TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:55 All New Traffic Cops
Motorfietsen en scooters vormen een makkelijk doelwit voor dieven en joyriders. Voor de verkeerspolitie is dit een riskante en lastige groep om aan te houden, zeker als de bestuurders ongelofelijke risico's nemen om aan de politie te ontkomen.
«
»
14:45 All New Traffic Cops
Een scooter wordt de verkeerde kant op gereden op een tweebaansweg in tegenliggers. Ondanks dat de banden van de scooter zijn gestoken, blijkt het ongelooflijk moeilijk om de berijder te arresteren.
«
»
15:40 Walker, Texas Ranger
Walker wordt gebeten door een ratelslang en droomt vervolgens over Texas Ranger Hayes Cooper.
«
»
16:40 Stargate Atlantis
Sheppard, McKay, Teyla en Ronon lopen in een hinderlaag tijdens de verkenning van een nieuwe planeet. Ze zijn niet opgewassen tegen de Wraith-verdovingswapen. Ze plannen wraak op de Wraith.
«
»
17:35 Police Interceptors
De politiehelikopter wordt ingeschakeld nadat twee overvallers een politieauto hebben geraakt. Het laat ook zien dat er een elektrisch pistool gebruikt wordt om de daders te stoppen. Een bekende drugssmokkelaar heeft de politie achter zich aan.
«
»
18:30 All New Traffic Cops
Vanwege bezuinigingen op het budget is het aantal politieagenten met 400 gedaald.
«
»
19:30 Random Breath Test
Jamie zal een nachtje in de cel moeten doorbrengen voor het rijden zonder rijbewijs.
«
»
20:00 De Familie Backeljau
Het jachtseizoen is geopend. Cois en Franky maken er een wild festijn van. Thérèse ziet zo'n laffe slachtpartij helemaal niet zitten en protesteert. Niet alleen binnenshuis maar ook bij de wijkagenten.
«
»
20:35 Mile 22
Een CIA-agent en een paramilitair team moeten een belangrijk voorwerp door Zuidoost-Azië vervoeren. Ze komen al snel in een race tegen de klok terecht als het leger, de politie en de straatbendes van de stad dichterbij komen om het terug te halen.
«
»
22:20 Goodbye, Emmanuelle
Emmanuelle woont nu met haar echtgenoot Jean op de Seychellen. Ze hebben nog altijd een vrij huwelijk en vinden dat hun avontuurtjes geen afbreuk doen aan hun relatie.
«
»
00:10 Walker, Texas Ranger
Walker wordt gebeten door een ratelslang en droomt vervolgens over Texas Ranger Hayes Cooper.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers