TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:30 A Place in the Sun
Chris en Anne-Marie McNeill uit Schotland zijn verliefd geworden op de bruisende vakantiesfeer van Zuid-Tenerife. Nu zijn ze op zoek naar een tweede huis waar ze met hun twee kinderen van kunnen genieten voor toekomstige gezinsvakanties samen.
«
»
07:15 Holiday Travel Nightmares
Documentaire met verhalen over reizen die door een onverwachte gebeurtenis in een nachtmerrie zijn veranderd. Getroffen reizigers en andere getuigen geven aan de hand van beelden tekst en uitleg.
«
»
08:00 When Hotel Holidays Go Horribly Wrong
Een blik op de verhalen van vakantiegangers van wie de all inclusive vakantie vreselijk misging.
«
»
08:50 The Block Australia
De deelnemers werken aan het huis van Tyler en Tim tijdens een bijzondere uitdaging. Ondertussen heeft een tekort aan materiaal invloed op de voortgang van de bouw van de woon- en eetkamers.
«
»
09:45 Love It or List It UK
De vastgoedspecialisten bezoeken Dawn en Paul opnieuw, die in 2015 twijfelden tussen het renoveren van hun huis in Huddersfield of verhuizen. Vier jaar later hebben er grote veranderingen plaatsgevonden.
«
»
10:40 Dr. Phil
De zoektocht naar een vermiste tiener die mogelijk het slachtoffer is van mensenhandel. Voormalige atleten en slachtoffers van mishandeling Jon Vaughn en Trinea Gonczar werken samen in de strijd tegen seksueel misbruik.
«
»
11:25 Love Island
Het is bijna het einde van weer een week en in de favoriete villa van het land loopt de spanning op.
«
»
12:20 Love Island
Er is weer een week voorbij en niemand wil in dit stadium uit de villa gedumpt worden.
«
»
13:10 The Cruise
De kapitein geeft een groot feest. Het schip viert namelijk zijn eerste verjaardag met een taart die zo groot is dat er tien man nodig zijn om hem te dragen.
«
»
14:05 The Cruise
Casinomedewerker Cecilia valt voor assistent Maitre d' Alberto, matroos Sviatik trekt de aandacht van serveerster Valeria en Timothy komt in conflict met een paar passagiers.
«
»
14:55 The Block Australia
De druk om de grootste woon- en eetkamers in de geschiedenis van Het Blok af te krijgen, groeit. Ondertussen leggen de teams de laatste hand aan het bijzondere huis van Tim en Tyler.
«
»
15:50 Paramedics
Steve en Jade hebben een breed scala aan pijnstillers bij zich, maar het slachtoffer van een motorongeluk heeft er geen behoefte aan. Teagan en Brett worden opgeroepen voor een mogelijke hartaanval, maar hun patiënt is nog maar een tiener.
«
»
16:50 Dr. Phil
Hoe social media influencers mensen overtuigen om geld uit te geven. Een influencer, een budgetcoach en marketing specialist Brendan Gahan, Chief Innovation Officer bij Mekanism gaan de discussie aan.
«
»
17:40 MasterChef: The Professionals
Het is het begin van de halve finale. Na vier weken van spannende competitie blijven alleen de 10 meest getalenteerde koks over. Vanavond ontmoeten ze elkaar voor het eerst in de MasterChef-keuken.
«
»
18:45 Love It or List It UK
Jamie Lea en Curtis uit Albrighton hebben een meningsverschil over hun huidige woning. Curtis wil een groter huis met een betere tuin op het platteland voor hun gezin, maar Jamie Lea aarzelt om te vertrekken.
«
»
19:45 Chateau Meiland
In Frankrijk maakt de familie Meiland alles klaar voor de overdracht aan de nieuwe kasteeleigenaren. Als bij de notaris dan echt het Franse avontuur wordt beëindigd, vertrekken Martien en Erica naar Nederland, om de volgende dag weer te gaan klussen.
«
»
20:35 Travel Guides
De gidsen zijn op weg naar de Flinders Ranges voor een super actieve vakantie in de outback. Voor sommigen is dit deel van Zuid-Australië misschien niet de juiste bestemming, zeker wanneer de gidsen zelf ook geen puf meer hebben.
«
»
21:30 Travel Guides
De gidsen krijgen een insiders-blik op Sydney wanneer ze een week lang leven zoals de plaatselijke bevolking. Ze willen ontdekken of er meer schuilt achter de prachtige stranden, huizen en Harbour Bridge.
«
»
22:35 A Place in the Sun
Ben Hillman schiet Stephen en Christine uit Birmingham te hulp bij het vinden van hun droomhuis in Davenport in Florida. Ben neemt de twee mee naar vijf mooie woningen die binnen hun budget van 100.000 Britse pond passen.
«
»
23:35 Love Island
Het is de voorlaatste week van Love Island, en terwijl de zomer van hun leven een spannende climax bereikt, trekken de Islanders alles uit de kast om de finale te halen.
«
»
00:40 Love Island
De eilandbewoners krijgen met meer wendingen te maken terwijl ze proberen de laatste dag te halen.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers