TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 A Place in the Sun: Home or Away
Joan en Barry willen hun huis in Bolton verlaten, maar kunnen niet kiezen tussen de badplaats Lytham St Annes en het platteland van Zuid-Bretagne.
«
»
06:40 Paris in Love
De laatste week voor de bruiloft is gevuld met onverwachte onthullingen, die leiden tot het langverwachte moment en de prachtige bruid.
«
»
07:35 Paris in Love
De laatste week voor de bruiloft is gevuld met onverwachte onthullingen, die leiden tot het langverwachte moment en de prachtige bruid.
«
»
08:35 The Block Australia
De juryleden staan tijdens de laatste beoordeling versteld van de prachtige slaapkamers en walk-in closets. De teams ontdekken wie er met de hoofdprijs van tienduizend dollar naar huis gaat.
«
»
09:50 Love It or List It UK
In Croydon hebben Kirstie en Phil misschien hun match gevonden: een zwembad in de lounge van een bungalow. Kirstie probeert Christine te helpen haar bungalow in een nieuw licht te zien, voordat Phil Tony overtuigt om te verhuizen.
«
»
10:45 Dr. Phil
Dr. Phil spreekt met Ben, die worstelde met een laag zelfbeeld en moeite had met zijn interacties met meisjes tijdens zijn tienerjaren. Hij vertelt over zijn transformatieve reis en benadrukt zijn inzichten.
«
»
11:30 Love Island
AJ arriveert en begint de jongens te leren kennen. Kaz gaat op een date met de nieuwe jongen Danny.
«
»
12:20 Love Island
Het is een drukke derde week in de villa geweest en de eilandbewoners krijgen nog meer verrassingen.
«
»
13:15 Travel Guides
De reisgidsen zijn op weg naar de VS, voor hun allereerste tweeweekse vakantie: een roadtrip door Texas en het diepe zuiden. De gidsen laten weten wat ze vinden van hun USA roadtrip.
«
»
14:05 Travel Guides
De USA roadtrip gaat verder in het middelpunt van het diepe zuiden. In de staat Louisiana ontdekken de gidsen de muziek, het eten en de cultuur die het diepe zuiden tot iets bijzonders maken.
«
»
14:55 The Block Australia
Er wordt gewerkt aan de logeerkamer en badkamer. De teams hebben het moeilijk met de verhuizing naar het moderne gedeelte van hun huis. Ondertussen zit Sarah Jane met een noodgeval.
«
»
15:50 Paramedics
Paramedicus Steve en het team reageren op een crash, waarbij een alleenstaande moeder van een brug is gestort. Leonard heeft al zijn vaardigheden en ervaring nodig om een karatestudent te helpen.
«
»
16:45 Dr. Phil
Dr. Phil spreekt over dwangarbeid in gevangenissen en bespreekt of er een einde aan moet komen omdat het tot misbruik leidt of dat het een productieve manier is om tijd in de gevangenis door te brengen en in de toekomst te investeren.
«
»
17:35 MasterChef: The Professionals
De koks moeten hun handige slagersvaardigheden toepassen om een kip te slachten. Ze moeten ook hun zoetekauwen aanspreken en een fruittaart maken.
«
»
18:40 Love It or List It UK
Phil en Kirstie vertrekken richting Waterbeach in Cambridgeshire om met Martin en Amber Brammah af te spreken. Martin en Amber zijn een stel met een fitnessbedrijf en een verzameling vogelspinnen, dat op is zoek naar een gezinsvriendelijk huis.
«
»
19:40 Chateau Meiland
Het is zover, Maxime moet bevallen. Op de parkeerplaats in de camper heffen de grootouders het glas op de goede afloop. Erica en Martien mogen vanwege de coronaregels het ziekenhuis niet in.
«
»
20:35 When Holidays Go Horribly Wrong
Strandvakanties die uitlopen op een totale nachtmerrie. Van tropische stormen tot een rampzalige parasailingexcursie en een luchtaanval door de hongerige zeemeeuwen van Brighton.
«
»
21:30 When Luxury Cruises Go Horribly Wrong
Documentaire waarin we uit eerste hand verhalen horen van mensen die tijdens hun vakantie op een luxe cruise in extreme omstandigheden zijn beland.
«
»
22:30 A Place in the Sun: Home or Away
Vrienden Richard en Debbie willen hun droomhuis kopen. Ze hebben een budget van 700.000 pond, maar ze zijn onzeker over de locatie. Richard wil graag naar Poole, maar Debbie heeft La Rochelle in gedachten.
«
»
23:35 Love Island
Aaron belandt in heet water met Danny nadat hij Lucinda in zijn bijzijn probeert te kussen.
«
»
00:40 Love Island
Iedereen staat te popelen om erachter te komen wie op zoek is naar liefde en wie het spel speelt.
«
»
01:25 MasterChef: The Professionals
De koks moeten hun handige slagersvaardigheden toepassen om een kip te slachten. Ze moeten ook hun zoetekauwen aanspreken en een fruittaart maken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in Normandi op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers