 Murdoch Mysteries
Twee hockeyspelers hebben een handgemeen in de kleedkamer, waarbij een van hen een hoofdwond oploopt. De gewonde hockeyer gaat niet mee voor een biertje na de wedstrijd en wordt later dood aangetroffen met een tweede hoofdwond.
«
»
01:25 Mad Dogs
Terwijl de politie blijft zoeken naar aanwijzingen betreft de gestolen boot en het drugsgeld, proberen Woody, Quinn, Baxter en Rick het misdrijf te verdoezelen en hun onschuld te bewijzen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers