TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:35 A Place in the Sun: Home or Away
Jasmine en Laura gaan de strijd aan om Sue en David Sherlock uit Stockport te kunnen helpen. Zij willen een nieuwe start, maar kunnen niet kiezen tussen het Lake District of de Dordogne in Frankrijk.
«
»
07:20 Hello Goodbye
Joris Linssen spreekt op Schiphol mensen aan die staan te wachten op een aankomst of vertrek, op zoek naar persoonlijke verhalen over liefde, familiebanden en vriendschap.
«
»
08:05 Hello Goodbye
Joris Linssen spreekt op Schiphol mensen aan die staan te wachten op een aankomst of vertrek, op zoek naar persoonlijke verhalen over liefde, familiebanden en vriendschap.
«
»
08:45 The Block Australia
De teams haasten zich om hun kamers op tijd klaar te maken voor de installatie van de keukens. Keith sluit twee huizen wegens het overtreden van de regels.
«
»
09:40 Love It or List It UK
In het dorp Clifford ontmoeten Kirstie en Phil Vic en Paul. Van buiten ziet hun idyllische huis er perfect uit voor een gezin, maar schijn bedriegt. Het is duidelijk dat zowel Kirstie als Phil het niet makkelijk zullen hebben.
«
»
10:30 Dr. Phil
Angel-Rose zegt dat ze elke nacht wordt aangevallen door spirituele entiteiten die lijken op geesten uit het 'astrale vlak'.
«
»
11:15 Love Island
Er zijn meer wendingen in het paradijs als de eilandbewoners elkaar leren kennen en uitzoeken wie er is voor de liefde en wie er net achter de grote geldprijs aan zit.
«
»
12:10 Love Island
De singles zetten zich schrap voor meer verrassingen om zich immer scherp te houden.
«
»
13:00 Holiday Travel Nightmares
Documentaire met verhalen over reizen die door een onverwachte gebeurtenis in een nachtmerrie zijn veranderd. Getroffen reizigers en andere getuigen geven aan de hand van beelden tekst en uitleg.
«
»
13:50 When Hotel Holidays Go Horribly Wrong
Een blik op de verhalen van vakantiegangers van wie de all inclusive vakantie vreselijk misging.
«
»
14:40 The Block Australia
Een deelnemer trekt de eerlijkheid van Het Blok in twijfel. De teams werken hard aan hun keukens.
«
»
15:35 Paramedics
Cam en Doddsy zijn er niet gerust op wanneer een jongeman plotseling meerdere aanvallen krijgt. Steve en Jade ondersteunen een bange, jonge vrouw die moeite heeft met ademhalen.
«
»
16:35 Dr. Phil
Activisten, schrijvers en onderwijzers bespreken herstelbetalingen aan Afro-Amerikanen.
«
»
17:25 MasterChef: The Professionals
Marcus vraagt de chefs een brunchgerecht te maken. Monica vraagt de twee overgebleven koks om mosselen te maken.
«
»
18:35 Love It or List It UK
Kirstie Allsopp praat bij met Lucia en Matt, die ooit in Royal Wootton Bassett woonden met een tuin vol kippen. Dit huis is echter verkocht en het koppel woont nu in Wales.
«
»
19:40 Chateau Meiland
De dag van de verhuizing is eindelijk aangebroken. Voor het eerst laat de familie zich verhuizen, en dat zou rust moeten geven. Maar de familie heeft ternauwernood tijd om de dozen uit te pakken als het volgende Franse avontuur zich alweer aandient.
«
»
20:35 Bachelor in Paradise Australia
Twee singles schudden de boel op, terwijl er weer een storm op komst is in het Paradijs. Een van de deelnemers dreigt te vertrekken, en daarmee is ze niet de enige.
«
»
21:50 Bachelor in Paradise Australia
Een vrijgezel vindt dat hij misschien te ver is gegaan en overweegt het Paradijs te verlaten.
«
»
23:35 A Place in the Sun
Hyacinth Miller uit Londen bezocht Barbados veertien jaar geleden voor het eerst. Nu ze met pensioen is, wil ze daar permanent naartoe verhuizen zodat ze meer tijd in haar geliefde tuin kan doorbrengen.
«
»
00:40 Love Island
Nu de finish steeds dichterbij komt en er een enorme geldprijs op het spel staat, zijn de jongens en meisjes wanhopig om het helemaal te maken. Millie spreekt met Lillie en bespreekt wat er werkelijk is gebeurd in Casa Amor.
«
»
01:55 Love Island
Naarmate week zes vordert, zijn de Islanders vastbesloten om de finale te halen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer van een gruwelijke groepsverkrachting en wordt daarna voor dood achtergelaten. Hannah en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van de instelling De Oase en oprichter Jules Uitdenhouwe. Omdat er meerdere DNA-sporen gevonden zijn bij Elke wordt de zaak steeds complexer. Hoewel Hannah ervan overtuigd is dat Jules meer weet over de zaak, lijkt het onderzoek hen te leiden naar Gunther Devalck. Terwijl Hannah vreest voor het geesteswelzijn van haar vriendin Vicky, neemt haar eigen queeste haar steeds meer in zijn bezit. Samen met Koen waakt ze immers dag en nacht bij haar afkickende vader Robert.

'Code 37', om 23.30 uur op VTM.

Dossiers